Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyazsgemtesegg

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Péntek!!!!! 2015.02.27 07:27:00
nyazsgemtesegg 2015.03.06 23:38:51
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
Bencsik Gábor, a Magyar Krónika elnevezésű, állam által támogatott kulturális innováció vegytiszta boldogságot közvetítő kordokumentumának főszerkesztője elkészítette a maga értékelését a Charlie Hebdo tevékenységéről, és csatlakozott azok táborához, akik…..
Hogyan épül fel az egészséges porckorong? A porckorong egészséges állapotban rugalmas és erős összeköttetés a csigolyatestek között. Mozgékonnyá teszi a gerincet, véd az ütésektől és a rázkódástól. Külső, többrétegű rostos falból és belső, gél halmazállapotú magból áll. Utóbbi egy molekuláris…..
Sokaknál kiverte a biztosítékot Maksa Zoltán Hír TV-s szereplése, ahol sikerült egy meglehetősen érzékeny témában elsütnie egy borzalmasan rossz viccet a megerőszakolt egyetemista lányokkal kapcsolatban. A Nőkért Egyesület például annyira felháborodott, hogy a médiahatósághoz…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
nyazsgemtesegg 2015.01.02 22:01:44
@Ballib Cenzúra: ..... minden szavad a helyén.
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Lazarbibi +10 kihalt formátum 2014.12.10 21:13:08
Az előző poszt folytatásaként (10 kihalt formátum az elmúlt évekből) lássunk újabb próbálkozásokat. Ebben a kupacban több olyan is van, ami már el sem jutott Európába, ezért nem valószínű, hogy összefutunk velük. A képekre kattintva itt is részletes ismertető fog…..
Jon Stewart tréfás hírműsora is úgy érezte, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a frissen kinevezett Colleen Bell nagykövet/szappanopera-producer mellett, aki biztos jól fog jönni majd az országnak, ha feltűnik Orbán Viktor gonosz ikertestvére, Fernando. Az argentin nagykövet sem…..
nyazsgemtesegg 2014.12.05 07:21:07
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
nyazsgemtesegg 2014.12.01 13:00:14
@Ancilla: Nesze! :-) www.hir24.hu/belfold/2014/12/01/szorenyi-nem-a-kormanynak-uzent-az-rtl-musorban/ oszt légy boldog azzal, amit szeretnél, hogy űgy történt volna, ahogy te kívánod. csak ez nincs mindig így az életben, most ezt is megtanulhattad. :-)
nyazsgemtesegg 2014.12.01 16:13:14
@Ancilla: Nem mindig minden az, aminek látszik.