Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HannaNagy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors írja, hogy annak ellenére, hogy alig egy hónapja újították meg a TV2 reggeli viccműsorát, a Mokkát, a csatorna annyira elégedetlen az új műsorvezetőivel, hogy két embert nem is lehet látni már az adásban. A hírek szerint ez a két ember Serfőző Kriszta és Szabó Dóra, utóbbi ráadásul a…..
MagyarTarka Pizzát soha többé! 2016.07.09 19:27:06
Az utolsó pizzám emlékére eldöntöttem, diétázni fogok. Teljes a siker: 10 nap alatt 3,5 kg mínusz. A pizzás cégnek pedig néhány ezer mínusz. Kiderül, melyikünknek kopik fel előbb az álla. Lássuk a nagyon magyar sztorit 3 rövid levélben. A cég neve mindegy, nagyjából bármelyik lehetne. Tisztelt…..
HannaNagy 2016.07.10 18:04:52
Ki ne vágyna gyönyörű, ápolt, egészséges körmökre, főleg a nyár közeledtével, amikor végre eltesszük a bélelt csizmákat, és előkerülnek a nyitott orrú cipők, pántos szandálok? Ilyenkor még fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a körmeinkre és a lábfejünkre, hisz nagyon lehangoló tud lenni, amikor a…..
HannaNagy 2016.06.29 08:59:36
Hiszek benne, hogy mindenkinek jár egy kis kényeztetés. Ebbe bele tartozik a külsőnk ápolása, lelkünk kényeztetése, és persze az otthonunk, a konyhánk, azon belül is a mosogatógépünk tisztán tartása, ami ha szükséges, éjjel-nappal dolgozik, beindul minden étkezés után, vagy nagytakarítás előtt. És,…..
HannaNagy 2016.06.29 08:59:00
A Roma Sajtóközpont Masina mesék projektjének keretein belül Szomolyán jártunk Mautner Zsófival. Vendéglátónk, Irénke mutatta meg ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt, amely egyébként nem csak a helyi romák kedvence, de az olasz konyhában is előkelő helyen áll pasta fagioli néven. Hozzávalók: A…..
HannaNagy 2016.02.08 11:35:58
Ha követitek a blogomat, akkor tudjátok, hogy fanatikus ékszer rajongó vagyok. Azt gondolom, hogy egy-egy jól megválasztott darabbal, akár egy egész stílust is meg tudunk határozni, illetve vannak olyan finom darabok, melyek a mindennapi öltözékünket egészíthetik ki. Ha egy ékszer…..
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
HannaNagy 2015.11.25 18:02:09
A fogyasztók megtévesztésének technikái napjainkra a végletekig kifinomulttá váltak. A csodára váró fogyasztó (különösen, ha beteg) az űrkorszakban ugyanúgy bedől a pénzére pályázó csalóknak, mint középkori elődei az akkori kuruzslóknak. Bár az átlagember ma elvileg…..
HannaNagy 2015.11.08 16:31:29
@kodpiszkalo: köszönöm a gyors választ! Nos, igen, vannak vele gondol. Csak még mindig nem értem, hogy lehet őt ezek után is ilyen főtudorként feltüntetni minden egyes nap az egyik legnézettebb TV csatornán. Ez igencsak etikátlan szerintem..
Nyerd meg ezt a gyönyörű, piros alapon, fehér pöttyös kerámia piteformát a GasztroShop felajánlásával, részletek a recept alatt! Egy klasszikus almás pitét is lehet ünneplőbe öltöztetni. Egy újfajta díszítéssel, apró csillagokkal a tetején és egy kis extra hozzávalóval, mint a tejszín krémesebbé és…..
HannaNagy 2014.12.01 12:52:58