Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KecskeDotyi

0 bejegyzést írt és 1103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél szomorúan értesült, hogy azonnal hibás használt telefonját csak drágább készülékre cserélik: 2 napja Nagykállóban vásároltam egy Samsung Galaxy Y készüléket egy nagykállói használt telefonüzletben. A készülék folyton lefagyott, így másnap visszavittem,…..
KecskeDotyi 2014.04.29 15:45:15
@atpijkamo: Engem nagyon nem érdekel, csak bemásoltam :D
Sose vennék használt telót...
KecskeDotyi 2014.04.29 15:50:48
@atpijkamo: Hát, ez sem igaz. Nekem mindent az uram hoz :D A mostani telót is ajiba kapta a vodától, egy ideig állt talonban, aztán kiütettem, és használom.
KecskeDotyi 2014.04.29 17:12:45
@Kellemes Zérókomponista: Akadozva, de az eddigiek kitartanak mellettem :) Még mindig a pénzgyűjtős szakaszabn vagyok, csak minimálbérből kissé nehéz gyűjteni....

@sugargiraffusplumps.: 1: fogalmam sincs, h van-e valami szoftveres vagy hardveres gondja.
2: ki tudja kié volt korábban és merre járt.
3: nincs rá gari.
4: összefoglalva kissé drága lutri lenne.
Zoltán mérsékelt kalandja szerint vannak benzinkutak, ahol kosárlabdáznak a blokkokkal: Nemrég a Shellnél tankoltam, mivel éppen az esett útba. Szépen elvégeztem a tankolást, majd a pénztárhoz mentem, hogy kifizessem a benzint. A pénztáros hölgy a blokkot rögtön összegyűrte…..
KecskeDotyi 2014.04.29 14:59:08
@atpijkamo: Bevizsgáltatja, oké. És mi bizonyítja, h Kagylós benyó? Vannak benne kis kagylódarabok, vagy mi? Lehet a szomszéd 2 éve ott álló benyója, lehet egy noname kút benyója, lehet seftelt cucc, kismillió. Nincs az a teszt, ami megmondja, h melyik kút melyik töltőállomásáról van.....
KecskeDotyi 2014.04.29 15:49:00
@atpijkamo: @230e: Én nem tankolok, nincs jogsim :D Az uram meg ritkán tankol....mert....mert na, és kész :D

Ha meg valami eltaknyolódik a kocsiban, mert pl fostos volt a benya, akkor megcsinálja és kész. Ő nem tököl holmi kártérítéssel. Szakmai ártalom, h tán még örül is neki, ha van mit szerelni :D
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
KecskeDotyi 2013.05.14 16:50:43
@atpijkamo: le is lehet szoppantani a nem létező férfi nemiszervemet....
KecskeDotyi 2013.05.14 17:21:25
@Lone wolf..: Egyetlen egy olyan kövér emberrel se találkoztam még, aki nem vette észre, h túlsúllyal küzd.

Ez olyan, mint a bármilyen testi problémával rendelkező ember. Ő is tudja, h probléma van, ha az arcába vágod, attól nem lesz jobb neki, csak elcseszed a kedvét.
KecskeDotyi 2013.05.14 20:27:14
@Here Comes The Pain: Mutasd meg h hol hibáztattam másokat a súlyomért!
Tudom, h lusta vagyok, mindig is az voltam. Régebben aktívan sportoltam, hirtelen hagytam abba, meg is lett az eredménye.
Nádszál vékony sosem leszek, mert a sport meglátszik, a fekvenyomás jelentős izomtömeget hagy az emberen.
Kb 20 kilót kéne fogynom és jó lenne a súlyom. Tavaly előtt fogytam 15-öt, de helyette 20 jött vissza.

Ja, és tőlem sose hallod ezt a tipikus, jajj, nem is vagyok kövér, ne mondd már dumát. Én konkrétan olyannak látom magam, mint az átlagember a megakövéreket, akik már az ágyat se tudják elhagyni. Pedig se a mozgás, se más tevékenység nem okoz gondot.
Mostanság sportolgatok, de le kéne szokni az este 9kor elfogyasztott vacsoráról. Egész nap alig eszek (reggelizre szoktam 1-1 kakaót pl) aztán este van alapos vacsora. Én is tudom, h nem jó. Majd ha nagyon-nagyon zavarni fog, akkor biztos le fogok fogyni.
Amíg 3 évente egyszer kell orvoshoz mennem (és akkor sem az elhízás miatt), addig nem hiszem, h nagyon csesztetni kéne engem.
Egy másik csodálatos nyereményjátékot talált J. A MOL-nál például lehet szerezni Bear Grylls balesetveszély miatt forgalomból kivont macsétájából, ami bizonyára a gyűjtőknél hamarosan sokat fog érni. Az Egyesült Államokban és Kanadában úgy találták, hogy a penge és a…..
KecskeDotyi 2013.05.03 14:01:16
@atörökk: Ő a fődíj? Bakker, ezt mondhattad volna, megyek tankolni! :D Asszonykája nélkül jön, ugye?
KecskeDotyi 2013.05.03 14:05:04
@atörökk: Az nekem nem kell... :S Így már nem is buli... :( Megyek, visszatöltöm a benyót a pisztolyba, hátha....
KecskeDotyi 2013.05.03 14:24:28
@Cicmen: Hát, ha mán az enyimé, akkor nem lesz ott mogyorózás. Más annál inkább :D
Akár pisát iszik, akár nem, akár túlélő guru, akár nem, jó pasi, na :P
Még a személyzet sem fogta fel, hogy az áprilisi nyár miatt már mennének az emberek a víz mellé, ezért a nap közepén, délután 2-kor hívtak ki két szippantós autót a legnagyobb medencéhez. Naiv strandolók egy órán át élvezhették az előadást: Fantasztikus élményben…..
Gábor nem érti, hogy ha levélben szólnak neki, hogy április 18.-án volt náluk lomtalanítás, akkor miért 28.-án viszik el a szemetet? Elvileg a szemétlerakás másnapján kellett volna elvinni, de nem sikerült eltalálniuk a dátumot: Nagy örömmel töltött el az FKF Zrt. levele,…..
A legjobb szcientológus hagyományokat felelevenítve ingyenes középfokú pénzügyi angolt hirdet a Hays Hungary állásközvetítő. Valójában persze nincs tanfolyam, Mint egyértelműen kiderül a frissítésből, másfél hónappal később mégis megtartották a tanfolyamot, és nem csak a…..
Csak hogy ne legyen annyira egyoldalú a sok naiv ügyfél, tekintsünk be egy kortárs szórakoztatóipari létesítmény kulisszái mögé. Naiv diákmunkás nem sejtette, hogy a napi 8-12 órás üvöltés a horrorszínházban ennyire fájdalmas lesz: Eszter vagyok, 22 éves, nappali tagozatos…..
KecskeDotyi 2013.04.23 10:24:40
@zsiráfffff: A cég olyan szinten nyereséges, h most egy országos vállalat rábízta a komplett keleti régió üzemletetését, mivel a kirendeltséget bezárták. Ebből itthon nem sokat érzékelek, mert a fizuján kívüli nyereséget visszaforgatja a boltba, de látom, h elégedett és nyugodtan alszik.
KecskeDotyi 2013.04.23 10:30:34
@ColT: 22 évesen is tudtam. Az akkori főnököm elhajtott, aztán rá pár hónapra volt nála valamiért Apeh ellenőrzés. Fogalmam sincs, h honnan kapták az infót, h szebbe adja a pénzt. Sőt, azt se tudom h azóta miért van az prá havonta, ha céget megszállják a revizorok....
@Manyecska: Én meg nem vagyok, mert nem kell - egyelőre :P
@zsiráfffff: Nem, ez nem szerencse kérdése. Szorgalom és becsületesség. Ennyi.
KecskeDotyi 2013.04.23 10:42:00
@ColT: Nála a mottó a fejlődés. Majd akkor fog hátradőlni, ha már be se kell mennie dolgozni :D De olyan meg nem lesz, mert nem tud ülni a s3ggén :D

@Manyecska: Hát épp ezért :D Nem, igazából azért, mert várom azt a bizonyos érzést, h babát szeretnék. Még nem jött el.

@zsiráfffff: Rengeteg vállalkozót ismerek. Mindegyik nyafog, h nincs meló. Aztán mikor megismered rájössz h mindegyik sumákol. Vagy nem csinálja meg a melót, vagy csak gagyibb cuccal, vagy a pénzt csak kifelé szedi az egészből. Így nem lehet csinálni.
De természetesen tudom, h melót találni - és ugye most itt nem a vállalkozókról van szó - nagyon nehéz. Szerinted miért ülök itthon két éve? Most úgy néz ki, h végre összejön egy meló. 3 műszak, a fizetés gyenge, de pár évet féllábon guggolva is kibírok, mert ki KELL.
Az OMV-nél tankolók a blokk mellé kaptak egy cetlit, azzal a szöveggel, hogy visszanyerhetik a tankolás árát, ha elküldik a cetlin látható kódot smsben. A "játék" elvileg 1 hónapig tartott tegnapig, de ma azonnal újraindult. Naiv ügyfél sérelmezi, hogy élőben nem zeneletöltő…..
KecskeDotyi 2013.04.16 15:10:19
@zsiráfffff: én nem lenni feleség :D
amúgy is, nem is van pénze :)
KecskeDotyi 2013.04.16 15:21:17
@zsiráfffff: műhelytitkokat nem árulhatok el :D

@ColT: A BR nagyon is jó dolog :) A Prove it pedig abszolút kedvenc tűlük :)
Péterék belefutottak egy csapatba, akik 7000 forintért adnak ki nemlétező címeket, miután kamu hirdetésekkel becsalják az "irodába" az áldozatokat: Párommal új albérletet keresünk a XI. kerületben. Minden nap nézzük szinte az összes ingatlanközvetítő portált, de sajnos…..
KecskeDotyi 2013.04.11 15:43:40
@mildi: Az én hirdetéseim tuti nem kamuk :) A fele tök ingyen van, de így se viszik.
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
KecskeDotyi 2013.04.11 14:41:16
@elwood: Zászlóba? :D

Nálam is van rengeteg mintás felső, simán van h olyan akad a kezembe, amit nem is akartam előszedni.
KecskeDotyi 2013.04.11 14:45:47
@ámbátor: Nincs. A nyilas zászló megint más.
Nézd a képet és keresd a különbségeket:
blogol.hu/pikz/elorka/zaszlo.jpg
KecskeDotyi 2013.04.11 15:31:02
@Viktus: Esetleg az is probléma lehet, h a szett komplett műanyag, pamutot max videón látott.
jolikaM szerint már semmilyen étteremben nem lehetünk biztonságban, a dupla kártyalehúzást mindenhol előszeretettel alkalmazzák: Cégünk 13 alkalmazottja utazott egy külföldi vásárra. Két este étteremben vacsoráztunk mindannyian, és a számlát céges bankkártyával akartuk…..
KecskeDotyi 2013.04.11 13:19:57
KecskeDotyi 2013.04.11 13:43:59
@Dr Jozef Vengloš: Ez mind valami étterem? :D
KecskeDotyi 2013.04.11 13:51:53
@Dr Jozef Vengloš: Az a van gog, az valami fülhallgató-gyártó cég reklámarca, nem? :D
Bejefeztem :D
Minek megbolygatni azt a jó számlagépet, ha már egyszer be lett állítva, nemigaz? A Rossmannál emitt aztán a bankkártyás vásárlásoknál is több pénzt vesznek le, mint kéne. Máshol is így megy? Az nem úgy van, hogy csak készpénzes fizetésnél szabad és lehet kerekíteni,…..
KecskeDotyi 2013.04.08 15:02:02
@Dr. Kix: Nincsen hosszú körmöm, Hévégén kutyáztam, ott mindig letörik az összes :D
A jelek szerint Szegeden lehet kapni olyan újszerű Nintendo 3DS játékokat, amik a bontatlannak látszó csomagolás alatt nem is használt, hanem használhatatlan állapotban vannak: Tisztelt Media Markt - Szeged! Előrebocsátom, hogy az alábbi levelet a Tékozló Homár blog is megkapja,…..
KecskeDotyi 2013.04.08 12:24:14
@stillmátyás: Monnyuk az, aki nem hajlandó a két éves garit a sutba dobni azért, hogy megchippeljék a konzolját...
KecskeDotyi 2013.04.08 12:27:57
@stillmátyás: Dobozos volt, olvasni tudol-e? Ezért kell MINDIG kibontani a kasszánál, amint be lett húzva a gépbe.
Az egy évvel ezelőtti termékeket általában feltűnés nélkül újra lehet hasznosítani, amíg az évszámok hasonlítanak. Naiv vásárló visszament a komáromi Lidlbe, hogy még több lejárt Balaton szeletet vegyen. Kiderült, hogy a tejcsokis széria még fél évig tartja magát, az…..
KecskeDotyi 2013.04.04 14:32:27
@Licious:igen, túl élénk a fantáziád.
Tavaly konkrét térképrészlettel támadtak be weboldalakat, hogy évekkel korábban állítólagosan lelopott képeket fizessenek meg (bár azért alkudni lehetett). Úgy látszik volt ember, aki fizetett a Huber Maps Kft-nek bemondásra, mert idén már csak a számlát küldik, hátha valaki…..
Imitto berágott, hogy a T-Mobile pont akkor tartotta a húsvéti leárazás miatti felárazását, amikor új céges előfizetést vett volna. Először Facebookon érdeklődött, hogy miért drágább az üzleti csomag, mint a listaár, aztán személyesen is, de nem derült ki. A húsvéti…..
Nóra nem érti, miért egrecíroztatják a Balatonnál rekedt vásárlókat: Balatonfenyvesi nyaralásunk során találkoztunk a képen lévő felirattal, és hozzá sok morcos eladóval, a Fenyves ABC nevű boltban. Kedélyükön szerintem az sem segített sokat, hogy jót mulattunk a…..
KecskeDotyi 2012.08.22 13:30:42
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat: Itten az van h csipeszt VAGY ZACSKÓT....Itt van csipesz is meg zacsi is.
Azt már tudjuk, hogy Írországban a Tescóban súlyosabb a helyzet, mint nálunk. Most az is kiderül, hogy ha a tévészerelő alvállalkozónak nincs elég hosszú létrája, akkor a tévét sem kötik be. Rew az arrafelé még mindig menő Skyra fizetett volna be, hogy az már olimpiát HD-ben…..
KecskeDotyi 2012.08.22 13:28:56
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
Egy nyúlfarknyi hírnél egyelőre nincs belőle több, de jó látni, hogy a magyarok még egy gyorséttermi rendelést is képesek tettlegességig fokozni. A török kolléga azonban mintha elfeledkezett volna a vendéglátás első szabályáról: soha ne öld meg a vendéget! Ketten…..
KecskeDotyi 2012.08.21 13:27:39
KecskeDotyi 2012.08.21 14:55:56
@Kellemes Zérókomponista: Már az itteni gyrososhoz sem járok, amióta nem azt kérdi h Csipos-nem csipos?, hanem Csípős-nem csípős? Megtanult magyarul, már nem is jó....

Mit érdekel engem a germán nyelv, ugyanolyan ronda, mint a fhranszia.
Naiv ügyfél hiába kérte, hogy a csomagját óvatosan kezeljék, mert törékeny. Cserébe megállapították, hogy nem is kérte, úgyhogy kártérítést sem fizet a Posta: Kb. egy hónapja küldtek nekem egy mikrohullámú sütőt. A szállítás lebonyolítására az MPL Vaterafutár…..
KecskeDotyi 2012.08.14 14:29:52
@Don Quixote de la Ferko: 3X rendeltem eddig vaterától. Egyszer se tudtam átvenni személyesen, egyszer se kezdtünk el utazni egymás irányába az eladóval és egyszer se volt komolyabb személyes kontakt 2-3 e-mail-en kívül.

Mindháromszor megkaptam a cuccot, kifogástalan állapotban voltak, az eladók gyakorlatilag bombabiztos csomagolásba tették őket.
Azóta van egy kamerám, amit imádok, egy régi lejátszó deckem, és egy állatszőrnyíróm gépfejekkel és 2 év garival.
KecskeDotyi 2012.08.14 14:30:54
@230e: NEM POSTA!!!!! Olvasni luxus, mi?
A HP Magyarország azt javasolja, HP szervizbe vigyék meghibásodott terméküket, ha nem tudnak helyette a boltban másikat adni, mert nyilván sehol nincs semmi raktákkészlet. Olvastuk a Naiv Ügyféllel történteket, aki HP Photosmart 5510 nyomtatót vásárolt. A PCX eladója sajnos nem…..
KecskeDotyi 2012.08.13 16:05:17
@ColT: i.qkme.me/368icg.jpg

Az XP mode-t kipróbálom.
A vmware-t meg meghagyom akkorra, mikor itt az ismerős, hogyha összeomlasztom a gépet, akkor feltámassza :D :D :D :D

DE egy idő után nem nagyon lesz választása a HP-nek, fejlesztenie kell a progikat, mert igen kevés ember gépén fognak futni.
KecskeDotyi 2012.08.13 16:59:38
@parkolok.com: Ha olyan géped van, aminek a progija támogatja a win7-et. De sajnos nem mindegyikhez csinálták meg, a régebbiekhez nem is akarják. Így a scanjet 3970-em jelenleg lábtartóként műxik.
KecskeDotyi 2012.08.14 14:21:01
@Jokkura: @▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Örülök neki h nektek sikerült, az enyém nem ismeri fel és más driverrel nem kompatibilis. Cserébe viszont olyan szépen szkennelT, hogy beszabehu.
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
KecskeDotyi 2012.08.13 14:49:38
@cicmen: Csak megláttam a hátteret és egyből kinyomtam. Eccer voltam olyan hülye, h megnéztem. Istenverte barma, még gondolkozik h mi lehet a baj (miközben dől belőle a vér).
Napokig volt olyan, h csak meredtem magam elé és gondolkoztam h ez most hogy? Nagyon kiakadtam tőle....
KecskeDotyi 2012.08.13 15:05:41
@batgirl: Összeroppant mikor annak az idiótának eszébe jut, h leül. Még az a kép is megjelent előttem, amikor kis üvegpor kihullik, aztán meg jön a vér. A pacák meg csak nyúlkál, h mi lehet a baj, meg próbálja kiszedni a cuccot....Na, megint napokig ez lesz az agyamban elalvás előtt......