Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angeli Gabriella

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filvig Géza képviselő óriási hibát követett el, amikor bedobta egy kis média nyilvánosságért cserébe a 72-es listát. A Kalohírek pedig még nagyobbat, amikor matekozásba kezdett. Értem én, hogy „nagy durranást” akartak, és ezért blöfföltek, hátha senkinek sem tűnik fel…..
Kalocsa blog Sajtószabadság 2015.03.13 20:48:18
Kossuth Lajos már 1847-ben szót emelt a szabad sajtó érdekében, és felemelte szavát a „gondolatölő” cenzúra ellen. 1848. március 13-án az Ellenzéki Kör elfogadta Irinyi József által megfogalmazott tizenkét pontot, amely magában foglalta a sajtószabadság követelését.…..
Az elmúlt időszakban sok vád érte az önkormányzatot amiatt, hogy a 2014-ben közművelődési feladatokat ellátó 19 fős létszámot az idei évben 30 főre duzzasztották. A legutóbbi testületi ülésen Török Ferenc képviselő is felvetette, hogy „most 30 fővel látják el a…..
A társaságot 2012. február 13.-án alapította Kalocsa Város Önkormányzata. A társaság cégbejegyzésére 2012. február 26.-án került sor. A Kalocsai Parkgondozó Kft alapítása, a kapott tájékoztatás alapján, elsősorban a Kft-be kiszervezett közfeladatok minél gazdaságosabb…..
A Kalocsai Városfejlesztési Kft.-t 2011.-ben alapította az önkormányzat. Fő tevékenysége az üzletviteli tanácsadás, egyéb vezetési tanácsadás és pályázatírási tevékenység. Bevételei szinte kizárólag önkormányzati forrásból származnak. A pályázatíráson túl, az…..
Ma délután az önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal dolgozói azt tapasztalták, hogy a Városháza levelező rendszere nem küld és nem fogad email-eket. A dolog előzménye, hogy a már december 5. óta nem működő honlap előnytelen szerződését önkormányzatunk felmondta a…..
A Városmarketing Kft. 2012-ben jött létre. A társaságot minimális eszközzel és csak 3 millió Ft jegyzett tőkével alapította az önkormányzat. Fő tevékenysége a PR, a kommunikáció. Feladata a város kulturális és egyéb rendezvényeinek korábban intézményi formában ellátott…..
Kalocsa Város Önkormányzatának gazdasági társaságait vesszük szemügyre, tájékoztatva városunk lakosságát a 100%-os tulajdonban lévő kft-ink gazdasági helyzetének felméréséről. A KalocsaKom Kft-ről már írtunk, most a „Security” kerül sorra. A társaság látta el…..
Angeli Gabriella 2015.01.10 12:19:22
@B.Géza: Kedves Géza! A Security ügyvezető igazgatója öt forint értékben adott ajánlatot. Nem 5 millió, hanem 5 Ft. Úgy gondolom, ez elfogadhatatlan ajánlat volt.
Kalocsa Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. november 27-i ülésén döntött arról, hogy a városi és a kiemelt rendezvények szervezési feladatai önkormányzati intézményhez, a Kalocsai Kulturális Központhoz és Könyvtárhoz kerülnek. A városi televízió, a KalocsaTV…..
Kalocsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 13-i ülésén döntött arról, hogy a kizárólag saját tulajdonában lévő gazdasági társaságok eddigi tevékenységét megvizsgáltatja. A testület felhatalmazta Dr. Bálint József polgármestert, hogy a gazdasági…..
Tőkevesztés, tőkepótlás szükséges, kevés a bevétel, magasak a személyi jellegű juttatások, májusig a Parkgondozó Kft-be 73 millió, a Menza Kft-be 53 millió forintot kell beletenni az önkormányzatnak - sorjáztak a fontosabb megállapítások a városi önkormányzat december 22-i…..
A Kalocsai Tenisz Egyesület tagjai és baráti köre adománygyűjtést kezdeményezett, mellyel biztosítani szeretnék Kalocsa város általános iskoláskorú, szociális helyzete alapján arra leginkább rászoruló gyermekeinek étkeztetését a Karácsonyi szünetben. A jogosultsági kör…..
Honlapunk üzemeltetője nem biztosít számunkra hozzáférést a kalocsa.hu oldalhoz. Az előző városvezetés - Török Ferenc aláírásával hitelesítve - nem kalocsai kézbe juttatta az üzemeltetés jogát. Ez oda vezetett, hogy megvonták szerkesztési lehetőségeinket. Eleve meglepő,…..
Angeli Gabriella 2014.12.23 20:40:03
@bpi2: A kalocsa.hu honlap tulajdonosa Kalocsa Város Önkormányzata, így a domain és a honlap tartalma is városunké. A cikkben említett szerződés csak az üzemeltetést adta át a kecskeméti illetőségű cégnek.
Kalocsa Város Önkormányzata NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁST tesz közzé a kalocsai 0575 hrsz. alatti ingatlan hasznosítására   Kiíró megnevezése: Kalocsa Város Önkormányzata Kiíró székhelye: 6300 Kalocsa, Szent István király út 35. Pályázatot lebonyolító szerv:…..
Sajtóközlemény Kalocsa Város polgármestere, Dr. Bálint József megbízásából Kalocsa Város polgármestere, dr. Bálint József sajnálattal vette tudomásul, hogy a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkárának és a Honvéd Vezérkar Főnökének 35/2014. HM KÁT-HVKF…..
  A kalocsai járás polgármesterei, a közútkezelő, a vízügy, az áram- és gázszolgáltató, a rendőrség, a tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelem vezetői, munkatársai december 11-én üléseztek a kalocsai városháza dísztermében, hogy a rendkívüli téli időjárásra…..
    A megpályázott 152,4 millió helyett megítélt 24,5 millió forint rendkívüli önkormányzati támogatás nehéz helyzet elé állította Kalocsa Város Önkormányzatát, amelynek képviselő-testülete a december 11-i ülésen, a kényszerhelyzetre tekintettel hozott egy sor…..
Újra Kalocsai Polgármesteri Hivatal! Húsz hónap után, 2015. január 1-jétől megszűnik a Foktő csatlakozásával 2013. április 1. napjával létrejött Kalocsai Közös Önkormányzati Hivatal. Az erről szóló döntést a városi önkormányzat december 11-i ülésén egyhangú…..
Kalocsa Város Önkormányzata által a 2014. évre megkötött vagyon és felelősségbiztosítás december 31-én lejár. A felelősebb gazdálkodást és kiadásaink csökkentését szem előtt tartva az eddigieknél kedvezőbb biztosítási konstrukciót kívántunk kötni. Ezért megbíztuk a…..
A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft. december 10-én, szerdán a fővárosban tartotta a 2014. évet záró sajtótájékoztatóját, amelyen dr. Kereki Ferenc, az RHK Kft. ügyvezető igazgatója az elmúlt időszak eseményein túl a társaság jövőjét érintő…..