Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidel kaszkó (törölt)

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
fidel kaszkó (törölt) 2009.04.28 22:26:15
25. § Haladás az úton
...
(2)Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni... Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a jobbra tartásra a külön szabályok (36. §) az irányadók.

36. § Párhuzamos közlekedés
(2)...A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, az előzés befejezése után a külső forgalmi sávba vissza kell térni...
(4) LAKOTT TERÜLETEN lévő, párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen a forgalmi sávok útburkolati jelekkel vannak megjelölve, a belső forgalmi sávban (sávokban) 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival és motorkerékpárral folyamatosan is szabad haladni feltéve, hogy ezzel a jármű a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza. Az ilyen módon haladó jármű mellett - a (6) bekezdés c) pontjában foglaltak megtartásával - fokozott figyelemmel jobbról el szabad haladni, a forgalmi sávokat azonban - a gyorsabb előrehaladás érdekében - kis távolságon belül ismételten változtatni, és ezzel a közlekedés résztvevőit zavarni tilos.

34. § Előzés
...
(3) Az előzést - a (4) és az (5) bekezdésben említett esetet kivéve - BALRÓL kell végrehajtani.
(4) Csak jobbról szabad előzni

a) azt a járművet, amely a balra bekanyarodási szándékot irányjelzéssel jelzi és az úttesten a 31. § (1) vagy (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően helyezkedik el;

b) azt a villamost, amely az úttest közepén - egyirányú forgalmú úton az úttest bal oldalán - levő pályán közlekedik.

(5) Jobbról is szabad előzni a figyelmeztető jelzést (villogó sárga fényjelzést) használó járművet, ha a vezető meggyőződött arról, hogy ezzel a többi járművet és a gyalogosokat nem veszélyezteti.


fejezzétek be a vitát a párh. közlekedésről, zöldségeket beszéltek
Mai tanmesénkből kiderül, miért nem érdemes a főnökünkkel összejönni. Régen volt dráma? Hosszú levél egy tripla mnk-ról? sziasztok, ha a most következő sztorit ismeretlenül olvasnám, kb. minden mondatomra azt mondanám, teljesen hülye, aki ezt végigcsinálta. de benne lenni…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.10.22 14:30:59
A KRESZ egyik életszerűtlen szabálya szerint buszsávban nem lehet kerékpározni, azaz a biciklista a legforgalmasabb utakon arra kényszerül, hogy a buszok és az autók közt lavírozzon, az autósok dühét és értetlenségét, továbbá fokozott veszélyeket zúdítva a nyakába. A…..
Hóbelevanc Autós Nagy Testvér 2008.09.26 11:00:00
Végre valami olyan intézkedés sorozat, ami az autós társadalom nagyobb részében talán nem vált ki ellenérzéseket. Miközben az objektív felelősség és zéró tolerancia alkalmazásával kapcsolatban még mindig az alkotmányos és jogi aggályok tisztázásánál tartunk, a Nemzeti…..
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
Az ultimátum jó dolog, ez már a múlt héten is kiderült, mész vagy maradsz, széna vagy szalma, én vagy a zongora.    Kedves Szakítós,   röviden a storynk: már két éve éltünk egyutt ( én lány, ő fiú, vagyis inkább nő és férfi ), és bár a kapcsolat nagy…..
A vasárnapi lazázás után egy gyors és könnyű poszttal indítjuk a hetet, ahol a lány elég bátor ahhoz, hogy kezdeményezni merjen (bár egy netes társkeresőn, arról meg ismeritek a véleményünket), de aztán mégis apuci döntött arról, merre megy a kapcsolat. Ha a BKV…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.09.15 11:40:28
A legbénább szakítósdumák egyike, hogy túl jó vagy nekem, de az esetek nem elhanyagolható százalékában igenis őszintén gondolják az emberek ezt. A falhoz állítós internetes társkeresés, mi kell még ahhoz, hogy ezt megértsétek? Hiába pofázunk? Történetem annyira röhejes,…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.09.08 09:06:09
Ez itt most nem a humorosnak szánt leadek gyümölcsöző terepe: sajnos nem vicc, a fiú öngyilkos lett a szakítás után, levélíró kérdése pedig: "Ki kit szopatott? Döntsétek el." Sziasztok! Volt pár kapcsolatom az életemben, de 26 évesen ezt ki nem mondhatja…..
Háhá, hangosan nevetünk ezen a nyolcvanas évek rövid bohózatait megszégyenítő történeten, amiben a férfi természetesen saját magát szívatja, mert egy macsónak minden kell. A és B jelű nő is. Kedves szakítós! Már régóta gondolkodom hogy megírom valamelyik…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.05.14 11:25:08
fidel kaszkó (törölt) 2008.05.14 11:28:03
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.03.11 09:04:52
Kénytelen vagyok egyetérteni a levélíróval, az általa nem is röviden felvázolt kapcsolat tulajdonképpen egy hosszú, szívatásokkal és kegyetlenkedésekkel tarkított szakítás. Heti tematikánk a pénz. Hol vannak már azok a nők, akik nevetnek a kajajegyen: már egész havi…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.12 09:27:39
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.12 09:30:55
Beindult a konzumterrorizmus vagy csak egy görbe fóliázós este eredményét fedezte fel Kriszh? A Pepsitől soha nem állt távol a konkurencia pajkos gyalázása, de ez mondjuk egy szinttel erősebb: Az M3-as Metroban lőttem a mellékelt képet, nem nagyon hittem a szememnek: vagy a Pepsi…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.11 15:57:55
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.08 22:47:00
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.08 12:25:10
fidel kaszkó (törölt) 2008.02.08 12:58:46
Csodálatos levelet kaptunk. A fiatal srác eljutott a vallásos család vasárnapi ebédjére, a kedves após is elmondta, amit akart. De ez még nem volt semmi. Olvasónkat arra bíztatjuk, hogy mindent írjon meg az anyával történtekről. Kedves Szakítshabírsz BLOG!Mellékelten küldöm…..