Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t4ki

293 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[t4ki'style] Bringalámpa - DIY! 2012.12.01 17:26:19
A bringázás, és bringaépítés mellett már van időm egy másik nagyszerű hobbyra, az elektronikázásra. Összekötve ezt a bringázással, máris adott, hogy mit lehet ebből kihozni... Egyedi bringalámpát, egy régi klasszikus lámpát átalakítva.. Az elmúlt pár hónap alatt szépen…..
[t4ki'style] UMF Sunset @ Taksony 2012.10.22 14:20:11
Meglett a gép első fékrendszere is, megvolt az első rendes terepen csapatás. Hihetetlenül jól megy a buckák közt, ez előtt nem is hittem volna, hogy milyen különbség lehet bringa és bringa közt, két olyan helyzet volt, hogy azt hittem egy ugrás után, hogy beszállok a bozótba, és…..
Örömmel jelentem, az UMF Hardy 3-mas tegnap este 20:30-kor elkészült, egy pöpec próbakör után már jöhettem is vele haza, Ma pedig már túl voltunk az első terep-körön is. Idézem a véleményem az első kör után: "HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ" Egyebet…..
Már csak pár alkatrész, és megmunkálás hiányzik, és útra kész lesz a bringa! :)Ha minden jól megy, péntek este.. ..
Hosszas kimaradás után a bringaépíytő projekt megint előre haladt, mégpedig elég nagy léptékben!A hétvégén jött a vázhoz egy UMF nyereg, majd egy Alexrims DP17-es kerékszett, valamint egy Bomber 33 teleszkóp. Hétfő este pedig a kormányhoz tartozó Truvativ Hussefelt stucni is a…..
[t4ki'style] UMF Projekt: Kormány 2012.07.09 15:40:00
Bár kicsit megrendült az anyagi helyzetem az elmúlt hetekben, azért egy kicsit csak haladok a bringa építésével is, sikerült vennem egy majdnem új Truvativ kormányt, egy-két karc van rajta, ezt leszámítva viszont tényleg újszerű. Mindeközben a váz is átesett egy…..
Gyermekkoromban valahogy sosem volt ilyenem. Most, a TESCO-ban sétálva felfigyeltem rá. Ő volt az utolsó példány Lexusból, volt még Audi Q5, és VW Golf 5-ös. Mondanom sem kell, a japán autók miatti elfogultságból egyértelmű volt a választás. 2500 Ft, és egy 4-es csomag elem után…..
Mivel időm, és pénzem is több van, mint az egyetem alatt, ezért egy régi, jó elfoglaltságomat, a bringa építést vettem elő ismét. Jópár éve már, hogy szeretnék egy UMF (United Merida Freeriders) bringát, amivel vadul lehet az erdőn-mezőn csapatni. Most úgy néz ki,…..
[t4ki'style] Idézet 2012.06.03 09:42:57
"Az embert megigézi az örökkévalóság. S ezt kérdezzük magunktól: vajon visszhangot vernek tetteink az évszázadok során át? Hallják nevünket idegenek, ha már rég nem leszünk? Tudják majd, kik voltunk? Mily bátran harcoltunk, s  mily lángolón…..
[t4ki'style] Munkásember 2012.05.19 21:08:24
Lassan 2 hónapja hogy dolgozom, és azóta nem igazán van kedvem blogolni, elég sok időt elvett az életemből az átállás az új életvitelre, a korán kelésre, az alkalmankénti késői hazaérkezésre, de lassan hozzászokok mindenhez, és felveszem a "Nagybetűs élet"…..
Tanulság: Ne beszélj senkinek a terveidről, a vágyaidról, az álmaidról, hogy mit akarsz elérni, hogy mit áldoztál fel egy célért, és hogy mik a további terveid. Csak szegd le a fejed, és végezd a dolgod. Ez nem költői, nem is utcaszleng Fejleszegve egyik láb után a másik Ennyi…..
[t4ki'style] Nagykálló 2012.03.12 20:19:00
Az életem meghatározó-és kulcsfontosságú helyszíne.  "bárhol a világban kóborolsz, azt jól tudod innen jöttél. Itt tanultuk meg, hogy felállunk, ha élet minket ellöknél" Hamarosan még írok erről.....
Zene rovattal jelentkezem, belebotlottam egy elgondolkodtató zenébe, természetesen a RAP műfajából. Ezúttal Denizzel, egy-két godolatot vastaggal kiemeltem...Minden elmúlik hirtelen semmi nem az, mint a filmeken. 24 tél-tavasz-nyár, a pisztoly töltve a ravasz vár. Minek hívsz? Mit…..
[t4ki'style] Új élet? 2012.03.03 20:24:04
Holnap után lesz két hónapja, hogy befejeztem az egyetemet, és mérnökként léptem ki a J épületből. Azóta van időm bőven, most van egy kis maszek munkám is, meg van időm olvasni.Bizony, bárhogy is nézzük, az életem nagy változások előtt/alatt van. Hamarosan új szokások…..
[t4ki'style] Ha majd xXx leszek... 2012.02.23 21:57:00
Kitaláltam, mivel lepem meg magamat 30. születésnapomra. Elutazom.. :) ..
[t4ki'style] Snow + Bike 2012.02.19 13:25:00
A tél beköszöntével sokan pihenni teszik a bringájukat (köztük vagyok én is) miközben a hidegben is bőven van lehetőség a hülyeségre, sőt, akár síelhetünk is egy megmókolt bringával Itt megy egy kis őrültködés: http://youtu.be/xYyeRKM3W-o..
[t4ki'style] Új élet...hamarosan! 2012.02.17 17:50:00
Lassan másfél hónapja, hogy "Mérnök" lett a rangom, azóta keresem az új kihívásokat, és töltöm a megérdemelt pihenős időszakomat.  Az elmúlt 1,5 hónap alatt pihentem sokat, szoktam ezt az újfajta nyugalmas életet, ami elsőnek igencsak furcsa volt, emellett buliztam…..
[t4ki'style] Átalakulás 2012.02.04 18:05:54
Sokáig törtem a fejemet, hogy milyen legyen az új külső, végül úgy döntöttem, visszatérek egy régebbi témához, és azt pofozom át kissé. Sőt, az is megfordult a fejemben, hogy törlöm ezt az egész blogot, és egy vadi újat kezdek el írni, de úgy néz ki, ez nem fog…..
[t4ki'style] Új korszak kezdete... 2012.01.30 13:23:02
Az egyetemnek vége, a fájdalom elmúlt, a dicsőség megmaradt!Most az életem egy új korszak előtt áll, és a hátam mögött hagyok egy nagy, és eseményteli időszakot. Az egyetemi dolgok, és az akkori mindennapjaim továbbra is olvashatóak a gepeszelet.blog.hu -n. Mindezek után az új…..
Ezt is megéltük, kipihenve az Államvizsgát, és az utána való bulit, büszkén jelentem, mérnök lettem! :)"Tisztelt Hallgató!Tájékoztatjuk, hogy Közlekedésmérnöki (6N-A0) képzésének tanulmányi státusza változtatásra került. ’Abszolvált’ státuszról…..
Megvan a HőÁg is, holnap reggel 9-től államvizsga, ma egész nap arra tanultam.Tegnap megkaptam a remek kis üzenetet a Neptunból:Tisztelt Hallgató!Tájékoztatjuk, hogy Közlekedésmérnöki (6N-A0) képzésének tanulmányi státusza változtatásra került. ’Aktív’…..
December 26-án estem neki a HőÁg 2-nek, főleg a Numerikus áramlástan résznek. Ma délelőtt már 40 telegyakorolt A4-es oldal fekszik az asztalon, a tételek döntő többségét már tudom, mindemellett átnéztem a kompresszorokat, és a hűtőket is. Most van egy utam vissza Budapestre,…..
Elkezdődött. (Már 3 napja, csak most postolok) Reggeltől estig megy a HőÁg 2 tanulás, elborullt az agyam, lement a redőny, vér, füst, lángok mindenütt! Innentől nem veszthetek, csak az "előre" irány van, nem érdeekel más, január 2.-áig. "Ez itt a vég, végre nem…..
Néhány átvett poszt a másik blogomról, amik már akkor is az egyetemről szóltak: 2008.06.21: Ismét vége, ismét pontot tettünk egy hosszú, gyötrelmes és nehéz szemeszter végére, és ezzel együtt a 2. év végére is. A 2. év mérlege: 59-ből 42 kredit, 28/28, és 31/14-es…..
Nos, jelentkezem egy hosszabb kihagyás után. A kimaradás oka egyszerű volt, nem volt hangulatom írni. Legtöbbször fáradtan, kimerültem ültem a gép elé, és akkor is a szakdolgozat dolgait kellett intéznem, vagy tanulnom. Egyszerűen kedvetlen, és motiválatlan voltam a blogoláshoz.A…..