Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magerhun

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magerpost 2014.12.18 02:15:28
- Az Egyesült Államok augusztus 8.-án kezdte meg Irakban az Iszlám Állam elleni bombázásokat, szeptembertől Szíriában indított támadásokat. Az utóbbi három napban 67 légicsapást mértek az ISIS terrorszervezet állásaira. A szövetséges erők a radikális szervezet szíriai…..
magerpost 2014.12.18 02:15:25
Szuperbaktériumot találtak brazil kutatók Rio de Janeiro partjainál. Egy szörfparadicsom mellett a Guanabra-öbölben. A Flamengo strand közelében vett vízminták alapján olyan baktériumot fedeztek fel, amely ellen hatástalanok az antibiotikumok. A vízzel érintkezőknél húgyúti,…..
Las Vegasban rendezik meg január 6. és 9. között a 2015-ös Consumer Electronics Show (CES) kiállítást. A kiállítás csúcspontja, az LG legújabb fejlesztése lesz, a Quntaum Dot technológiával ellátott 4K ULTRA HD TV. Az új környezetbarát technológiával nagy mértékben…..
A régészeti feltárásokat már 2012-ben elkezdték és az eddigi leletek (kettő szobor, kettő szfinx, antik érmék és egy díszes mozaikpadlózat) egy igen tekintélyes, fontos személy sírjáról tanúskodnak. Augusztusban értek el komolyabb eredményeket, a hatalmas építmény…..
  Dr. Patay Pál rangos, neves régész, muzeológus, híres harangkutató hamarosan megjelenő önéletrajzi művét ajánlom a kedves Olvasók figyelmébe. Ajánlom azoknak, akik elkötelezett hívei a történelemnek, a régészetnek, azoknak, akik Magyarország történelmét vagy a XX.…..
Bosch képeit először meglátva az volt az érzésem, mint amikor valami szörnyűséget lát az ember, de mégsem kapja el a fejét, és tovább nézi. Vonz első ránézésre, a színei és formái miatt, a furcsasága miatt, kíváncsivá tesz, aztán ha jobban megnézem az aprólékos,…..
magerpost Sterilszoba 2014.12.14 21:30:30
Dokumentum riportomat a saját életutam eseményhorizontja tükrében írom, amely a testvérem betegségéről és élet-halál harcáról szólt. A történet egy meghatározó időszakot mutat be a család életből, amely keserűen, szomorúan indult, s mint a mesékben, csodálatosan ért…..