Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincenzo90

471 bejegyzést írt és 5294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az AVG vírusvadászai még november elején adtak ki egy tanulmányt, amiben igyekeztek fényt deríteni arra, mivel töltik az appjaink üres óráikat, amikor éppen nem a rendszer erőforrásait kellene zabálniuk. A végeredmény egy lista lett, ami megmutatja, mik a legaljasabb telefonrontó,…..
Vincenzo90 2014.12.05 12:34:11
@Giggsy: Rátapintottál a lényegre. A WP 512 mb RAM mellett futtatja ugyanazt, amit az Android 1GB RAM mellett akadozva, meg úgy mégegyszer annyi appot pluszban. Szebb, gyorsabb, optimalizálva van a telefonra, nem csak ráerőltetve. Ezerszer igényesebb a kinezettől a nyelvig minden benne, a Nokia odafigyel az aprosagokra. Androidról váltottam, tudom milyen a droid egy Lenovo, ASUS, Sony, vagy Samsung gépen, és köszi, szép volt, meg elég volt. Láttam én elég 60-100 ezres "szuper" telót, egy-két hónap, fél év, és kb. hulladék. Ennél többet meg nem költök telefonra. Ha mégis megtenném, akkor lehet, hogy elgondolkodnék az Androidon, de nem biztos akkor sem, hogy újra megvenném. Az a felár itt a stabil működésre elég, más platformon a minőségre... Egyébként rohadt szkeptikus voltam a WP-vel, de volt alkalmam pár napig próbálni. Az addig bénának tűnő csempés rendszert is megszerettem. Van háttérkép, és widget helyett live tile. Ugyanazt tudja a rendszer, csak kényelmesebb, nem rabolja az ember idejét, és stabil, gyors, igényes, olcsó.
Vincenzo90 2014.12.05 12:35:37
@reqcka: Android. Dobd ki, és vegyél Apple-t, vagy Nokiát! :-)
Tizenhat éven át több tucatnyian munkálkodtak Magyarország egyik első hírportálján. Az objektivitására különösen figyelő origo példakép lehetett sokak számára, akik a konzervatív újságírást szerették. A internettől távol álló, komoly stílusú cikkeikben általában…..
Az, hogy Horthy Miklósnak szobra lehet Budapest belvárosában, engem már meg sem lepett. Van elég az országban, talán azt gondolják, majd így hozzászokunk. Az sem nagyon, hogy a Fidesz egyáltalán nem a zsidózástól vagy a szobor gondolatától határolódott el - sőt, el sem…..
Nehogy normális felnőtt ember váljon belőlük. Agymosó Hívő konferencia gyermekeknek...itt a nemzetek üdvéért sír: Csórikám a bátyja alkoholizmusa miatt imádkozik, az a rohadt hentesnő meg milyen halandzsa nyelven engedi át magán a szent szellemet?!  Gyomorforgató az…..
Vincenzo90 2013.11.04 02:15:25
@Chalky_White: Múlt héten még majdnem megfulladtál, most meg itt osztod az ész, főnök?

És hogy a lényegről is beszéljünk: Nem attól nem lesz drogos huligán valaki, hogy nem vesz részt ilyen ostoba szekták agymosó rendezvényein. Rég rossz, ha erre van szükség. Ezek nem hívők, vagy vallásos emberek, hanem primitív elmebetegek. A drogosnak valószínűleg a lelke beteg, és legnagyobb baja, hogy nem foglalkozott vele senki. Nem tudom, mi a rosszabb, ha ilyenek teszik rá a mancsukat a lelkére, vagy ha a díler. Egyik sem egészséges. Ja, és mielőtt elmondok egy imát magamban, normális emberhez méltón, értve annak lényegét egy utolsó mondat neked: Igazságot Magyarországnak!
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
A fiumei Rijeka fociklubot az európai labdarúgószövetség arra ítélte, hogy az Európa Liga következő mérkőzését a francia Lyon ellen a D "szektor" (a rijekai B-közép, ahol az Armada nevű ultrák szurkolnak) kiürítése mellett játssza le. Az indok: a szurkolói drapikon Kelta…..
Vincenzo90 2013.10.23 22:24:17
@Zombika: Zombika butuska, tudhatná, hogy a neonáci kultúrkörben a LoNSDAle divatos márka, bár az igazán kemények már feltalálták saját LoNSDAPle márkájukat, korrigálva az angol gyártó "tévedését". Ezt a boxos márkát Nyugat-Európában elég nagy arányban NS skinheadek hordják.
Hogy kategóriákba soroljunk bizonyos személyeket talán elhamarkodott döntésnek bizonyul, viszont a vészjelek sokszor olyan személyiségre utalnak, amely összeférhetetlen azon férfiak nézőpontjával, akik tartós kapcsolatra vágynak. Fotó: Photl.com Az alábbiakban…..
Vincenzo90 2013.10.22 07:42:43
@Fot L' Mondó: A haragos férfi változata vagy. Szegényke. Megbántottak? :D
Subba Brooklyn Bounce 2013.10.01 23:12:53
Tényleg kemény hely ez a Brooklyn: a New Rochelle motoros banda már kilométerekkel a szándékosan kiprovokált első feszkó előtt elkezdte basztatni a Range Roverben ülő családot. A túlerőtől beparázott terepjárós megpróbált menekülni, de a végén csak ő került kórházba.…..
Ez az olaszos hangzású étel eredetileg argentin eredetű, elég népszerű Argentínában és Uruguay-ban. Olasz bevándorlók vitték be a dél-amerikai országokba az eredeti cotoletta milanese-t. A milanesa a la napoletana tulajdonképpen rántott steak, rusztikus paradicsomos szósszal a…..
világevő Kajafotók felső fokon 2013.10.14 08:34:38
Igazából ezekre bőven sértés a kajafotó szó, nem lenne könnyű kifejezni a távolságot mondjuk a saját fotóimtól. A könyvet (The Modernist Cuisine) már ismertük, most kijött a "hogy készült" könyv is, nem kevésbé izgalmas. Jótékonykodási lehetőség…..
Vincenzo90 2013.10.14 13:30:47
Miközben olvastam spanyol országfelelősünk, Roxi mai posztját, többször az jutott eszembe, hogy mintha Magyarországról szólna – pedig a katalán nacionalizmusról, Katalónia és az Európai Unió viszonyáról szól, de a helyzet és a végkövetkeztetés szerintem sok szempontból…..
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon elkezdődik-e a kihajthatós telefonok reneszánsz korszaka? Már mindenkinek a standard okostelefonja van, évek óta csak a méretek változnak. A Samsung "SM-W2014" könnyen elhozhatja a fent említett trendet, hiszen nem mindenkinek van…..
Megjelent a közelmúltban egy könyv Budapest választ címmel, melyben Ignácz Károly a főváros 1920 és 1945 közötti választási eredményeit dolgozza fel. Mint a beharangozóban ígéri, olyan kérdésekre keresi a választ, hogy mik a gyökerei a jobboldali Buda, liberális…..
Sexy Asian Girls Azumi Harusaki 2013.10.09 06:00:00
..
Vincenzo90 2013.10.10 04:13:24
@Sandokohn - a maláj jiddis: Menj vissza az oviba! Így szép.
Új egyetemi campust adtak át Bécsben A napokban zajlott a bécsi Közgazdasági Egyetem új épületegyüttesének ünnepélyes megnyitója. A WU névre hallgató intézmény az osztrák főváros XX. kerületben lévő bázisát nőtte ki, és költözött át a Práter melletti területre.…..
Sexy Asian Girls Rika Yuuki 2013.08.09 08:00:00
..
Vincenzo90 2013.10.04 02:44:16
@vidékigyerek: Van olyan elég a bölcsiben, menj oda értük!
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
Néhány hete egy nemcsak fociról szóló világbajnoki selejtezőn meghallgathattuk Románia nemzeti himnuszát, amit teli torokból énekelt, zengett, üvöltött több tízezer ember a bukaresti nemzeti stadionban. Ez a himnusz történelmietlen, önmagán jóval túlmutat és úgy vélem, hogy…..
Vincenzo90 2013.10.01 13:06:14
@beengedő vilma: Ezek szerint te igen gyér történelmi ismeretekkel rendelkezel, és nem ismered a magyar és román állami politika közti különbségeket, nem tapasztalod a következményeit, nem látod az átlag magyart és átlag románt. Nézd csak meg a himnuszaink közti különbséget! Ez megy minden más téren is.
Vöröshajú lányok Kemper 2013.10.01 07:34:00
..
Az elsőre furcsának hangzó kérdés messze nem költői, erről a belga szélsőjobboldali párt egyik szenátora és a legendás Louboutin cipő tervezője alighanem hosszan tudnának beszélni – ők ugyanis éppen perben-haragban állnak egy igencsak különös ügyben. A történet…..