Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovácsBélaBácsi

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félreértés történt: nem előzetesbe helyezték, csupán felvételi beszélgetést folytattak a trombitással, aki rezsibiztosként folytathatja munkáját. "Szó sem volt áramlopásról, csupán alternatív rezsicsökkentési módszerekkel próbálkozott Lajos, ami felkeltette a kormány…..
Ez az első olyan év, amikor a fesztivált klimatizálják. Komoly árat kell érte fizetni. Amíg a városban harminchat fokos hőség tombol, a Sziget látogatói kellemes 34-35 fokos hűvösben…..
Pollenkóstoló, kézműves termékek vására és Wellhello-koncert a budapesti Városligetben holnap.  Lesz továbbá pollenfelismerő verseny, játszóház sok köhögéssel, asztmások futóversenye, valamint orrfújáshangerő-versenyre is kihívják a legbátrabbakat. A legkisebbeket…..
Gerendai Károly szerint a lépéssel veszteséges lesz a fesztivál. „A táborok megteltek, a következő logikus lépés, hogy a Sziget fesztiválra küldjük a megélhetési határátlépőket” - jelentette be sajtótájékoztatóján Lázár János. A miniszterelnökséget vezető…..
KovácsBélaBácsi 2015.07.20 20:33:16
@legeslegujabbkor: Akkor most megsértettem a molyokat?
KovácsBélaBácsi 2015.07.21 19:21:51
@legeslegujabbkor: Inkább egy jó kis körhintázás? Attól kiver a víz! kovacsbelaabacsi.blog.hu/2015/07/21/korhinta_944
"Így majd nem akarnak idejönni a bevándorlók" - indokolta a miniszterelnök. A déli határon készülő kerítés mellett gazdasági-politikai-mentális határzárat is csinálna a magyar kormány. A "Szarabb Magyarország" program célja, hogy annyira rossz legyen Magyarországon a…..
KovácsBélaBácsi 2015.07.20 20:41:47
Vigyázat! A cikk olvasása után akár 3-4 fokot is emelkedhet a testhőmérsékleted! 1. A hőségriadó gomb egy bőröndben van, amit csak Reisz András nyomhat meg. 2. Hőségriadó esetén a 60 évesnél idősebb politikusokat egy légkondicionált bunkerben gyűjtik össze a Palatinus…..
A kofák nem akartak vasárnap dolgozni, így polcokba rendezték a portékájukat. A főváros XVII. kerületének egyik piacán úgy döntöttek a kofák, elég volt a vasárnapi korán kelésből, és 200 négyzetméternél nagyobb bolttá rendeződtek, továbbá a korábbi standokon áruló…..
A kereszténydemokraták szerint nagyon sikeres a vasárnapi zárvatartás, eddig már több mint 2400 gazdasági bevándorlótól sikerült megvédeni a kiskereskedelmet. „Azt hitték, idejöhetnek Miskolcról, Szegedről, meg az ilyen helyekről, és csak úgy munkát vállalhatnak…..
A tónál nyaraló turisták csalódottak, hogy a vasárnapi kánikulában nem vásárolhatnak. A KDNP megoldást javasolt. "A legésszerűbb megoldás az, ha az egész Balaton zárva tart vasárnap, így elkerülhetők a boltok előtti tumultusok és konfliktusok" – áll a KDNP…..
A miniszterelnök megértette a hét eleji esőzések üzenetét, egyben megoldást is talált arra, hogyan lehet a magyarokat megmenteni, a bevándorlókat pedig nem. „A nyár folyamán további heves esőzések várhatók, mi pedig tudomásul vesszük, hogy az EU így üzen nekünk” –…..
Exkluzív interjú Magyárjaország miniszterelnökével, 2020. június 5. HCs: Kezdjük talán azzal, hogy ön pár éve még azt mondta, hogy "Aki náci romantikára vágyik, (...) annak nincs helye ebben a pártban, az eltévesztette a házszámot". Most mégis itt beszélgetünk az Adolf…..
Máshogy nem lehet, tehát így kell lennie. Miután Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Index kérdésére kifejtette, hogy Habony Árpád, pontosabban „ilyen nevű ember” nem szerepel semmilyen állami kifizetési listán, a nagy Magyarország kávéház néhány törzsvendégének…..
Köszöntsétek szeretettel az interweb új sztárját kakasbiztosát:      ..
A Csendes-óceáni Szövetség után egy újabb szervezetbe indítványozta hazánk felvételét Szijjártó Péter. A külügyi- és külgazdasági miniszter szerint a szuperhőscsapat tagjaként Magyarország megerősíthetné biztonságpolitikai pozíciót a térségben. "Loki és Ultron…..
Exkluzív interjú a brókercég egykori vezérével. Tápisóság, Szabadság utca. A hely, ahol még a Google sem jár. Itt lakik az egykor szebb napokat látott brókercég-tulajdonos. Az egykori fényűző életre ma már csak a trágyadombra kidobott Gucci táska, a kopott Opel ablakában…..
Politikai atombombát fejlesztett ki a párt Gucci-díjas kampánystábja. Háttérben a Quaestor. Eldőlt a 2018-as választás, sőt az is, hogy simán meglesz a kormánypártok újabb kétharmados többsége. Bár első hallásra meglepő, mindezt a Quaestor-botránynak köszönhetik.  Miért…..
Jó lehet-e az a TV-játék, amelyet a köz pénzéből, a köznek szántak (feltehetőleg azért, hogy ez az 1849-ről szóló mese az embereket szórakoztassa), ha rossz a filmhang minősége, sokszor a színészi motyogás teszi érthetetlenné a jelenetet, no meg Pozsony is csak Sopron…..
Mi történt pontosan 1848. március 15-én? Korabeli sajtószemle. 1848. március 16-án egyértelműen a budapesti zavargásokkal foglalkozott a budapesti média, a sajtószemlében szereplő termékek közül egyedül a Monarchia Hírmondó jött ki „Megbonthatatlan az osztrák-magyar…..
Colorcam Paleo horror 2015.03.12 14:17:05
Nem fogunk átmenni tényfeltáró tudósításokkal foglalkozó blog oldalba, mégis úgy érzem elkerülhetetlen, hogy röviden foglalkozzunk a tegnapi nap folyamán az index.hu főoldalán megjelent cikkel, melyben a NÉBIH ellenőrzést tartott egy Tolna megyei üzemben. Miért? Mivel az…..
Hajózási csatornaépítési tenderben írt ki győztest a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A nyertes Szuez Kft. a Panama Bt.-vel együttműködésében végzi a beruházást, amit a Nemzeti Bank a „Mínusz 5% Csatorna Hitel Program” keretében finanszíroz. A hitelkonstrukció…..
Nem ismerték fel egyértelműen a szemtanúk, de sok jel utal arra, hogy országot váltott az oligarcha. "Nekem az tűnt fel, hogy mosogatás közben folyamatosan brit napilapok vételi árára alkudozott" - mesélte lapunknak István, az említett étterem egyik takarítója, korábbi…..
A párt tiltakozik a Budapesti Állatkert új koalái miatt, az állatkert lakói viszont az új jövevények mellé álltak. „Mindkét koala csatak buzi, ez a napnál világosabb. Miért nem egy szép kárókatona párral bővül az állatkert, miért kell már megint ilyen gyanús…..
Itt volt Arnie, de baszki az a rohadt vén hörcsög meg a Orpi teljesen kidajátították maguknak :(  ..
KovácsBélaBácsi 2015.02.25 17:36:30
@victor vacendak: majd megy a Terminátor...
Az 1953-ban bezárt kényszermunkatáborban ellenzéki politikusok, aktivisták és újságírók kezdik meg a munkát határozatlan ideig a holnapi ünnepélyes megnyitó után. A Magyarországra holnap látogató Vlagyimir Putyin orosz elnök sajtóközleményben üdvözölte a gesztust és…..
KovácsBélaBácsi 2015.02.18 17:55:38
@Black Hole: Az Állatfarm inkább a tuti!
KovácsBélaBácsi 2015.02.19 19:02:34
@Black Hole: sajnos így van, de a többséget ez nem érdekli
Nóóóbi nem érti a Faceboookot és Mark Zuckerberg képe alatt imígyen szólott:  :D..