Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvia Ruff

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Malfoy Kihívás Harry, a mentor 2015.04.04 19:00:00
Vagy van egy másik nagyon jó felállás: amikor Harry Potternek egy Malfoyt kell oktatnia. Azt hiszem, tudna mit mutatni bármelyiküknek. CÍM: A szabadság áraCSAPAT: TanítványKULCS: Harry PotterJOGOK: J.K. RowlingMŰFAJ: drámaFIGYELMEZTETÉSEK: angst és komor hangulat váltakozása; slash…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit az V. Malfoy Kihíváson! Kezdjük a játékot egy olyan történettel, amelyben Bellatrix lesz a Malfoyok tanítványa. CÍM: SzolgasorsCSAPAT: MentorKULCS: Bellatrix LestrangeJOGOK: Minden jog a könyvek szerzőjét, vagyis J.K. Rowlingot illeti.MŰFAJ:…..
Szilvia Ruff 2015.04.13 13:07:55
1. Megfelelt-e a történet a csapatának? Is-is. Draco tanította Bellatrixot, bár kényszerből, és inkább csak elmagyarázta neki, hogyan is kell elkészíteni a bájitalt. Nem teljesen töltötte be a mentor szerepét.
2. Mennyire felelt meg a történet a kulcsnak?
A történet teljes egészében Bellatrixról szólt.
5 pont
3. Milyen jól dolgozta ki az író karaktereket? (1-5)
Abraxasnál engem roppant mód zavart, hogy ennyire beletörődően adta át magát Bellatrixnak anélkül, hogy bármit is megtudtunk volna róla, hogy miért teszi ezt.
Bella lehetett volna szemfülesebb is mind Draco pár perces eltűnését illetően, mind a férjét illetően.
Draco a kezdeti nehézségei ellenére, hogy sejtelme sem volt róla, hogy miként mentse meg a nagyapját, egész gyorsan kitalálta, hogy miként is hajthatja végre a tervét. Az nem teljesen tiszta, hogyan is szerezte meg mindössze pár perc alatt a hajszálat Rodtól.
3 pont
4. Milyen jól dolgozta ki a cselekményt? (1-5)
A történet teljesen korrektül volt megírva, egy novellának teljesen elment.
4 pont
5. Mennyire tetszett a történet? (1-5)
Van benne egy elírás, ami nagyon megnevettetett a történet olvasása közben.
"A zöld növényt egy aprócska tálba tette, és mialatt részletesen elmagyarázta Bellatrixnak a megfelelő kézmozdulatokat, őt pár gőteszemmel összetörte, majd óvatosan az üstbe öntötte."
Elképzeltem, ahogy összetöri Bellatrixot Draco, és beleönti az üstbe. Feldobta a napomat ez a kis hiba, és szerethetőbbé tette számomra Bellát, akit egyébként nagyon nem kedvelek. :D
4 pont.
Szilvia Ruff 2015.04.15 09:33:36
@Kihívás Admin: Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy igen. Elvégre tanította valamilyen szinten a nőt, még ha csak elmagyarázott is neki egy bájitalt. :)
Második történetünkben Bellatrix Lestrange tanítani fogja valamelyik Malfoyt. CÍM: A pillanat megoldatlan megsemmisüléseCSAPAT: TanítványKULCS: Bellatrix LestrangeJOGOK: Minden jog J.K. Rowlingot illeti.MŰFAJ: dráma, angstFIGYELMEZTETÉS(EK): slash, AU, szereplő halála, gyilkosság,…..
  Sziasztok Kedves Blogolvasók!A tervek szerint nem ez a poszt következett volna, de értetek összegyűrtem a tervezetet és a lomtárba dobtam. A Sárkány Érme a mai naptól dupla annyi forintba fog kerülni.Ne vedd be a nyugtatót, ne törd össze a billentyűzetet, csak vicceltem. (Oké…..