Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bak Fitty

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét végét egy balatoni kis településen töltöttem, ahogy már évek óta mindig. Annyira évek óta, hogy még emlékszem, a szocializmus óloméveiben micsoda kalandokat jelentett a beszerzés. Ha nem hoztál magaddal kaját, akkor megjárhattad. Aztán jött a rendszerváltás, amelyiknek…..
A reptéri parkolás komoly fejtörés mindenkinek, aki nem akar, vagy nem tud tömegközlekedve kimenni a gépéhez. A maszek reptéri parkoltatók általában flottul működnek, kivéve ha jól megszívatnak. Végül is miért probléma, hogy sokkal több autót engednek be, mint amennyi hely van…..
Bak Fitty 2015.07.15 07:48:03
Szeged. Szerda, délután 4 körül jár az idő. Lelkes civilként érkeztünk meg kisteherautónyi adományainkkal, melyeket a menekülteknek szánunk. A vasútállomás, mely a hírek szerint a gyűjtőhelyeként szolgál adományaink célszemélyeinek, most szinte teljesen üres. Az épületbe…..
Közleményt adott ki az engem is tagjai között tudó Magyar Építész Kamara (MÉK) elnöksége. Azt írják, hogy elfogadhatatlannak és méltatlannak tartják azt, hogy a június 8-án megtartott Dél-dunántúli Építészeti Fórumot a szakmai egyeztetés kereteiből kiragadva saját…..
Bak Fitty 2015.06.20 13:41:37
Már nemcsak a kuruc.info domainnevet bejegyző Varga Bélát körözik az amerikai hatóságok, hanem a feleségét, Pesti Juditot is, akinek a fejére 30 ezer dollár „díjat” tűztek ki. Pestit, akit korábban rövid időre őrizetbe is vettek, azzal vádolják, hogy csalt a munkanélküli…..
Bak Fitty 2015.04.17 09:02:15
@KurucInfo Főszerkesztő: A tévészékházat kifosztó, a fél belvárost szétverő kedves, barátságos, istenfélő fasiszta csürhére gondolsz? Kár, hogy hazudsz, mert sajna nem lőtték halomra őket. Tisztább lenne a levegő. No meg nélkületek is.
A tisztességes eljáráshoz való jog – nemzetközi szerződésben vállalt - emberi jog. Garanciái szerencsére Strasbourgban és nem Budapesten találhatóak. Lényegében azt jelenti, hogy az embereknek joguk van ahhoz, hogy ügyeiket az állam szervei (ide értve az ügyészséget is)…..
Bak Fitty 2015.04.01 07:48:05
Hahó, valaki! Bárki! Akárki! Mindenki! Kinek van olyan naiv elképzelése, ez a jelenlegi kormány tárgyalóképes partner? Ki gondolja azt a mesébe illő fordulatot, Orbán Viktor bármit is elismer, bevállal, meghallgat, utána szelíden megváltoztat bármit is az elképzeléséből? Kinek…..
Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa. Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai…..
Míg a szabadságomat töltöttem, addig megjelent a Vasi Szemle idei 4. száma, benne a Választási rigmusok a vasvári választókerületből 1920-1939 című tanulmányommal. Az írás a folyóirat 494-498. oldalán olvasható. A publikáció a blogon korábban két bejegyzésben ismertetett választási rigmusokat…..
Már ott tartunk, hogy a kormány nemcsak nem vállalja a felelősséget a döntéseiért, de ha valami balul üt ki, kifejezetten el akarja titkolni. Az utóbbi néhány nap a Fidesz számára maga volt a vesszőfutás, van mit elhallgatnia a királyi médiának. Már azon se feltétlenül…..
A NAV első embere másodszorra vizsgálta önmagát, és épp úgy, mint első alkalommal, ezúttal is mindet rendben talált saját maga körül. Szinte látjuk, amint az adóhivatal nagyasszonya a tükörbe néz, és jobb kezével megveregeti a bal vállát, majd bal kezével a jobb vállát. Az…..
“Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” -- ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin holnap zárt körben megkoszorúz Budapesten. Orbánnak már semmi sem drága egy…..
CIVILHETES Nincs válasz? 2015.02.11 08:32:29
 Szabad Sajtó díjat kap Simicska? Nem tudom, hogy a mai politikacsinálók mit gondolnak a társadalomról, csak azt látom, hogy a gondolataik nem látszanak. A fő szabály a hallgatás, hallgattak a kitiltási ügyben, hisznek a társadalom felejtő erejében, hallgatnak a Simicskáról, de…..
Bak Fitty 2015.02.11 19:35:48
  Simicska Lajos (média)történeti jelentőségű interjúi után Bayer Zsolt is nyilatkozott a Hír24-nek, többek között kifejtve: „Simicska Lajos tegnap összehívta az embereket, és bejelentette nekik, amennyire én tudom, ha jól tudom, és gondolom, hogy jól tudom, mert…..
Bak Fitty 2015.02.07 15:59:22
@beszélő majom: Minek firkál, uram, ha csak ennyi esze van?
Szerintem ezzel mindenki találkozott már. Párbeszéd anyukám és köztem: - Anyuci, hogy készül a sztrapacska? - A krumplit meghámozod, lereszeled, üss hozzá tojást, majd önts hozzá annyi lisztet, amit felvesz. - Ok,ok, de mégis mik az arányok. Mennyi krumpli kell hozzá? - Jaj, édes lányom, ne…..
E heti írásunk rendhagyó módon fordítás, méghozzá Bokor Katalin – MUTK projekt munkatárs – tollából. Már a novemberi írásunkban is a közösségi közlekedés jövőjére próbáltunk megoldást találni az önjáró autók sikerének elemzésével. Ma a téma másik felét…..
"Egyedülállóan szép természeti környezetben, a Balaton parttól csak 3 km-re fekszik az erdei kemping, a természet lágy ölén." – Valaha így szólt az üdülő hirdetése, ahova…..
A brandek és a politikusok is a fogyasztóiknak a megtartására törekednek: a különbség annyi, hogy a brand esetében bármikor lemondhatunk a márkahűségről vagy éppen másikat választhatunk, a politikusok esetében csupán négyévente van látszólag beleszólásunk a…..
Bak Fitty 2014.12.28 03:19:03