Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muci40

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem bátran állíthatom, hogy az oviból/bölcsiből hazahozható gyermeknyavalyák királya a hányós-hasmenős betegség. Öröm végre értekezni róla pár sor erejéig. ;P Vegyük először, milyen egy gyermekkel. Egyedül vagy otthon az ovis gyerkőccel. A gyermeked sugárban hányni kezd az ágya közepére a…..
Ha tetszik, ha nem, spurcikáim, bő egy hete megérkezett téltábornok Magyarországra. Az elmúlt napokban be is vetett mindent az öreg: a hajnali fagyokat, már napközben is mínuszok követték, de volt ónos eső, hullott jégdara, és többfelé láthattunk havazást is. És nem kell…..
macassy Migráns. Kvóta. Akarod vagy nem? Súlyos kérdés, és most vasárnap döntened kell. Migráns. Menekült. Üldözött család, aki kitartóan menetel a reménytelenségből a bizonytalan-biztonságos hétköznapok felé. Felebarát. Arc a Keleti pályaudvarról, kísérő nélkül érkezett gyerek a fóti…..
Nemrég átjött a szomszédom, és mondta, hogy nézzem meg a konyhájukat, mert most újították fel. Pontosabban nem felújították, csak kicserélték a csempét. Átmentem, megnéztem, és megállapítottam, hogy a csempe most már nem így csíkos, hanem úgy. Olyan százezer forintos nagyságrendbe került…..
Mauterndorf Ausztria Salzburg tartományában található roppant kedves kis község. Hangulatos utcáin találhatunk akár több száz éves házakat is, a település ékének számító vár pedig az 1200-as években épült. Nem csak helyi látványosságaival bűvöli el az arra járókat, de remek kiindulópontnak számít a…..
Muci40 2016.09.02 08:08:31
Kedvenc ezerhangú énekesünk a múltkorában 20 féle stílusban énekelte el Taylor Swift és Kendrick Lamar közös dalát a Bad Blood-ot. A 20 féle stílus közül a Disturbed-féle annyira bejött mindenkinek, hogy ezt külön megcsinálta egy teljes dalnak. Mi így jobban is szeretjük, mint…..