Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toadwart66

529 bejegyzést írt és 656 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Szabad keresztények 2019.07.31 11:56:36
A Szent Bertalan-éj ábrázolása François Dubois festményén „Az illiberális politika értelme a keresztény szabadság.” A liberalizmus antitéziseként létrejött illiberalizmus szerint „az egyén szabadságra való hivatkozása nem írhatja felül a közösség érdekeit.” (Nemzedéki küldetés, keresztény…..
Nem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe...
Toadwart66 2019.02.04 09:11:41
@AZ IGAZI HUNGAROFIL: Hülye vagy, de nagyon. Magyarország szart sem ér. Lerobbant infrastruktúra, hazug, ostoba diplomácia. Baszik Kína egy ilyen jelentéktelen piacra, amelyikben rádaásul mindent ellopnak. Talán nézd meg melyik országban van Marseille? Van valami kikötőlje is. Pvt. Mészáros talán még nem vásárolta fel. Vétóznak a szerencsétlenek, hogy az olyan idióták, mint te örülhessenek milyen tökös legények vagyunk, aztán leszvazzanak. Hát akkor örüljél b+, Büdös Hungarofing.
Toadwart66 2019.02.04 09:20:12
@Sir Galahad: A migrációt nem lehet megállítani. Évszázadok óta zajló folyamat. Mi magyarok is így keveredtünk ide. Vígan mészároltunk, fosztogattunk pár évig, majd egy idő után levertek minket. Valahogy soha nem sikerült Európát leigáznunk. Momentán még Orbánnak sem fog sikerülni, de már komp jár át Moszkvába.
Lopott, hazudott, lebukott, és ezért ki a hibás? ..
Toadwart66 2018.12.11 08:53:08
@balcán maxval bircaman: "Sixx közismert bértroll."
Ez jó nagy hazugság. Jó lenne, ha végre beperelne érte valaki téged. Egyszer fizetned kéne már, hogy itt szórakozol kedvedre, mások kárára.
Az Egyesült Királyságban élő magyarok száma a legfrissebb statisztikák szerint nagyjából 100.000 és 350.000 fő közé tehető. Az Index az ONS (a brit KSH) adatai alapján 98.000 főre becsülte ezt a számot a 2017-es adatok alapján. A Brexit miatt azonban korántsem mindegy a jelenleg kint élők és…..
Toadwart66 2018.12.10 09:40:59
@Éhesló: "őszintén örülök" Elhiszem. Eddig csupán kurva hülye voltál. Most, hogy az értelmesebb polgárok a rendszer belső ellenségeinek számítanak, te, meg a többi söpredék lesztek a nemzeti elit. Volt már ilyen többször is kies honunkban. Lehetsz akár még pártitkár is. Minden adottságod megvan hozzá.
Toadwart66 2018.12.10 09:52:34
@molnibalage: "@Éhesló: Téged sem az eszedért szerethetnek..." Szerinted van neki? Talán annyi, hogy legtöbször magától hazatalál. Csupán a Magyar Időkből másolja ki nemes gondolatait. Ő már csak ilyen.
Toadwart66 2018.12.10 10:00:52
@Éhesló: Istenem! Minek írsz ennyit. Két sorból is le lehet vonni a következtetést, hogy mennyire ostoba vagy. Nekem is van tiszteséges munkám. A családom pedig elég jól fenntartja magát Ausztriában. Talán kicsit jobban, mint Obánland-ben.
Szijjártó Péter külügyminiszter megerősítette: magyar diplomaták kísérték át a Balkánon Nikola Gruevszki macedón ex-kormányfőt. Ezt eddig is tudtuk, de engem azért zavar néhány apróság... Például az, hogy miért?  Mert menekült az igazságszolgáltatás elől? Az nem bűnpártolás, jobb helyeken? Netán…..
fáymiklós Freddiebőr 2018.10.24 07:18:27
Amíg nem jön el a mozikba a film, ami azért tényleg nem sok idő, hallgathatja az ember a Bohemian Rhapsody zenéjét, hogy ne mondjam, a soundtracket. Úgyis vannak némileg megalapozott félelmeink, vajon ez a békaszemű hőscincér megtéveszt-e bennünket a film végére, elhisszük-e neki, hogy Freddie…..
Az emberek fele nem hallott Orbán magánrepülőzéséről. Aki meg hallott, annak nonszensz érveléssel mossa az agyát a propaganda...
Toadwart66 2018.10.05 08:27:05
@Helga Beauty Salon: Na pont az ilyen ostoba majmok miatt nem engedem meg a fiaimnak, hogy visszajöjjenek Magyarországra. Köszike.
Toadwart66 2018.10.05 09:55:52
@Nincs közöttünk csicska: Nagyon szívesen, te meg maradj itthon csicskának. Megis van a hozzá való eszed.
A szakértelem morzsáit is lesöpörte a Fidesz a közmédia asztaláról, ugyanis mostantól az a Papp Dániel vezeti a közpénzen fenntartott, és a kormány szája íze szerint működő MTVA-t, akinek papírja van arról, hogy hírhamisító. Egyre inkább az az ember érzése, hogy a Fidesz szánt szándékkal köpi szembe…..
Kormánypártiként nyilvántartott szerkesztőségeket szánt be a kormány, egykori kormánytagok exkuzálják magukat, mert nem akarnak azonosulni sokkal kormánypártibb kultúrharcosok kijelentéseivel. Ha van valami haszna a Nemzeti Együttműködés Rendszerének az az, hogy az ifjú generációknak nem a…..
Toadwart66 2018.09.25 17:00:04
@zord íjász: Leginkább olyan fideszeseket ismerek, akik műveletlenek, aluliskolázottak, ostobák, esetleg fanatikusak. Aki még most is bármit elhisz Orbánnak, az hülye. Nem kicsit. Nagyon. Orbán nélkül pedig nincs Fidesz. Mo. ma a lúzerek országa. Szét is veti őket a büszkeség.
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..
Valószínűleg nagyon meglepte, hogy ilyen rangos kitüntetést kapott. Meghatott beszédet is mondott a díj átvételekor...
  A Hír TV„megpuccsolása”, „átvétele”, „átszervezése”, „visszavétele”, a Magyar Nemzet és a Heti Válasz megszűnése után két vélemény kap hangot a magyar közéletben. Az egyik szerint a Fidesz egykori hátországát, „szellemi szálláscsinálóját” is elérte a végzet, bedarálták, arra a sorsra jutott,…..
Toadwart66 2018.08.17 06:51:56
@Borondot jol pakoljatok be lippsik: "Akkor hogy van ez lippsik?" Szarul, cicus. Trump + Putyin + Orbán, szép leosztás. Mind a háromnak az Unió gyengítése a célja. Nem ideológiai okokból, hanem sok pénzért. Ha Putyin nem tud valamit kezdeni az orosz gazdasággal, a bojárok széttépik. A nép is elveszíti Putyin isteni mivoltába vetett hitét és akkor vége. Van elég gondja, az olajár meg megint esik. Talán Orbánnak a legjobb. Hűséges alatvalók, innen is onnan is lehet pénzt szerezni. Boldog és elégedett. Már csak az írókat kell meggyőznie arról, hogy írjanak számára remekműveket.
Toadwart66 2018.08.17 07:19:16
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Mindenki, akik nem értenek veletek egyet. Igazságtalan szemlélet, mivel ki tudná magát pontosan besorolni valamilyen szellemi irányzatba? Azt sem tudom mik a kritériuma annak, hogy rendes liberális legyek? Nézzem meg a Wikipédián? Nem szeretem a kormány erőszakos nyomulását, Magyarország felosztását Orbán oligarchiái között, a modortalanságot, az orosz befolyás növekedését, at Uniótól való távolodást és Németh Szilárdot. Szerintem ennek semmi köze az izmusokhoz. Ez inkább ízlés kérdése. Anarchoszindikalista szívesen lennék, de már túl öreg vagyok az ilyesmihez.
NemGogol Gender? Stop! 2018.08.10 10:29:46
Attól még, hogy nálunk a gender-szakokat államilag betiltják, máshol nem fognak máglyákat rakni, könyveket égetni, illetve bezúzni, majd teli szájjal röhögni ostoba, de boldog keretlegények. A NER eddig is felmérhetetlen károkat okozott a magyar kultúrában, társadalomban, és még csak most jön a…..
Miért fontos a Magyar Időknek, hogy Esterházy Péter jó író vagy sem? Miért áldoznak rá több cikket is, erősködve, hogy nem az? Hiszen tudniuk kell, hogy kiknek írnak. Az ő olvasóközönségük úgysem olvas Esterházyt, Spirót, Krasznahorkait, Nádast, Závadát, és Radnóti Sándor életműve is hidegen hagyja…..
Toadwart66 2018.08.07 12:38:43
@ArriMedes: "itt tartanak a liberálisok, komolyan?" Nem, kedveském. A Miniszterelnöki Kabinetiroda tart itt. Tudod, az a rogános. A liberálisokra inkább az a jellemző, hogy nem nagyon lehet őket egy irányba terelni és egymással is állandóan vitatkoznak. A diktatúrák és az autokráciák szeretnének egyforma embereket nevelni. Eddig még nem sikerült. A NER most megpróbálja. Talán próbáld meg értelmezni ezt az írást. Ha nem hülyítettek még el teljesen, talán sikerül. Ha igen, akkor olvass Gajdics Ottót. Őt jóvel könyebb értelmezni.
– A forradalomnak nincs ideje arra, hogy ilyesmikkel piszmogjon. Lőjék agyon őket, elvtársak, aztán munkára fel! Érzem a csontjaimban, ma végleg leszámolunk Kolcsak admirálissal és részeges bandájával. Próbáljanak meg pontosabban célozni. A derék Lenorovics elvtárs még mindig nem gyógyult fel…..
A magyar sajtótörténet legabszurdabb negyedórája: így örömködöttek a pártállam agitátorai a Hír TV visszafoglalásán. ..
Csak mondom Apa, kezdődik! 2018.08.02 00:38:57
Nincs mit csodálkozni, megmondta a miniszterelnök Tusványoson, hogy nagy változások jönnek szeptembertől, hát valószínű, hogy ennek az előszeleit érezzük. A Hír TV tulajdonos- és irányváltása igazából nem a kezdete valaminek, sokkal inkább a folytatása, rövid közjáték volt csupán, hogy ez a csatorna…..
Toadwart66 2018.08.02 17:24:16
@pettra01: Ezek rám is hatással vannak. A mindentszeletelő, mágikus hódarálóból egy áráért kettőt is kapok + adnak hozzá egy hőálló konzervnyitót, ami sötétben vinnyogni kezd.
Toadwart66 2018.08.02 18:40:05
@pettra01: Fanatikusokat győzködni meddő próbálkozás. Imádják a vezérkultuszt és a lincselések minden formáját. Nekik bőven elég az, ha valami másnak rossz. Ezt a defektusukat használja ki Orbán. Régen csőcseléknek hívták őket.
Bár a főügyészség mindent elkövet, hogy fideszes oligarchán még véletlenül se kelljen számon kérni a törvényeket, a jelek szerint a rendőrség nyomoz Tiborcz István után az Elios-ügy kapcsán...
NemGogol A siserehad 2018.07.31 09:17:58
A sáskajárás remek példa egy mintaszerűen megszervezett együttműködési rendszerre "A siserahad szó jelentése: 1. Garázdálkodó, élősködő csapat; haszontalan gyerekek csapata. 2. Zajosan tolongó nem kívánatos embertömeg. Eredet [siserahad < Sisera (hadvezér neve) + had] Megjegyzés: Sisera…..
Tusványoson mindig történik valami váratlan. Ezúttal sem kellett csalódnunk a Fidesz erdélyi szabadegyetemében, hiszen a kormányfő éves nyári észosztását előkészítő fórumokon hirtelen kirajzolódtak a NER törésvonalai. Gazdasági kérdésekben példáig odáig mentek a vitapartnerek, hogy elkezdtek „elmúlt…..
Toadwart66 2018.07.27 12:14:49
@Nyírjeslakó: A 2/3 nem jelent semmit. Attól még rábaszhatunk. Sőt emiatt fogunk rábaszni. Nagyjából 2 millió idióta miatt. Persze ez hasznos dolog. Lesz egy ország, ahol be lehet töményíteni a hülyeséget. Valószínűleg egy kísérletről van szó.
NemGogol Egy kicsi mozgás, 2018.07.26 09:31:59
Mindeki másképp csinálja jól "Mocsai felhívta a figyelmet, nehogy egy újságíró rosszul értelmezze, nem akar ő maratont futtatni 12 évesekkel, hanem életkorhoz igazított mozgásformákat tenne kötelezővé. Ettől javulna nemcsak a gyerekek fizikai állapota, egészsége, hanem döntési képessége és…..
NemGogol Cosa Nostra & Gulasch 2018.07.24 09:51:08
Lucky Luciano, Meyer Lansky és Schöpflin György "Létrejön egy blokkoló kisebbség, ami megvétózza mondjuk az új költségvetést. Működésképtelen lesz az egész EU. Vagy nem lehet majd új uniós biztost választani, mert ezek a „felforgatók” majd belekiabálnak a konszenzusba, amivel eddig mindig…..
NemGogol A nép ellenségei 2018.07.19 10:43:56
Jacques Eliacin François Marie Paganel (Édouard Riou;1868) A nép ellenségei A Magyar Tudományos Akadémia elleni nyílt, otromba támadás, azaz az „Ütök, borulsz!” tárgyalási stratégia, megspékelve a szokásos hazugságszósszal nem nagyon érdekli az embereket. Mi lehet ennek az oka? Miért kell a…..