Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5óra57perc

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Legtöbbször kétéves kora után kezd a gyerek felfigyelni a férfiak privilegizált helyzetére, még a férfi és a nő legszimmetrikusabb kapcsolatára törekvő családban is. (...) A gyerek pontosan megfigyeli, hogy ki néz tévét és ki mosogat, vasárnap ki megy meccsre és ki takarít,…..
Miután megnéztük, hogyan telepedtek le első őseink Kr.e. 20 000 tájékán a csehországi Moráviában: (http://kulturbakancslista.blog.hu/2015/01/22/kr_e_25_000_letelepedett_eletmod), kóstoljunk meg egy helybéli ínyenc sajtot, az olmützi kvarglit, avagy pogácsasajtot, csehül olomoucké…..
Igen fáradt vagyok, mert ma végre sikerült hódolnom legkedvesebb szenvedélyemnek, a bringázásnak, de gondoltam azért csak írok pár sort a mai napról.   A Faluban mindig vannak fő témák, amik körbejárnak, pillanatnyilag a legégetőbb a mobil bolt megállója, illetve az, hogy…..
Azt mondta a férjem a tegnapi írásom alapján, hogy túlzottan finomkodó voltam. Majd belejövök, hogy olyan köcsögül beszéljek emberekről a hátuk mögött, mint ők rólam! De nem ma, mert ma kedves emberekről szeretnék írni. Ma ismét eszünkbe jutott, hogy van autónk...történt…..
Tavaly,mikor leköltöztünk, akkor pont nekem jutott ki a megtiszteltetés, hogy mint kb 5 napos friss lakos, részt vehettem az évi közmeghallgatáson, na akkor kámpicsorodott el kicsit a szívem, hogy a francot keresünk mi itt???? Én, aki lakógyűlésre sem jártam soha, rögtön be a…..
Egy éve költöztünk ékes fővárosunkból vidékre, hogy mentesüljünk a hülye emberektől és jó körülmények között reprodukálhasuk magunkat. Örömmel jöttünk és most is boldogak vagyunk, habár sokan próbálnak ez ellen tenni. De nem is ez a lényeg, hanem a FALU maga! Itt…..