Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Anna Star Network

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajándékcsomagok, játékok, ruhák, könyvek, vidám kisgyerekek és szorgos manókezek. Ezeket lehetett látni december 4. és 20. között, az Ötvenhatosok terén felállított MikulásGyárban. A MikulásGyár évről évre megrendezi a térség legnagyobb és legismertebb jótékonysági akcióját, melyben az adakozók…..
Elérkezett céges YouTube csatornáknak szóló cikksorozatunk második része, amelyben a következőkről olvashatsz: ütemterv, UGC tartalomgyártók, tent-pole események és még több hasznos tipp egy nyerő céges videós marketingstratégiához! Ha lemaradtál az első részről, mindenképp olvasd el ITT! Íme…..
Véleményvezérek, keresztpromóció, UGC, Hero- Hub- Hygiene stratégia? A mai nappal egy olyan cikksorozatot indítunk el, melyben ezeket a stratégiákat és még több hasznos trükköt ismerhetsz meg annak érdekében, hogy egy nyerő céges videós csatornát hozz össze. Tarts velünk a következő három hétben és…..
Egyre dinamikusabban növekszik hazánkban is a különféle szépségápolással foglalkozó YouTube csatornák száma. Leggyakrabban YouTuberek készítenek videókat a sminkelési, hajformázási, bőrápolási, öltözködési szokásaikról és praktikáikról, és ma már a szépségipar is…..
A YouTube és a Google+ integrációjának célja az volt, hogy könnyebbé tegye a tartalomgyártók és marketingesek számára mindkét fiók és a körülöttük lévő közösség kezelését. A legtöbb esetben ez jól is működött, de volt néhány eset, amikor igencsak megnehezítette a…..
Elérkezett a pillanat, amikor még kreatívabbá tudod varázsolni videóidat, ugyanis a YouTube mostantól támogatja a 360°-os videók feltöltését a felületre, ezzel interaktívvá téve videóidat a felhasználók számára. Cikkünkben bemutatjuk az új fejlesztést! A YouTube Creators…..
Számos újdonsült YouTube csatorna tulajdonos számára fontos változtatást hajtott végre a YouTube az egyéni Url-ek rendszerében. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan és mikor alkalmazhatod Te is YouTube csatornádhoz. Az egyéni YouTube URL cím megléte sok előnnyel jár: könnyen megjegyzik…..
A hatalmas mennyiségű megtekintések, kedvelések és kommentek egy egyéni videó alatt egy csodálatos dolog és nagyszerű löket az egónak minden alkotó számára. De már nem is számoljuk azon csatornák számát, melyek évek óta aktívak, és nézettségük száma jóval meghaladja…..
Az elmúlt szombaton került megrendezésre YouTube Hálózatunk, a Star Network első Partnertalálkozója Budapesten a Google Ground-on. Hosszas előkészítést és szervezést követően egy igazán izgalmas, programokkal teli rendezvényt sikerült tető alá hozni a jelenlegi és jövőbeli…..
Bizonyosan veletek is előfordult már, hogy videótok feltöltése után azt letiltották, vagy elnémították a különböző zenék jogaira hivatkozva. Jó hírünk van számotokra, hiszen alábbi cikkünkben bemutatjuk a YouTube legújabb funkcióját, amely mindenkit sok fejfájástól…..
A GIF-ek jelenleg is nagyon népszerűek a világhálón, éppen ezért hamarosan a YouTube is belép erre a területre. Hogyan is fog ez működni? Egyelőre még csak tesztelés alatt áll, de már két csatornán (itt és itt) bárki kipróbálhatja, majd megoszthatja ismerőseivel. A videó…..
  Hamarosan itt az év vége, ezért bemutatjuk nektek Magyarország és a világ legnépszerűbb 2014-es tartalmait és tartalomgyártóit a YouTube-on! Nézzétek meg újra a kedvenceiteket! A YouTube ma már megkérdőjelezhetetlenül fontos szerepet játszik a mindennapi életünkben.…..
A YouTube-on egyre népszerűbbek a gyerektartalmak, és Magyarországon is egyre nagyobb rajongóbázissal rendelkeznek az ilyen témakörben elérhető csatornák. Mivel nagyon sokan érdeklődtetek már ezzel a témakörrel kapcsolatban, most van egy jó hírünk a számotokra, ugyanis…..