Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hesszelgetőbibiána

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk az első évad utolsó részéhez is. Nagy meglepetés nem ér minket, Mr. Palmörrel nyitjuk ezt a részt is. Hű fegyverhordozójával, Mr. Fricviliemmel az öreg boltját lesik meg, biztos kíváncsiak a csodapincére. Hát persze! Mr. Palmör mindent magához akar vitetni, a…..
Mr. Palmör az ágyat nyomja, eléggé szarul néz ki, amit a Herr csak megerősíteni tud: a vénember lassan, de biztosan haldoklik. Ha már Mr. Palmör is ennyire beteg, meg ha már a Herr is ott van, felmerül az alku, ami miatt ez egész vámpírzombis parádé kialakult, vagyis hogy a Mester…..
Fet UV-bomba próbát tart a pincében, Zek, Ef és az öreg pedig jönnek mozizni. A dolog működik is, meg nem is: fény van, de nem elég ideig. Ef szerint, ha ki-be kapcsolgatnák, akkor tovább bírná az izzószál, ami Fet szerint működhet is elméletileg, de kipróbálni már nincs…..
Zek az öreg boltjában nézelődik, majd matat először az ősrégi telefonok, utána pedig már a laptopok között. Szerencsére talál egy almás gépet is, ami működik, Zek pedig már bőszen keresi is azt a pontot a lakásban, ahol fogható egy kismaréknyi net, hogy rá tudjon keresni az…..
Zeket anyja barátnője hozza haza a suliból, Kellit pedig egyszerűen nem lehet elérni telefonon, a ház pedig üresnek tűnik, amíg egy árnyék mozgásából arra nem következtetnek, hogy Mett biztos itthon van. Zek be is megy a házba, ahol a már vámpírzombiként leledző Mett várja,…..
Efékkel folytatjuk, még mindig a metrónál vannak. Az öreg elmondja, hogy a Herr baromi erős, golyóval nem lehet megölni, max fájdalmat okozni neki egy kis ezüsttel, de mivel ilyen sebet régen kapott Herrünk, erre a Mester is fel fog figyelni, és lépni is fog. A Herr közben valahol…..
Puccos hellyel, meg egy újabb ismeretlen faszival indítjuk ezt az epizódot. Martinizgatás közben a híradót lesi, amivel emlékeztetnek minket is, hogy nincs se net, se telefon, a tőzsde sincs még a helyzet magaslatán, a túlélő ügyvédnő meg perli a Redzsiszert, emberünk pedig a…..
Az űrből vágunk neki ennek az epizódnak, kellemes lágy muzsikával. Nincs net, a tőzsde összeomlott, itt az újév és még napfogyatkozás is lesz - mondják be a rádióban. Majd a főcím után egyből a Herrhez kapcsolunk, aki az otthoni kis köntösében libben be egy alsógatyás,…..
Mr. Bolivár menedzsere, Rubi épp azt az urológust várja, aki sürgős esetekben házhoz jön. Mint tudjuk, Mr. Bolivár esete sürgősnek mondható, hisz nem csak leesett legbecsesebb testrésze, de még a vécén is képes volt lehúzni. A dokinő megjön, Rubi már kíséri is fel…..
Ott folytatjuk, ahol az előző rész véget ért. Ef, Nora és Dzsim, illetve a már péppé vert fejű kapitány az alagsorban mókáznak, azonban a jogos önvédelem miatt elkövetett gyilkolás beindítja a pánikolást, elsősorban Dzsimnél. Nora egy fokkal jobban bírja, míg Efen azért…..
Kopasz, hamuszürke alak készülődik: inget választ, előveszi a napi kiegészítőket, majd elégedetten telepszik le a tükör elé egy kis sminkre. Van mit korrigálni a fazonon, mert nemcsak, hogy orra sincs, hanem a nyakán is van valami sebféle. De nincs miért aggódni, van műfül,…..
Brooklynban járunk, egy újabb ismeretlen tag pakolászik a kis műhelyében, jelvénye is van. Alapvetően szimpatikusnak is tűnhetne, mert bírja a macskákat, csak ne mondaná olyan élvezettel telve, hogy ő is vadászni indul, miközben egy nagy piszkavassal csapkodja a tenyerét.…..
hesszelgetőbibiána 2014.12.11 14:10:48
@al Dajjal: Ennek két oka van: egyrészt van egy-két ratyi név, ami eredeti valójában leírva, visszaolvasva rettentő kínokat okozott már nekem is, másrészt alapvetően jól szórakozom a szinkron bakikon, amíg eldöntik, hogy egyes neveket hogyan is akarnak ejteni.
Sajnálom, ha ez ennyire kiveri a biztosítékot, de köszi, hogy itt voltál. Ha úgy van, nézz vissza! ;)
Február 8. 20.00. Távoli városképpel indítunk, miközben egy öreg fószer lamentál az élet csillapíthatatlan erőiről: az éhségről és a szeretetről. Majd hirtelen váltás, és egy repülőgépen találjuk magunkat, leszálláshoz készülődünk, amikor is Pítör hívja…..