Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanett Bolgár

101 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Ferenc születésének 145. évfordulóját ünnepeljük 2023. január 12-én.

 Mit érdemes tudni róla azon kívül, hogy megírta A Pál utcai fiúk című regényét 1906-ban?

 Ennél azért színesebb az ő életútja. 5 érdekességet összefoglaltam abból, amit az életrajzából tudni lehet:

..
A nagyot váltó embereket csak csodálni lehet. Aki mer, aki bátor, aki csinálja. Vojnits Aliz esetében pedig az elképesztően jó festmények pedig sokkolóan hatnak az emberre, meg akarja tudni, ki is ez az új lány a magyar képzőművészet egén.  Alizt sales-es munkája kapcsán ismerik a legtöbben, sokáig…..
Vajon tényleg könnyű meditálni? A válasz: igen, ha a megfelelő technikát gyakoroljuk. Nem csak könnyű elsajátítani, de könnyű gyakorolni, és beilleszteni a napi rutinba. És ha rendszeresen meditálunk, nagyon hamar pozitív eredményeket fogunk tapasztalni: kevésbé leszünk stresszesek, feszültek, több…..
A környezetvédelmi kérdések, a környezetszennyezés, az éghajlatváltozás, az erdőirtás és a veszélyeztetett fajok egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek. A kiszáradt Vekeri-tó Debrecenben súlyos problémákat vet fel, és előirányozza az elkerülhetetlennek tűnő, ökológiai katasztrófákkal járó,…..
A Fortnite a történelem egyik legsikeresebb videójátéka, és ez a siker sokak számára meglepőnek tűnhet, kivéve, ha megértjük, mi játszódik le a játékosok agyában, hogyan élnek meg egy játékot, hogyan dolgozza fel az agy az információkat és hol vannak a korlátai...
A vármegye, latinul comitatus, a magyar közigazgatás alapvető területi egysége volt 1000-től egészen 1949-ig. 1949 után megyékre keresztelték át szovjet mintára az új Magyar Népköztársaságban a vármegyéket. Eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha újra vármegyékben élnénk, főispánok és alispánok…..
Amikor azok a varázslatos piros, netán még villogó akciós táblák becsalogatnak egy-egy boltba vagy hirtelen egy webáruházban találod magad, az agyad minden mást elfelejt. Szükséges? Nem igazán. Akarod? Igen, akarom. Átadod magad teljes mértékben a vásárlásnak és a megszerzés örömének. A Black Friday…..
Jogosan szegezem a kérdést a Facebookhoz, mert nyilván csak ott találhatunk választ a kérdésre. Azonban nem hiszem, hogy a válaszadás meg fog történni. Beszélgettem Facebook szakértővel, és megbizonyosodtam róla, hogy nem csupán én tapasztaltam ezt az elmúlt időszakban. Mi van veled, Facebook?..
Add meg bőrödnek a fényes jövőt új az IMAGE Skincare professzionális kozmetikai márka újdonságaival, melyek elűzik a fáradtságot és belülről-kifelé világítják meg a bőrt! A legújabb ragyogásfokozó termékek célja a fakó bőr és az egyenetlen bőrtónus kezelése. A fejlett, klinikailag igazoltan hatásos…..
A tartós fogyáshoz nem szigorú fogyókúra kell, hanem hosszú távon is fenntartható életmódváltás és a belső egyensúly kialakítása. Ez a fő jellemvonása annak az anyagcsere programnak, amely az új év újdonságaként indult a Royal Clinics orvos-esztétikai központban dr. Kurucsai Gábor, belgyógyász…..
Az őszi szárazabb idő, a száraz levegő, a kezdődő fűtési szezon, mind-mind okozhatja a bőr kiszáradását, hámlását, kipirosodását. Megjelenhet ekcéma, viszketés is. A bőröd bizony jelzi, hogy évszakon váltunk. Vajon mit tehetsz a tünetek ellen? Minek örülne a bőröd?..
A koronavírus számtalan területen hozott változást, cégek mutatói szöktek az egekbe vagy éppen süllyedtek a mélybe... A hatás azóta is tart, és csak megsaccolni tudjuk, mikor fog véget érni, és mekkora pusztítással jár a gazdaságban. A marketinget sem kerülte el az átalakulási hullám, többek között…..
A 2020-as év nyara kicsit más lesz. A vírus miatt előfordulhat, hogy többet leszünk bent, mint kint. Ettől függetlenül a bőrápolást nem szabad elhanyagolni. A fényvédelem akkor is fontos, ha inkább beltérben tartózkodsz, nem pedig csak a szabad levegőn, és nyilván a lemosás, hámlasztás, hidratálás…..
A Fortnite videójáték, a videójátékok egyik éllovasa új évadjának megnyitóján volt szerencsém részt venni nem is olyan rég. Minimum fél órával hamarabb kellett bekapcsolódni a játékba, mert aki nem tette, az lemaradt róla, maximum a leggyorsabb Youtuberek villámgyorsan feltöltött videóin keresztül…..
Emelkedj magasabb szintre kifinomult formuláinkkal és a többszörösen szabadalmazott technológiával, melyek felgyorsítják a bőr megjelenésének látható változását.    ..
Otthon vagy? Feszült vagy attól, hogy korlátozottak a lehetőségeid? Érzed, hogy mozogni kellene, de nincs elég motivációd, ettől pedig még idegesebb vagy? Nem tudod, miként alakul át életed a járvány miatt? Már ott tartasz, hogy bármit megtennél, hogy megszabadulj a bőrödön jelentkező…..
Csináld jól, és spórolj vagyonokat rajta! Persze választhatod a könnyebb utat is, és vásárolhatsz követőket, de ha ezt teszed, tudnod kell, hogy az Instagram már elég jól kiszűri a vásárolt követőket, és el is távolítja őket villámgyorsan. Rövid távon lehet, hogy kecsegtető, de hosszú távon tuti nem…..
Európa fertőző betegségekről szóló történelmének térképén a pestis és spanyolnátha pusztítása után most helyet kell hogy kapjon egy modernkori vírus, a COVID-19 is. Ha már történelem, akkor vizsgáljuk meg, hogyan hatnak a járványok megjelenésük után. Tudjuk, hogy a pandémiák nemcsak hatalmas…..
Eddig úgy gondoltad, hogy stresszes az életed, ki sem látsz a munkából, határidőkre kattog az agyad, a gyerekek le sem szállnak rólad, nem tudod, melyik ruhát vedd fel holnap, és a kedvesed talán elfelejtett egy fontos dátumot az életetekben... Nos, a világ másik felén ezek a dolgok nüansznyi…..
Sokan esküsznek mindarra, ami bio, természetes, organikus és nélkülöz mindenféle adalékanyagot. A tudatos és természetes bőrápolási rutin kialakítása igen izgalmas, de nem mindig egyszerű feladat, hiszen meg kell tanulni kiigazodni a piacon jelen lévő termékek között és megtalálni a legmegfelelőbb…..
A karácsonyra való készülődés része a megfelelő ajándékok kiválasztása szeretteinknek. Mindenki azt szeretné, ha családtagjai, barátai pontosan azt az ajándékot bonthatnák ki a fa alatt, amelyre igazán vágynak, de mégse kelljen órákat eltölteni a zsúfolt bevásárlóközpontokban tanácstalanul, elveszve…..
A zenei fesztiválok lehetőséget adnak arra, hogy a legvadabb álmaink divatjait kipróbálhassuk egy éjszaka erejéig. A merész választások, a trendi outfitek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kitűnj az ilyenkor nem oly kicsi tömegből egy-egy pillanatra. Összeszedtem néhány ötletet az idei nyári…..
Gyulladt, foltos, száraz vagy éppen zsíros? A leggyakoribb bőrünkkel kapcsolatos nyári panaszokra kínálunk megoldást! Ahány bőr, annyi bőrprobléma – mondhatnák röviden. Pattanások, pigmentfoltok, ráncok, szárazság, fakó bőrfelszín vagy gyulladt területek - tény, hogy mindenki a saját bőrproblémáját…..
A nap sugarai serkentik az anyagcserét, azaz felgyorsítják a vérkeringést és a méregtelenítő folyamatokat, hámképző hatásuknál fogva elősegítik a sebgyógyulást, ingerlik a mátrixsejteket így gyorsabban nő a haj és a köröm. Ezen felül fertőtlenítő hatásúak, javítják a zsíros, pattanásos bőr…..
A többezer Instagram maszkos és pakolásos szelfi is bizonyítja, hogy ez a bőrápolási trend valóban szárnyal.  Bár a maszkok használata jó móka, egyáltalán nem komolytalan dologról van szó. Napjaink maszkjai és pakolásai igen hatásosak, célzott hatóanyag szállító rendszerekkel és koncentrált…..