Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincenzo6

0 bejegyzést írt és 390 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karcagról mindenkinek a birkapörkölt ugrik be elsőre, de lassan már egy éve olyan szuper burgerek is kaphatóak ebben a városban, hogy már csak ezért is megéri ellátogatni oda! A Garage Burgerről kb fél éve hallottam először, de már akkor is felkeltette az érdeklődésemet, hiszen lássuk be, maga a…..
Az úgy volt, hogy van nekem egy hitelkártyám. Nem írom meg, melyik banknál, mert nem akarom, hogy a bankom bepereljen jóhírnevének csorbításáért. Meg persze azért sem, mert nem akarom megkönnyíteni a számítógépes bűnözők dolgát. Egyszóval, eddig a bankom mindig értesített két dologról: milyen…..
Vincenzo6 2020.04.14 10:46:25
@Bambano: Na te is hasonló agyhalott lehetsz, mint az író. A “hogyan tegyük magunkat nevetség tárgyává és hogyan intézzük el, hogy az ügyfélszolgálat se akarjon többé segíteni nekünk” kézikönyvet sokat forgattad szerintem. Ne csodálkozz ha állandóan problémád van ha nem a megoldást keresed és nem egyenlő félként kezeled azt akinek feladata segíteni neked, hanem fölényeskedni próbálsz és okoskodni.
Zoltán telefonja elromlott, ezért szervizbe küldte, ahonnan nagy meglepetésére azzal jött vissza, hogy a hiba oka beázás. A további szakvélemények is ezt bizonyították, pedig a telefon beázást jelző markerei is épek voltak és  Zoltán sem érti, mi történt. Így viszont bukta a garanciális javítást.…..
DAB–FTC-Telekom 2-3 Miroslav Ihnacak: – Kemény mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen. Az első harmad a mieink volt, s bár a folytatásban erősített a Fradi, mi is végig keményen dolgoztunk. Kiegyenlített meccs volt, a hosszabbításban mi kihagytuk a ziccerünket, ők nem, ez döntötte el a…..
Vincenzo6 2019.11.12 23:38:04
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Vincenzo6 2019.10.26 16:39:16
@Chaoyang: Ne túlozzunk! A kínai hálózatok nyomában nincsenek a magyar hálózatoknak. Erről azért könnyű Statisztikákat keresni. Ha az eredmény önmagában nem volna igazolás, akkor az árazásról kérdezzük meg állam bácsit is, hogy miért jön ki még így is az ügyfelek zöme veszteségesre, amit aztán nyilván a kevésbé fillérbaszó fizet meg, aki nem írja át a Jóskapista GSM nevére, meg a Dzsedi egyházra a számát a gyakorlatilag ingyenes csomagért, hogy aztán pislogjon amikor más tartozása miatt kerül tiltásra, mint a múltkor az a sok veréb amelyik hír volt valamelyik T betűs szolgáltatóval kapcsolatban. Ja, és nem àrtana megkérdezni a Lakatos Joséarmandokat akik csak telefont visznek, de nem fizetnek, aztán behajtani sem lehet rajtuk soha, mert Magyarországon a geci aki adósságot hagy gyakorlatilag sérthetetlen. Ha úgy döntök, hogy holnaptól nem fizetek a Vodának havidíjat, baszok a villanyszámlára etc. akkor tippre 2 perc utánajárással rájövök hogyan lehet megúszni.
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
Vincenzo6 2019.10.04 01:36:10
@Colonel Maybourne: Egy csomó pénzes, de fillérbaszó indiai tanul Budapesten. Nekik mindegy lenne a szolgáltatás, ha 150 helyett 140 a jegy.
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Közelednek az önkormányzati választások, és ismét felbukkant a feledés homályából a 24 órai zárás tavalyi népszavazáson elbukott ötlete. Minden ellenzéki erő – és van belőlük három – azzal kampányol, hogy ha győz, ledobja a Bulinegyedre az atombombát. Tényleg ki fogják nyírni a…..
A nyár utolsó Napi érdekesét láthatjátok ma. Szerdán még jön egy bejegyzés, ám utána kis szünetre vonulunk el mi is. Szeptember 15-én vasárnap láthattok újabb Napi érdekest, aztán egy 300., jubileumi monstre válogatás érkezik majd.  Szükség van a pihenésre, a fotók felfrissítésére, és ígérhetem…..
Vincenzo6 2019.07.22 02:06:24
@acycloren: 1. A holdraszállás megtörtént. Ezt azért tényleg csak a legostobábbak kérdőjelezik meg, akik leragadtak a 20. század végi Erik von Dänikenes ufószektás színvonalon és chemtrail, meg a laposföld hívők, mert most az a divat ezekben a körökben.

2. Valóban a házak mérhetetlenül kis százalékát mozgatják Észak-Amerikában is, de így is sokszorosát annak, amit mi a saját környezetünkben megszokhattunk

3. Egyetértek hogy a megfogalmazás nem volt éppen szép, de tulajdonképpen a Trump-féle bohócok fegyvere ez, nem kell sírni, ha valaki ellenük fordítja. Hogy jó elnök volna... hát éppen premier plánban nézzük ahogy a világ vezető nagyhatalma a történelmi lehetőség helyett szépen elkezdi átadni a stafétàt Kínának, miközben egy önellentmondásos és végtelenül ostoba ember a primitív demagógiájával gúnyt űz az elnöki posztból. Nyilván nem éltette a KKK-t csak pont olyan dilettáns barom, mint akik ilyesmivel vádolják ahelyett hogy rávilágítanának, miért egy alkalmatlan pojáca.
A száraz november kampány kapcsán összegyűjtöttünk 7 tényt az alkoholfüggőkről...
Vincenzo6 2018.11.07 14:56:46
@furious ewok: Így is van. Láttam én már elég leépült embert amiatt is, meg rosszullétet, pánkrohamot, elbutulást, zavart viselkedést, sőt, fizikai függőséget. Mindig azok rinyálnak a marihuána legalizációjáért, akik már maguk függők. Az alkalmi fogyasztók, akik mondjuk évente egy-kétszer társaságban fogyasztják, soha nem sírnak miatta.
Vincenzo6 2018.11.07 14:58:04
@Vincenzo6: és igen, az alkoholt sem tudjuk kezelni az nem érv, hanem ellenérv a leglaizációra. Részben érintettként mondom.
Egy igazi, jó mindenmentes (azaz amit mi most értünk alatta: gluténmentes, laktózmentes, cukormentes és vegán) recept nem úgy kezdődik, hogy végy 25 dkg vega sajtot, vagy egy nagy adag tofut, meg fél kg gluténmentes lisztet... A mindenmentes receptek nagyon is régóta köztünk vannak, csak még nem…..
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Vincenzo6 2018.08.13 15:41:40
@Aerion: Milyen bolsevikok? Magyarországon ma egyetlen szélsőbalos, szocialista, bolsevik párt van és az a fidesz.
Vincenzo6 2018.08.13 15:48:16
@nagy1: Az a helyzet, hogy ma már csak egy marginális réteg az a maréknyi idióta aki mindenben rasszizmust lát és szélsőjobboldalinak bélyegez mindent. Sokkal veszélyesebb az a többmillió Kádáron nevelkedett barom, amelyik a bolsevik szélbalos bunkókat, a fideszt hatalmon tartja.
Na nem Soros György, csak a kisebbik, avagy leendő sátán, Alex Soros – várjuk, mikor lesz belőle Soros Sándor – megosztott egy twitter-bejegyzés, ami a propaganda szerint migráns-győzelemként értékelte a francia vébé aranyat. Indokolatlan a kiborulás, hisz a Fidesz szerint is az...
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
Vannak olyan marketingötletek, melyeknek a megszületése is heves fejcsóválásra ad okot. A szolgálólány meséje című sorozat szereplőiről elnevezett borkollekcióé is ilyen, mert hát kinek és ugyan miért juthatott eszébe egy olyan sorozattal eladni a lőréjét, amiben a nőket szülőgépnek tartják,…..
A szavak eredetének meghatározása komplex tudomány, az etimológia (szavak eredetének kutatása) a nyelvészet önálló ágát képezi. Főként a filológia (régi szövegek tanulmányozása) segítségével, vagy különböző nyelvek összahasonlításával jutnak el egy adott szó eredetéhez. Köztudottan a magyar nyelv…..
Vincenzo6 2018.07.08 09:47:28
@Grand Prix 1800: Őszintén: ezzel a sok butasággal trollkodni akarsz, vagy tényleg ennyire buta vagy? Van egy elképzelésed hogy neked mi tetszene és ahhoz igazítod, hogy mit hiszel el. Az ilyen hozzáállás a magyar kultúra legnagyobb rombolója, te szerencsétlen meg azt hiszed, hogy éppen azt véded. :(
Ebben a blogbejegyzésben tíz olyan hírességet fogunk bemutatni, akik életük valamely periódusában arra az elhatározásra jutottak, hogy áttérnek az iszlámra. Az összeállításban megtalálhatók színészek, sportolók, történelmi személyek és híres közéleti szereplők egyaránt.  Érdekesség, hogy a listán…..
Ma este kicsivel 8 előtt a 182-es busszal utaztam hazafelé. Egészen elmerültem a gondolataimban, míg meg nem hallottam, hogy egy nő valakit végtelenül undorító módon aláz. Az említett hölgy egy 14-15 éves fekete kislánynak címezte mondandóját, aki a busz másik oldalán ült. Szótlanul...
A Gazdag kölykök (Rich Kids…) Instagram-profilnak már számtalan leágazása van, mi magunk is többet bemutattunk közülük. Ami közös bennük, az a sokszor gyomorforgató dicsekvés a pénzzel és vagyonnal (jellemzően persze apuci és anyuci vagyonával). Most azonban sikerült az…..
Vincenzo6 2018.04.17 10:38:28
@talgaby: Pedig a csincsillákból állateledel lesz, hidd el! Fehérjetáp. Meg azt zabálja a sok felpumpált Michelin baba is, csak mivel sok esetben tudományos/idegen nyelven van leírva és nincs odaírva hogy “csincsillapor”, ezért boldog tőle.

Buta kotonszökevény aki úgy akarja védeni a természetet hogy a természetes anyagok használata miatt sír. A bunda környezetbarát. A műanyag kabát nem.