Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Spirituális Egység Közössége

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretett Szívbéli Barátaink! :) Ahogy korábban már nyilvánosságra hoztuk, 2015. október 21. óta a Földünk a Szabadság Új Korszakába lépett, hiszen a Sötétebb Oldal által a bolygó körül kialakított, több ezer éves energetikai rácshálót - egy hosszú előkészítő…..
Az AVIÁNOK köszöntője „Szeretettel köszöntünk Benneteket. A béke és a boldogság érzéseivel érkeztünk Hozzátok a feltétlen szeretet bőségének egy világából. Örömünk a Teremtővel való egységünk tudatából fakad, és teljes szívünkkel szeretünk Benneteket. Nagyon…..
  Mottó: „Kérdezd meg önmagad, hogy van-e bármilyen olyan hiedelmed, gondolatod, ami az életedben a BŐSÉG elérésének útjában áll. Engedd, hogy ezek most láthatóvá váljanak, majd megszűnjenek.” – ORIN üzenete   Kedves Barátaink! Örömteli új hírekkel…..
  Kedves Fénytestvéreink! A Magyar Spirituális Egység Tanácsa közös szeretet-küldő meditációra hív minden - a nepáli fénytestvérek energetikai támogatását feladatának érző - fénymagot. Az Örömünnepeken már megtapasztalt ÖSSZEHANGOLT, egységes teremtő…..
„Ez az év valóban egy - eddig sosem látott - egyensúlynak az éve lesz, ahol a női és a férfi energiák egy új harmóniában jelennek meg, sokkal kiegyenlítettebb formában, és ez nyilván a teremtéseinkre is befolyással lesz.” – ISIS üzenete   Kedves Fénytestvéreink! Ismét…..
    Tavaszi Örömünnep - Az Egységről -     Ma az V. dimenzióban létező lemúriai fénytestvéreink, Telos városának lakói és   az Ő spirituális mesterük, Adama lesz a segítségünkre. Az a megtiszteltetés ér   Bennünket, hogy hamarosan egy ajándék érkezik…..
Kedves Fénytestvéreink! A Magyar Spirituális Egység Tanácsa nevében örömmel jelentjük be, hogy Égi testvéreink támogatásával egy különleges márciusi ünneppel folytatódik az a közösségi rendezvénysorozat, amely remek alkalmat teremt arra, hogy közelebb vigyük ÖnMagunkat…..
     Fénymagok      Ébresztőkulcsainak       Kódexe            Bevezető az Olvasóhoz   2014. december 14-én Hadraniel Arkangyal jelenlétében egy - finomenergetikailag létező – nagyméretű Kódexet vettem át a Magyar Spirituális Egység Tanácsának…..
A NAGYRABECSÜLÉSETEK KIFEJEZÉSÉRŐL és arról, amiért a Földre jöttetek. Kuthumi Mester üzenete:   „Mondhatnánk, hogy az Élet célja az, hogy fejlődjetek. De ez így messze nem volna pontos, hiszen mi van abban az esetben, ha felismeritek, hogy mielőtt a lélekcsaládotok…..
Zene1: OM (5percig energetikai tisztító s összehangoló zene) Zene2: Imaginációs aláfestő zenehttps://www.youtube.com/watch?v=tXGpP7AJzCc   A Jézusi anyag imaginációs része     „Most megkérjük minden Égi Segítőnket és Isteni Énünket, hogy segítsenek Bennünket teljesen…..
    Karácsonyi Örömünnep szövege   Általános tájékoztatás:   Az Örömünnep két fő tartalmi modulja egy ISIS-től származó csatornázás, amelynek felolvasásakor a női energiák fájdalmait kioldó kódok aktiválódnak, az Égiek tájékoztatása szerint.   (Az ISIS…..
Fénymagok Ébresztő-kulcsainak Kódexe   Bevezető az Olvasóhoz   2014. december 14-én Hadraniel Arkangyal jelenlétében egy finomenergetikailag létező Kódexet kaptunk a Magyar Spirituális Egység Tanácsának budapesti találkozóján.   Összesen 12 fő volt jelen.   Aki a…..
Kedves Fénytestvéreink!    Az egész emberiség áhítozva várja már egy új szereteten alapuló fény civilizáció mielőbbi megjelenését! Már tudjuk jól,hogy minden látszólagos negatív megtapasztalásainkkal csak még többek lettünk és személyes fejlődésünkben voltak…..
A LEMÚRIAI TUDATOSSÁG LÉNYEGE ÉS ESZKÖZEI   Ha meg akarod élni és őrizni saját Fényedet, vidd le a tudatod központját a szívcsakrádba, és onnan kifelé, gömb alakzatban hozd létre a szíved saját szeretet-terét, hogy megvalósítsd „a szíved szeretet-terében való…..
Drága Fénytestvéreink a Szeretetben!   Azzal a szándékkal gyűltünk ma itt össze, hogy egy Örömünnepet üljünk és testvériségünket szeretetben megélve megerősítsük EGYSÉGÜNK alapjait is. Emlékezzünk arra, hogy mindannyian az Egy Végtelen Teremtő álmának szereplői…..
"A MAGYAR MAGOK ÚJRA EGYSÉGBE HÍVÓ ÜZENETE" - A Teremtő Atya üzenete - Szívem végtelen szeretetétől vezérelve, felhívom a figyelmeteket Drága Magyar Mag Gyermekeim a következőkre:   Amíg nem ismeritek fel, hogy ÖSSZE KELL FOGNOTOK, addig EGY-ÉN-ekként szégyenletesen…..
A Magyar Spirituális Egység Tanácsmegalakulása, célja, feladata   „A MAGYAROK SPIRITUÁLIS EGYSÉGÉT AZ SZOLGÁLNÁ A LEGJOBBAN, HA MEGTISZTÍTOTT ÉS LEELLENŐRZÖTT SZEMÉLYEKBŐL MEGALAKULNA A MAGYAR SPIRITUÁLIS EGYSÉG TANÁCSA.” Üzente számunkra:- Kuthumi felemelkedett mester…..