Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A nickben nem endélyezett karakter található

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk arról panaszkodik, hogy a célkorosztályában lévő, normál gondolkodású és értékrendű, egyedülálló férfiak elkerülik. Akik eddig az útjába akadtak, hagytak némi kívánnivalót maguk után: az egyik pecsétes ruhában jött, a másik meg nőgyűlölő filozófiával…..
A nickben nem endélyezett karakter található 2019.08.23 22:47:40
Az újdonsült PhD-k a doktorrá avatás során esküt tesznek arra, hogy „az igazság szolgálatára” szentelik magukat, a filozófusok pedig évszázadok óta vitatkoznak arról, hogy mi is az igazság.De biztos, hogy az igazság valami fontos dolog? Valami olyasmi, aminek „természete” van, amit a filozófiai…..
Pán Péter szindrómaként is ismert az a jelenség, amikor a fiatal felnőttek nagyméretű kamaszokként próbálnak élni - semmire és senkire nem tekintve. Csak a mának élnek és elvárják, hogy szüleik továbbra is kiszolgálják őket... Az ilyesmi régen is előfordult, de elvétve. Ma azonban a társadalmi…..
Manapság egyre többször szóba kerül az a probléma, hogy a férfiak döntő többsége nem mer ismerkedni egy szórakozóhelyen, de szinte sehol sem, és ennek több oka is van! Úgy gondolom, hogy a mai társadalomban a nők egoizmusa a közösségi oldalak által fel lett tolva az egekbe, és mindenki királylánynak…..
Nagyanyáink korában az ideális vőlegényjelöltnek az alábbi feltételeknek kellett megfelelnie: Legyen egy fokkal szebb az ördögnél, de rendelkezzen erős, munkabíró testalkattal Legyen megbízható, tartsa a szavát és legyen munkája Tudjon udvarolni és bánjon jól a nővel Manapság mintha erről az…..
A nickben nem endélyezett karakter található 2018.05.05 22:51:56
@Mia and me:
Már ha ezt egyáltalán életnek lehet nevezni... avagy: "Az a neved, hogy élsz, és halott vagy" ;)
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..