Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gajárszky Áron

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Buda másképp Vágás Budán 2017.11.21 11:00:00
Ezt a tragédiát túl kézenfekvő a BKK-ra és a gyáva polgármesterekre fogni. Szerintem amit a BKK egyeztetés címén művel, az csak egy jelenség. Egyszerűn az a helyzet, hogy egy gyenge demokráciában a civileknek nagyon meg kell tanulni kezelni egy ilyen monstrumot. Egy ilyen szörnyet csak nagy…..
Az utóbbi időben több olyan fontos ügy is volt, amiben Dr. Hoffmann Tamás, a XI. kerület polgármestere nem szólalt meg, pedig ki kellett volna állnia a kerület érdekeiért. Az ellenzéki véleményeket, a kényes témákat mellőző Újbuda újságtól hiába várjuk, hogy tájékoztassa a lakosságot, ezért majd…..
Már csak pár évünk van, hogy megértsük 56-ot. Nagyon kevés résztvevő él már közöttünk, akik még tudnak emlékezni. Az egyik ilyen az apám. A másik egy névtelen hős, aki viszont nem szeretne emlékezni, mert sok orosz katonát megölt október 23. után. Apám boldogan csacsog a forradalmi eseményekről a…..
2016. szeptember 24. Újbuda történetének egyik legsötétebb napja. Innentől kezdve két generáció nő majd fel a Bocskai út mellett, akiknek minimális esélyük lesz az allergiás vagy asztmás panaszok nélküli életre. A kivágott 21 fa ugyanis rengeteg port és kormot kötött meg…..
avagy egy megemlékezés margójára Öt évnyi képviselőségem alatt valahogy kialakult az a szokás(om), hogy Schwéger Tamás táblájánál emlékezem a kerületi hősökre és áldozatokra. Az itt megjelenő, korábban még beszédet is mondó Schwéger-barátok a velünk élő történelmi…..
Végre sok éves enyészet és felelősségtologatás után ma megnyit a Parkszínpad! Ráadásul szép is lesz modern is és még kismamabarát is, ahogyan azt az index nemrég megírta egy lelkendező cikkben. Az írásban szinte mellékes információként jelent meg, hogy havi 350 ezer…..
Ma másfél órás vita után elfogadtuk az új köznevelési koncepciót, ami központosítja az óvodákat. A szülők félnek, hogy milyen hatással lesz ez a gyerekekre, az alkalmazottak meg a székükért reszketve cselekednek... A köznevelési bizottság tegnapi vitája után több…..
Gajárszky Áron 2015.04.24 10:06:06
@Gazz: Szerintem az elég konkrét, hogy sikerült éket verni az óvodák vezetése és a szülői közösségek közé. Az is elég konkrét, hogy mindenféle érdemi előny reménye nélkül elfogadtunk egy összevonást, amit egyöntetűen elutasított a szülők közössége. A Fidesz tovább erősíti az emberekben, hogy ha szavaztál, akkor onnantól már kussolj 4-5 évig...
2015. március 19-én ismét üléseztek a kerület képviselői. Két ellenzéki párt próbálkozott saját előterjesztéssel, az LMP és a Jobbik. A Fideszes képviselők úgy akadályozták meg, hogy napirendre tűzzük (egy hónap múlva) ezeket a fontos vitatémákat, hogy magukat az…..
És ez nem egy kocsmatöltelék óhaja, hanem Magyarország vezető befektetési alapkezelői mondják*. Nem kérdezik, hanem mondják. Azt mondják egyes alapkezelők, hogy akkora a korrupció, hogy képtelenek dolgozni. Csak hogy értsd: ez olyan, mintha egy hentes marhavészért…..