Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caryon

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
Bencusnak ismét van teste, jelentem, és nem is röhögi el a konfot, amivel nekem spec. nem túl sok problémám volt, mert ezt a műsort komolyan venni nem nagyon lehet, de értem én, munkahely, én sem hugyozok a szerkesztőség közepére, pedig néha kurva nagy kedvem lenne. Ha majd egyszer…..
Caryon 2015.01.01 20:09:49
@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): Persze, csak akkora alkoholmennyiség után Ádám a piros ruhájában sokkal kívánatosabb, mint Dinka.
Caryon 2015.01.01 20:18:51
@csincsilla72: Nem tudom, hogy van-e olyan betegség, és ha igen, akkor Kazalnak ez lehet-e a baja, hogy mindig felveszi annak az embernek a tulajdonságát, akivel éppen együtt tartózkodik. Röné mellett egy hisztérikus elmebeteg volt, Pennisz mellett szexmániás, Dóri mellett tuja. Szóval képzeld el azt a szitut, hogy 2-2 percet tartózkodik mindenkivel, és váltogatja a viselkedését, és ezt egyszerre végig nézni, tiszta Normen Bates lenne.
Caryon 2015.01.01 20:28:10
@VV Kanapé, az állhatatos vidéki Sezlony (bigél): "Lacit vezeti a lelkiismerete vagy (inkább) a taktika, hogy ne legyen közellenség a kihívás előtt, azt a fene sem tudja "
100%ban ez a meglátásom, de én inkább az utóbbira tippelnék.
Kiválasztás Bitches! Sixx-szel ellentétben én nem bírtam a taktikázós szériát, így itt se tetszik, ahogy próbálják megye kettes, de ott is cserepedaos szinten űzni ezt a játékot, mert egyrészt saját maguknak mondanak ellent azzal, hogy ösztönlényként racionális, észérvekre…..
Caryon 2014.12.29 17:25:00
@Mirocska: "De utána milyen agresszív lett! Leordította Fanni fejét! "
Ekkora túlsúlynál hatalmas az ösztrogén túlsúly, ezt alátámasztja a néhány nappal ezelőtti "szeretnék menstruálni és gyereket kihordani megnyilvánulása", amitől persze majdnem okádtam. Mozgás hatására az ösztrogén kezdett ürülni és talán egy kis tesztoszteron megjelent a vérében. De ez igen rövid ideig fog tartani. Mivel Robin nem teszi meg nekünk azt a szívességet, hogy megszabadítson minket, kedves nézőket a látványától, gyanús, hogy a tűzoltók fogják kivágni a villa oldalát, hogy a kanapéval összenőtt testét kiemeljék mielőtt megkezdődne a vv8.
A c:c-re rakom össze az év végi összefoglaló posztokat, és az egyik X-Faktor gyalázásban kit látok képregényben?  És animdzsifben: ..
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Caryon 2014.12.28 17:53:31
@csincsilla72: "Ha a csaj egy dél-tiroli síparadicsomban főzné a Germknödelt, hogy meg tudjanak élni, akkor bezzeg nem köpködnék."
Egyetértek. Több tucat anyukát-apukát ismerek, akik az elmúlt 5-10 év Karácsonyát külföldön töltötték, munka miatt. Ők is rossz szülők lennének? Mi lesz a gyerekük lelki fejlődésével? Megmondom. Senkit nem érdekel. Ahogyan álszent dolog azon gondolkodni, hogy jajj mi lehet szegény Leventével...
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
Caryon 2014.12.27 14:33:46
@natalja: Szerintem nagyjából Dani az egyetlen, akinek a mondókáját vagy a társalgását sípolás nélkül le lehet adni.
Én sorrendem: 1 - 2 Dani, Edina, 3 Laci, 4 Zsu, 5 Ádám, 6 Robin, 7 Dóri, 8 Pennisz, 9 Fanni, 10 Maci
Caryon 2014.12.27 21:04:01
@natalja: "Pennisz max. egy szakképző iskola büféjénél lehet menő karakter..."
Vagy egy kocsmában klasszikus tróger karakter.

Megnéztem a Laci nyúlkál videót. Számomra a következő jött át. Laci nyúlkál. Zsu fingik, majd röhög. Arcukat a párnába nyomják, annyira büdi. Laci elfordul, szellőztet.
A munkahét az, aminek nemcsak a villalakók, de én sem örülük különösebben, mert kicsit leül a cselekmény, habár a fogak fehérjének kivicsorgatása pont ilyenkor jön elő, például ki a pöcsöm gondolta volna, hogy Miss Kiskun akkora smucig, hogy egyetlen igazi harcostársát,…..
Caryon 2014.12.13 17:44:28
@Krétagarbó: Én kedvelem Danit, félre ne értsd, ezerszer ő mint a rosszindulatú társaságból bárki. Ő egy eszes + jóindulatú srác, ellentétben pl ostoba + rosszindulatú Fannival, csak szerintem el van kényeztetve és nem igazán érzékeli munkabér és zsebpénz közötti különbséget. Nem ítélem el ezért, nincs ezzel egyedül a világban, és legalább ő mint az írtam jóindulatú, számomra ez fontosabb.
"csinál egy szappangyárat"
Ahhoz is kell tőke, amit nem ő fog előteremteni, mert akármennyire okos, szimpatikus, nem a tipikus zseni.Ja, persze! Hogy a vv nyereményből? Lehet.
Caryon 2014.12.13 17:52:20
@Krétagarbó: Pluszban Dani leleményes, csak rávette valahogy a társaságot a sztrájkra, az is az ő ötlete volt.
Caryon 2014.12.13 18:09:47
@Krétagarbó: Számomra egyértelmű, hogy Dani jó családból származik, és fordítottak a taníttatására. Nézd meg Edinát, ha feleannyi lehetősége és családi támogatása (itt konkrétan pénzbelire gondolok) lett volna, akkor az ő képességeivel itt blogolna velünk.
Manapság divat a gyógynövényekről beszélni, és néha egészen meglepő műsorokban találkozhatunk a téma önjelölt szakértőivel. Akár az is előfordulhat, hogy egy gasztronómiai műsorban kapunk hasznos, haszontalan vagy veszélyes tanácsokat a gyógynövények alkalmazásával…..
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Caryon 2014.12.11 09:30:50
@hannamontanna: Nagyon sajnálom Dórit is és a családját is, de tuti, hogy így lesz. És ez adni fog neki egy plusz szuperképességet.
Újra itt. Bence a házi gizdánk, ő nyitja meg nekünk a napi fosfolyamot, aminek a mai adagja elég híg lett. Meg egy picit ízléstelen is. A múltban tapicskoló adás a hétfő késő délutántól indul, amikor is a lakók Vikcsut gyászolják. De szó szerint. A kertbe lebaszott hokedlire…..
Caryon 2014.12.10 15:50:21
@ミラ: Ezt én is így tudtam, de valamelyik részben arről volt szó, hogy Zsu és Dóri elcserélték volna a képességüket, hogy karácsonykor Zs a gyerekével lehessen 2 órát. Lehet, hogy ők tudják rosszul.
Caryon 2014.12.10 15:57:04
Caryon 2014.12.10 16:22:00
@ミラ: Igen. Ezt én is tudom, de ez egy korábbi adás volt, talán a sajtótájékoztatós, de nem vagyok biztos benne. És ott is csak céloztak rá, hogy közöttük volt egy ilyen párbeszéd, ami nyilvánvalóan nem került be az öfibe, sok más egyéb mellett. De valóban, csak 1 óra, elolvastam a link anyagát.
Tegnapi párbajon Vikácsu akkorát koppant, hogy az még Kőbánya Alsón is visszhangzott, a mai összefoglalóban pedig összesen két történetszál van, az egyik Basszájba és Ádiná összemelegedése, a másik pedig a párbaj utáni erőviszonyok átrendeződése. Már megint Lilut kapjuk,…..
Caryon 2014.12.09 17:16:52
@csincsilla72: Egyetértek. Ezért is szeretném párbajon látni, amiből mondjuk egy 80-20 aránnyal térne vissza. Ez megerősítené, mert azért lelkizik rajta, hozzáteszem jogosan, hogy kétszínűséggel vádolják. Persze amit Robin, vagy Plasztik csinál, az tök oké. Mármint nekik, nem nekem. Én Edina párti vagyok, remélem döntős lesz.
Caryon 2014.12.09 17:19:01
@Aharon: Látom egy rugóra jár az ágyunk.
Caryon 2014.12.09 18:09:03
@Falusi Liba: Nem. Intelligens, vicces. Ezzel jellemezném a két öreget, és ennek pont híján vannak mindketten. De ha már Muppet show, akkor Röné feje Miss Röfire emlékeztet.
Két részre bontott műsorhoz kettészedett hogyvót dukál - asszem ezt az ősi albán kertévés mondást egy Tirana melletti barlang falára felvésve találták régészek a századelőn, mi meg nem vitatkozunk vele. Lilut a Nagy Eseményre egy combtőig (azért nem írom, hogy pináig, mert…..
Caryon 2014.12.08 18:05:34
@Bujumburi: És én még az első héten kedveltem Kazalt, mert bár nem tartottam okosnak, de a szeleburdi lányok, azért viccesek szoktak lenni. De ez...Minősíthetetlen. Remélem neki megy Zsuzsának és kizárják.
Caryon 2014.12.08 18:47:55
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ja, jó vicc lenne, leborotválni egy csíkot a homloktól tarkóig míg alszik.
Lilával indulunk, akire olyan szűk gatyát adtak, hogy deréktól lefelé pálcikaembernek néztem. Mindezt megfejelték egy 45-ös bakanccsal, meg egy ótvaros pólóval, amiben a szemetet nem vinném ki, de hát mi a faszt értek én a divathoz? Meg amúgy se ez a lényeg, hanem, hogy holnap itt…..
Vasárnap párbaj, ennek megfelelően a vellalakók életének csak azon pillanataiba pillanthatunk bele, ami erről szól, azaz nincs már sima, spontán kurvaanyázás, teleszart budi miatti hiszti, foltos felvágott örvén kiboruló wannabemodellpicsa rikácsolása, csak a párbaj…..
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..