Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rocks

0 bejegyzést írt és 543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
Rocks 2012.11.14 19:58:11
@váj mí: a 40-es az L- es, ugye? Large. Nem medium (ami a normalis), hanem large.
Rocks 2012.11.14 20:11:12
@váj mí: gyors kontroll, merettablazatok Adidas, Ralph Lauren, Miss Sixty, Jack Wolfskin stb... 36-S, 38-M, 40.- L, 42-XL... Csak ami hirtelen a kezembe kerult...
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Rocks 2012.09.09 21:44:40
@Réka ‎: Szules utan (na jo, mar ket eves volt a gyerek:) ujrakezdtem a sportot, es hamar latvanyos eredmenye lett. Azota az osszes tobbi ismeros anyuka kerdezgeti, anorexias vagyok- e, meg biztosan csak salatat eszem, mint a kecskek. Es hogy milyen sovany vagyok, ne fogyjak mar... Mintha ezzel nekik okoznek problemat. Nem, nem vagyok anorexias. Csak szabadidomben nem a kavehazakban mezeskremes meg duplacsokkicsino mellett vakargatom a seggem, hanem futni jarok. Amit ok is megtehetnenek, ha nem lennenek olyan kibaszott lustak.
Igen, déli országról van szó, méghozzá Portugáliáról, ahol elég kevés dolog van úgy, ahogyan az le van írva. De ezen már meg sem fogunk lepődni, különösen, ha elolvassuk NK írását. Érdemes, nekem nagyon átjött a „feeling". TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a…..
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
  Ezt a levest nem lehet kis mennyiségben elkészíteni, és a közhiedelemmel ellentétben diétásnak sem tekinthető – legalábbis a hagyományos változat, ami fehér babot és csicseriborsót is tartalmaz (én olyan recepttel is találkoztam már, amibe tarkabab is került ezek mellett). Ilyenkor tavasszal…..
  Egészség és fitnesz -  Atergó Annamari nutricionista és életvezetési tanácsadó rovata. Sziasztok, csajok! Mindannyian ismerjük már az érzést, amikor beszerezzük a méregdrága, csillogó csodamasinákat és a legfancybb kütyüket meg ketyeréket otthonra - beiratkozunk a két…..
Rocks 2012.03.26 14:22:25
Rocks 2012.03.26 14:43:14
@De gustibusaut bene, aut nihil:
Hihi, a gyerek 3 eves , egy kis hamburger belefer:) es iPad rajongo
Rocks 2012.03.26 15:06:12
@De gustibusaut bene, aut nihil:
En is... Swampy es az angry birds limitalt idoben, sok jatszoter es van egy csodas erdonk is. Amint felebred, indulunk gyikvadaszni, a most a melegben rengeteg van belole.
Kobi Levy elképesztő furcsa cipőire bukkantunk a Demilked oldalán, cipőfetisisztáknak kötelező végignézni! ..
Rocks 2012.03.19 22:03:15
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
R a neve, engem pedig 1 év alatt 2 ilyen nevű pasi is átvert.   Sziasztok! 21 éves lány vagyok (V), és még mindig értetlenül állok a történtek előtt. Pár hónapja zártam le egy 5 és fél éves kapcsolatot. (B-vel) Együtt is éltünk a fővárosban, az én lakásomban, így…..
Vivienne Westwood a minap egy magazinnak nyilatkozott arról, hogy szerinte Kate Middletonnak 'problémája van' a szemsminkjével, ugyanis az az éles szemceruzavonal, amit mindig fest, keménnyé teszi a tekintetét. A kritikus punk nagyasszony helyette elmaszatolt ceruzavonalat vagy a szemceruza…..
Kérdeztem, hogy mi az amit 3 hónap után érezni kell, hol van ez előírva. Csak hebegett-habogott. Minden 3 hónappal ezelőtt kezdődött. Én a húszas éveim elején járok, már másfél éve voltam ’szingli’ amikor rámtalált a szerelem (?). Legalábbis szegény fejem…..
Már korábban is voltak piszkálódásai az alakommal kapcsolatban, de akkor nem foglalkoztam vele. 'The History of Rap' by Jimmy Fallon and Justin... by le_geek_cest_chic Sziasztok. Az én történetem elég egyszerű. Évekkel ezelőtt volt, hogy találkoztam az egyik barátnőmmel, aki…..
Amúgy állítása szerint egyik expasijával sem aludt együtt hónapokig. TART MÉG A SZIGETES JÁTÉK - LÁJKOLJ ÉS NYERJ SZIGETJEGYET! Sziasztok! Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyet teszek, de talán a dolog, minél többször való átrágása segít a feldolgozásban. Szóval…..
De én nem is gondolkodtam ilyeneken, mert tényleg nagyon jó volt vele, és úgy gondoltam, teljesen mindegy, hogy most vagy öt év múlva alapítunk-e családot.   Sziasztok! A blogot utoljára akkor olvastam aktívan, amikor az előző barátnőmmel való szakításomat tervezgettem.…..
Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam.   Még az "ánti" világban történt, hogy a Nők Lapja bizonyos oldalán felkeltett hirdetésre válaszoltam - azt gondoltam, két kicsi gyerekkel faképnél…..
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Rocks 2011.06.30 14:17:43
@Nutshell: ismerek pár játékesküvőst...apa betömte anya száját egy ilyen kis mókával, aztán néhány hónap múlva lelépett a szép fiatal szeretővel, hátrahagyva állapotos játékfeleséget és egy hároméves kislányt...haha...anyának meg lóf@sz a seggébe.
Szerintem ha tényleg olyan jól érzi magát velem valaki és 5-6-7 randi után megvan az összhang, akkor nem keres tovább, nem udvarol másoknak. Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, a sok alázás mellett (vascső szerintem mindenkinek kijár olykor az életben, azt hiszem)…..
Apu kevésbé, de azért fejben összerakja a kiságyat. Várnak a nőgyógyászra, mert nyaral.  Kép innen Sziasztok! Ha már terhes hét, én is mesélek valamit. Évekkel ezelőtt pont azért szakított velem az ex, mert nem lett gyerekünk. Huszonéves szereplők. Egy év nagy szerelem,…..
Rocks 2011.06.16 16:32:33
@Nard:
a 30as jobban ki volt tömve lóvéval, csak éppen jó nagy faszfej volt...
a 40es meg egyszerűen egy figyelmes hapsi, jó nagy fasszal:)
Rocks 2011.06.16 17:12:39
@Muha: az meglehet.:)
csak néhány évig búslakodott, aztán új életet kezdett...mára persze ő is egy 38 éves, pocakos vén fasz.:)
csak én maradtam szép és fiatal:)
Az egyik kezével a homlokom ragadta meg, a másikkal a tarkóm, de úgy, hogy mozdítani sem bírtam a fejem.Sziasztok! Az én sztorim kicsit mocskos, kicsit megalázó, de az öröm, hogy "szabadultam", mindkét érzésnél erősebb. Neten ismerkedtünk meg (nem ér azonnal…..
Rocks 2011.06.06 16:37:33
@nemkellex: tényleg magyarázatot igényel "az orális szex ízlés kérdése?" mondatom...hihihi...jófejember...hihihi
Másnap közölte, hogy már nem bízik bennem, és nem hisz többé az ígéreteimben. Bennem se.Sziasztok! Ami nálunk megesett, amit én műveltem, csak ritka nagy barmok esetében történhet meg. Még az 1X1 is bonyolultabb agymunkát igényel, mint a mi történetünk felfogása. Három…..
Odacsörtettem a pulthoz, valami italért, és mit látok? Az én drágám ül fehér bikiniben a pult szélén...Sok évvel ezelőtti a történet. Én túl a 30-on, és túl egy váláson, a lány 30-on innen, és házasság előtt. Baráti társasággal nyaraltunk Törökországban, ott…..
Ott is aludt nálam. Mondjuk már az se tetszett, hogy nem volt az az össszebújós típus, de persze mindenki más.   Kedves blogolvasók! Mióta „szakítottunk” a történet másik főszereplőjével, csak nevetgélek magamban – persze részben magamon, gondoltam…..
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..