Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagyó Bigyi

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Mindenki! Bár hazánkban - hála Istennek - nem tudott még elterjedni az a fajta szélsőliberális véleményterror, mint pl. a németeknél, azért sokan már olyan magabiztossággal használják a média szócsöveit, mintha Németországban lennének, és azonnal mindenféle…..
Bagyó Bigyi 2015.09.05 12:21:13
Van egy apró város Csongrád megye szívében, ami olyan, mintha egy mesekönyv elevenedne meg előttünk. Körforgalmak, vízparti sétányok és felújított terek városa Szentes. A csíramálé, a palincs és a gyroszos pizza otthonában jártunk.  A dél- alföldi városka a Tiszától…..
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Bagyó Bigyi 2015.02.28 23:10:21
Bagyó Bigyi 2015.02.28 23:15:55
Bagyó Bigyi 2015.02.28 23:18:46
Lássuk be, ahogy közeledünk a játék vége felé, egyre nehezebb dolga van a szerkesztőknek, mert kevés ember, kevesebb hülyeséget beszél. Bár ez se igaz teljesen, mert ebben a szériában nem panaszkodhatunk az ostobaság fájó hiányára. Mindenesetre én ma nem írok regényt,…..
Bagyó Bigyi 2015.02.22 21:07:23
Bagyó Bigyi 2015.02.22 21:44:55
Bagyó Bigyi 2015.02.22 22:30:26
@Morcz: egyet értek, ha ezek után laci a sittes nyer, akkor ezzel az országgal nagyon nagy baj van... hajrá dennis!
Nem ezt az összefoglalót fogják benyújtani nemzetközi Emmyre az RTL-nél, az nagyjából borítékolható, hiszen történés nem sok volt benne, viszont annál többet acsarkodtak egymásra a lakók, akik már kezdenek nagyon komolyan kikészülni a játékban. Ja, és volt tudósklub megint,…..
Bagyó Bigyi 2015.02.21 15:24:05
@Ilyen vagyok: azért mert voltak annyira "intelligensek" hogy nem vágták laci szemébe hogy egy önző rohadék alak... így maradtak felül, utólag mért ne mondhatná el hogy aljadék volt a laccc???
Bagyó Bigyi 2015.02.21 15:26:17
@Ilyen vagyok: fanni és dennis a többivel szemben képviselnek valami elviselhetőt! már leírtam, hogy együgyüségükkel kanyarban sincsenek dóri és laci mocsokságával.
Bagyó Bigyi 2015.02.21 15:39:45
@Ilyen vagyok: ez olyan lacis beszólás volt, nem érdekel semmi mert én azt mondtam és leszarom kinek mi a véleménye...
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Bagyó Bigyi 2015.02.08 20:22:01
Az igaz történeteken alapuló filmek mindig különlegesek, jobban beleéljük magunkat a cselekménybe. Ez pedig A rettegés házának esetében nagyon is igaz, így jobban megragad mindenkit az ott lakó család szenvedése. Hasonlóan talán a Démonok között című filmhez, ami szintén…..
Bagyó Bigyi 2014.12.03 12:37:05
legendavadasz.hu/paranormal/amityville_avagy_mi_tortent_valojaban

Több dolog is sántít a történetükben, ami a lelkes szkeptikusokat arra sarkalja, hogy vadul mutogassanak a családtagokra. Mind tudjuk, az emberi élethez elengedhetetlenek bizonyos feltételek, nem csoda hát, hogy a legnagyobb csalókat is ugyanaz a dolog mozgatta: a pénz. George maga vallotta be, hogy a ház megvétele előtt is tisztában voltak vele, nem lesz elég pénzük fenntartani a méretes építményt. Egy hónap sem telt el, máris óriási hírverést csaptak az épület körül.