Regisztráció Blogot indítok
Adatok
administrator2

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Bálint József Polgármester Úr megkezdte az egyeztető tárgyalásokat az EDF DÉMÁSZ képviselőivel az önkormányzat által 2011- évtől nem fizetett közvilágítási számlák (160 millió Ft) ügyében. Ugye, ezt a tartozást is mi halmoztuk fel a két hónap alatt? ..
Az új önkormányzat első, a Városházán december 4-én megtartott közmeghallgatásán páratlan volt a lakosság aktivitása. A zsúfolásig megtelt díszteremben több mint tízen szólaltak fel a legkülönbözőbb, a közösség egészét érintő témákban.  A városüzemeltetés…..
A közmeghallgatáson érkezett polgármester úrnak az a lesújtó hír, hogy városunk a Rendkívüli Önkormányzati Támogatás pályázatán csak 24 millió 555 ezer forintot kapott. A megpályázott 152 millió 432 ezer forint töredékét kaptuk. Nem lenne ez probléma, ha az előző…..
Ahogy ígértük Önöknek, a Városházán megszüntettük a Polgármesteri Kabinetet. E tanácsadó testület uralmát megtörve, ténylegesen a bizottsági szinteken folyik a városunkat érintő szakmai döntések előkészítése. A képviselők nem szavazógépek, hanem a szakmai…..