Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naomi95

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Justin álmával kezdjük a történetet. Szöszike Chris Hobbs-szal álmodik, ami annyira felzaklatja, hogy még a mama is meghallja, és sietve érkezik kisfia megnyugtatására. Justin viszont nem engedi még Jennifernek sem, hogy hozzáérjen, majd keserves sírásban tör ki. A fiúk mit sem…..
A csapat nagy része a kórházban van, de Brian és Ted még a Babylonban várja a rendőrök jelentését. Elöljáróban Carl megoszt velük annyit, hogy a robbanás oka bomba volt. 4 halott, 67 sérült, ebből 11 válságos állapotban. A hírek után Ted elrohan intézni, amit csak lehet,…..
Brian felébred az altatásból, de amit álmodott, az nem nyugtatta meg kellőképpen, mert Vic bácsival folytatott nagyon magas röptű eszmecserét. Miután Brian már magánál van, Mikey és Ben nem nagyon tér magához, amikor Hunter Cameron Diaz-ról kérne dedikált képet, és nem valami…..
A csapat a Woody’s-ban van, és egy Otthon melege című meleg szappanoperát néznek. Brian unja, a többiek viszont áhítattal nézik az ideális meleg párkapcsolatot előnybe helyező tévéműsort. A reklámszünetben Brian egyszerűen kikapcsolja a televíziót, amivel általános…..
Zenés csendélettel kezdünk, méghozzá Mikey és Ben fészkében. Mikey most kelt és meglesi, ahogy Ben a fürdőszobában éppen döfködi magát egy bazi nagy tűvel. Persze este ezt el kell mesélni Briannek is, hisz ki mást érdekelne az, hogy a prof kokszol. A Babylon előtt akkora a sor,…..
A fiúk Ted új pornóoldalának a premierjén vannak. Az oldal neve („verdamelóban.net”) is utal arra, hogy Teddy tanult a vele történtekből, és ellátta főnök gombbal a honlapját. Tehát aki dolgozik, verheti, hisz az oldal teljes egészében erről szól. Egy fiatalember…..
naomi95 2018.05.02 16:55:15
A lenyugodott izomember Ben és párja aludni próbál, de az utca zaja nem hagyja őket szépeket álmodni. Konkrétan pár fiú prostituált zajong, vagy dolgozik, kinek mihez van kedve. Szóval a suhancok dolgoznak, ezért Ben lemegy, hogy egy kis rendet vágjon az utcán, de a fiúk azonnal…..
Brian cége szépen cseperedik, sőt konkrétan úgy nő, mint a gomba, természetesen Cynthia és Ted hathatós segítségével. Justin lőni tanul Cody segítségével, ami jelentősen veszélyesebb, mint amivel Brian foglalatoskodik nap mint nap. Azért a lövöldözés közben Codyról is…..
Nos kezdjük a harmadik évadot, ami többek szerint a legjobb évad. Hát lássuk, igazuk van-e? Buli van, és Brian szó szerint - nem vicc - úgy kiüti Mikeyt, mint óvodást a bárányhimlő. Mivel nem tudjuk, mi ez a nagy bokszmeccs, ezért vissza kell mennünk 1 hetet az ominózus Rage…..
naomi95 2017.11.09 17:51:56
Lassan véget ér az utolsó évad, de még addig rengeteg dolog történik, úgyhogy nézzük is, mi van a kilencedik részben! A 14-es kezdeményezés van a főszerepben, és természetesen az, hogy Brian és Mikey nem beszélnek egymással. Nem mellékesen Ted akkora csődör lett, hogy aki…..
naomi95 2016.02.14 18:05:36
naomi95 2018.04.01 16:09:45
A fiúk sétálgatnak vidáman és épp a kajáldába tartanak. Kiderül, hogy Mikey 30 éves lesz és ez a meleg számrendszerben egyenlő a halállal. Újdonsült hullajelölt meggyőzi magát arról, hogy milyen jó is, hogy nem költözött össze Daviddel, bár a többiek erről nincsenek…..
naomi95 2017.02.16 12:46:23
naomi95 2018.04.01 15:41:14
naomi95 2018.04.01 15:41:15
Brian bulit szervezett a cégnél, ami olyan szépen halad előre, hogy lökdösni sem kell. Kisebb csoportokban a csapat is ott van a bulin. Linds Briannel beszélget, és visszakapja a pénzt, amit Brian megsegítésére gyűjtöttek, amikor arra nagy szükség volt. Ted és Mel a következő…..
naomi95 2017.11.27 13:59:35
Justin és Brian szexelni próbál, de csakúgy, mint Justin a „balesete” után, Brian sem tud olyan nagyfiú lenni a kezelések után, mint amilyen szeretne. Mikey és Hunter mindenféle jó kis mulatságot tervez, a prof meg a könyvtáros fiúval találkozgat, és csak ő nem látja,…..
Elérkeztünk az első évad utolsó részéhez. Mi mással is kezdhetnénk ezt a részt, mint azzal, hogy Brian szexel, és a többiek konferenciabeszélgetést tartanak róla. Igazából terveznek valamit Brian ellen, amit hamarosan megtudunk, nem kell aggódni. Az esemény Brian 30.…..
naomi95 2017.11.17 14:43:00
Boldog Michaelt és boldog Davidet követjük mindenhova. Csakhogy mindenhol David fizet, ahova csak mennek. Mikey egy étteremben fakad ki, hogy őt nem kell eltartani, mert ő is dolgozik, és ne a párja fizessen mindent. De dokinak természetes, hogy ő fizet, mert megteheti és szívesen is…..
naomi95 2017.11.09 20:12:30
No nézzük csak. Volt egy hetünk, hogy túltegyünk magunkat az első igazi drámán, ami Briannek még nem ment. A szülinapi dekorációként szolgáló Mikeyt és őt ábrázoló fotókat nézegeti, miközben egy futógépen edz. Telefont ragad és Mikeyt tárcsázza, de nem szól bele. Úgy…..
A 15. rész Justin zuhanyzásával és Lindsay idegeskedésével kezdődik. Linds azért ideges, mert Brianre kell hagynia a gyereket egész hétvégére, miután kénytelen visszamenni dolgozni és konferenciára megy. David is be van sózva, mert fél éve nem látta a fiát és most éppen hozzá…..
naomi95 2016.02.07 15:53:18
:(
A csapat Pride lázban ég, és éppen a kajáldába tartanak. Főleg Emm van oda a Pride-ért és természetesen be van táblázva, mint mindig ezen a héten. Szöszikének ez lesz az első felvonulása, így alig várja, valamint azt is megtudja, hogy kicsoda Godiva. Emmett elmeséli, hogy Godiva…..
Brian az irodájában van és a két talpnyalója mutatja be éppen az új termékkel kapcsolatos ötleteit, mikor érkezik egy új fiú. Az új fiúnak jobb reklámötlete van, mint a két szokásosnak, így Brian neki adja a munkát. Mel és Linds összejövetelt tart, de Melanie nem érzi valami…..
naomi95 2017.02.01 13:08:01
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és eszeveszetten jó újévet kívánok! Brian a nyolcvankettedik prédapasival csillapít fájdalmat. Így van, semmit sem jelentenek neki, csak fájdalomcsillapítók. Brian nagyon kivan, a Ted és Emm páros ezzel ellentétben nagyon boldog, jól működik a…..
naomi95 2017.01.28 19:57:17
naomi95 2017.01.28 19:57:34
www.facebook.com/ fanok jelölj
"A jó emberek mindig meg vannak győződve arról, hogy ők a jók."-Barbara Graham. A kaliforniai nőnek már kislányként is megmondta az anyja, hogy "rossz", ezt követően pedig a lány mindent megtett annak érdekében, hogy beteljesítse anyja jóslatát. Prostituált lett, beállt egy rablóbandába, és 1953-ban…..
naomi95 2017.01.26 20:35:16
Brian és Mikey Teddy munkahelyén tesz körutazást, aminek a végén egészen felizgult állapotban kell dolgozni menniük, mivel sok fincsi falat között ténferegtek, és egész éhesek lettek. Ted nagyon élvezi, hogy olyan a munkája, amit imád nézni. Justin sem lopta a napot, iskola, szex…..
A legutóbbi 15 legjobb zombifilmet tartalmazó toplista után itt a következő. Ezúttal a 15 legjobb horror-gonoszt gyűjtöttük össze. A lista természetesen ezúttal is szubjektív, a szerkesztőség véleményét tükrözi, de nyugodtan vitába lehet velünk szállni, sőt ha valakit…..
naomi95 2016.05.04 19:23:00
Ha valaki szabadúszó munkán gondolkozik, akkor érdemes végiggondolnia, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, hiszen egyik munkavégzési forma sem tökéletes. Az alábbiakban megpróbáltam összeszedni a legfontosabb jellemzőket. Előnyök változatos munkák nincs helyhez…..
naomi95 2015.10.07 17:42:39
Nő bizony, nő, de még mennyire! Justin és Brian szexeléshez keresnek egy helyet, de nem találnak, mert az összes hely, ahol murisabb és izgalmasabb szexelni, mint otthon, be van zárva. Pittsburgh olyan lett, mint egy rendőrállam, úton-útfélen rendőrök vannak és igazoltatják a…..