Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EnVagyok

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyers politikai akarat leplezendő dolognak számított, amit szakmai köntösbe illett mindig csomagolni. Ennek most vége. A kormány úgy gondolja, legitimációja van arra, hogy minden ötletét nyíltan végigverje. A kormány brutálisan megtorolta, hogy a földrajzinév-bizottság nem azt…..
EnVagyok 2011.03.23 10:08:57
@Meloka: A Liszt névvel úgy látom nem sok baj van, a földrajzinév bizottság is meghagyta, de hadd folytassam a sort: London: Luton, Heathrow, City, Gatwick; Berlin Schönefeld, Moszkva: Domodedovo stb.
Újabb gyorshírt kaptunk Elekes Blanka Alba Volán-menedzsertől. A bécsi ligaülésen az EBEL-résztvevők úgy döntöttek, az előzőhöz hasonlóan a következő bajnoki szezonban is 54 meccses lesz az alapszakasz. A rájátszásban maximum 21 találkozót játszhatnak a csapatok. Mindez…..
Rend a lelke mindennek - a szabál az szabál. A Rorschach-hoz hasonlóan most is a közösségi munka erejében bízunk, úgy állunk a munkához, hogy más is hozzáférjen. A Fédération Internationale de Football Association (FIFA), a labdarúgás nemzetközi vezető szervezete 1904-ben alakult…..
Bár még soha semmit nem nyertek, ha nem számoljuk azt az egy korabeli és elfeledett sikert, a spanyol válogatott számít az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyesének. Nem kétséges, hogy a keretük az egyik legértékesebb és legjobb a tizenhat induló közül. Az sem kérdés,…..
Ahogy kétszer is beharangoztuk, szerda este megünnepelték az A csoportos magyar jégkorong-válogatottat Székesfehérváron. Az eseményről Mátay László, a bluebrothers.uw.hu motorja élménybeszámol blogunkon, olvassák írását szeretettel.Mi sem természetesebb, hogy ott szerettünk…..
Jégkorong A csoda kapujában 2008.04.18 13:07:00
A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.Nem volt jó mérkőzés. Az első…..
Kovács Csaba három lőtt magának születésnapjára, az Alba Volán 9-1-re gázolta el a HC Csíkszeredát a bajnoki döntő harmadik mérkőzésén. Csütörtökön ünneplés következik Székesfehérváron, vagy ha mégsem, az lesz az év legnagyobb…..
EnVagyok 2008.03.19 10:46:39
Továbbra is nagy számban kapjuk a gyalogos anyáz autóst témájú leveleket. Ezúttal Abdul sztoriját ragadtuk ki a sok közül. Szegény lement kenyérért meg tejért, aztán mi lett belőle.  A külföldi rendszámú autó sofőrje tökéletes magyarsággal adta tudtára, hogy…..
Jégkorong Összeomlott a Jesenice 2008.01.30 14:53:00
Az Erste Bank Eishockey Liga alapszakaszában sokáig felváltva vezetett a Vienna és a Jesenice, a felsőházi kvalifikációban viszont csak kínlódnak a szlovénok. Ennek persze nagyon nagy jelentősége nincs, úgyis az egyenes kieséses szakaszban dől el minden.Mindazonáltal a sorozatos…..