Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GNiki

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
A mezőny két legjobb csapata küzd a bajnoki címért ma este Svájcban. Az oroszoknak és a kanadaiaknak is voltak nehéz meccseik a tornán, de rendes játékidős vereségbe egyik sem szaladt bele. Amely csapat nyeri a döntőt, az egyben az örökranglistán is átveszi a vezetést. Ez idő…..
Három év pauza után nyertek ismét érmet a svédek, az akkori arany után most a bronz jött össze. A szép megoldások mérkőzésén az amerikaiak szereztek vezetést, de a svédek fordítottak, a végén kettős emberhátrányban is kapus nélkül támadott az egyenlítésért az Egyesült…..
Az elődöntő vesztes csapatai közül az egyik 2006, a másik 2004 óta nem bír éremhez jutni. A svédek Rigában világbajnokok lettek a csehekkel szemben, az amerikaiak Szlovákiát győzték le Prágában a harmadik helyért. Svédország tavaly is a bronzért hajthatott, de alaposan…..
GNiki 2009.05.10 17:43:04
GNiki 2009.05.10 17:47:04
GNiki 2009.05.10 17:56:40
Hatalmas fölénnyel nyertek a fehéroroszok a 2014-es A csoportos világbajnokság rendezéséért folytatott harcban. Az IIHF-kongresszus küldöttei közül 75-en a szlávok pályázatára szavaztak, mi 24 voksot kaptunk, a lettek hármat, az ukránok kettőt. Az előzetes latolgatások is első…..
Tíz év kemény munkájával eljutottunk oda, hogy komoly csapatokkal is fel tudjuk venni a versenyt, képesek vagyunk szoros eredményre. De amikor a szlovák meccsen 13 másodperc hiányzott a pontszerzéshez, akkor sem mondhattuk, hogy nem jogos a győzelmük. Egyetlen dologban voltunk…..
GNiki 2009.05.06 19:18:31
A svájci torna előtt már feltettük a fenti kérdést, és azt ígértük akkor, hogy később feltesszük újra. Első nekifutásra nyolc csapattal számoltunk, azóta kiderült, hogy nem pontosan mértük fel az esélyeket. Úgyhogy az alábbi szavazómodulban Szlovákia és Svájc helyére…..
Az elvben a mezőny leggyengébb csapatának gondolt franciák már a svájciak ellen is odatették magukat, alig kaptak ki, aztán az oroszoknak is ütöttek kettőt, majd feltették az i-re a pontot: 2-1-re verték az eddig negyeddöntőben reménykedő Németországot. Ezzel Franciaország A-s…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
GNiki 2009.04.27 08:49:20
@e1: Milyen érdekes, hogy rajtad kívül senki nem csodálkozik az eredményen/talán nem véletlen/, mert mindenki tudja az erőviszonyokat és mindent a csapatról... Nem is írok neked többet úgysem értenéd!Inkább ajánlanám figyelmedbe a jégkorszakot és utána biztos nem írnál baromságokat!

SZÉP VOLT FIÚK..SZÉP VOLT FIÚK!
Külön posztban ismertetjük játékosaink vb-mezszámait, és megtekinthetik mindőjük portréit, hadd legyen könnyebb felismerni őket. Úgy tűnik, érdemes A csoportosnak lenni azért is, mert itt már nincs olyan megkötés a számozásnál, mint a divízió 1-ben, ahol valamilyen oknál…..
GNiki 2009.04.23 11:30:24
@poraszabolcs:
"Az IIHF nem engedélyezte, hogy a csapat a mezén viselje Ocskay Gábor emlékére a 19-es számot, információink szerint a sportszergyártó céggel kötött szerződésre hivatkozva. Kompromisszumos megoldásként a játékosok fejvédőin hasonló matricát elhelyezhetünk"

Nem értem miért ne lehetne,és nem érzik ennek a fontosságát, ez nem egy "reklámfogás" hanem egy csapattársukkal szembeni tisztelet....

A magyar válogatott szereplésére kedden este már rákérdeztünk, ideje foglalkozni az esélyekkel globálisan is. Mi úgy látjuk, az idén elég kísérletiek a keretek ahhoz, hogy képtelenek legyünk jósolni. Kanada kiszámíthatatlan, az Egyesült Államok tán gyengébb, mint amilyen…..
A svájci vb-re készülő amerikai válogatott vezetése elsőre 19 hokist nevezett meg. Ahogy mindig, az Egyesült Államok Ron Wilson vezette csapata megint a fiatalokra épít. Mivel a tavalyi játékukkal osztatlan elismerést szerzett chicagói, bostoni és St. Louis-i urak – Kesseltől…..
GNiki 2009.04.17 11:58:53
GNiki 2009.04.17 12:05:42
@PMilan83: hehehehe :D
GNiki 2009.04.17 12:18:31
@PMilan83: Oksi, ha te mondod biztos úgy lesz!;) Jósúraság...:D
Transzparenstervező versenyt hirdettünk, azzal, hogy olyan drapériát alkossunk, amellyel színvonalasan hívhatjuk fel a svájci publikum, valamint a döntéshozók figyelmét a 2014-es magyar vb-pályázatra. Ahogyan a meztervezéskor, úgy most is sok olvasónk bizonyult módfelett…..
Tizennégy góllal játszott jobban a magyar ifjúsági válogatott a divízió 1-es vb minszki csoportjában, mint két napja. A csúnya vereségre gyönyörű győzelem jött, simán vertük azt a Kazahsztánt, amely sikere esetén a feljutásért játszhatott volna vasárnap. Az első harmad…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Ritkán látható eseménysornak lehettek szemtanúi a Vancouver–Phoenix NHL-meccsre látogató nézők. A 2. harmad 11. percében Viktor Tyihonov bottal akasztott, a játékvezető keze rögtön a magasba emelkedett késleltetett kiállítást jelezve. Luongo kapus le is korcsolyázott,…..
GNiki 2009.03.23 11:07:06
Megfogadtam a mérkőzés délelőttjén: ha ötnél kisebb lesz a különbség, rossz szavam sem lesz senkire. Ehhez képest percekkel a vége előtt majdnem egyre csökkentettük a hátrányt. Örülök, hogy így alakult, tartom a szavam. Az írás címe néhány perccel a meccs vége előtt…..
GNiki 2009.02.06 10:24:34
@PMilan83: Egyetértek,pontosan:) Nem igazán az a "fontos",hogy most kikaptunk mert tizstában voltunk a különbségekkel, ezért számítottunk is rá, hanem az, hogy láttuk a szakadék nem akkora amekkorára gondoltuk!Tehát továbbra is HAJRÁ FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marc Staal, a New York Rangers fiatal hátvédje véget vet a Pittsburgh Penguins-klasszis Sidney Crosby egyszemélyes akciójának a december 3-ai keleti rangadón: A mérkőzés végén Marc Staal nemcsak a sikeres megmozdulásnak örülhetett, hanem a győzelemnek és a két pontnak is. A…..
Megcsinálta a Nike az A csoportos magyar jégkorong-válogatott civil egyenruháját – vagy hogy is nevezzük ezt –, tehát azokat a cuccokat, amelyekben a jégen kívül fognak közlekedni az urak Svájcban. Mi pedig megmutatjuk tovább alatt a dolgokat. ..
2009. április 22-én nem lesz Magyarország–Oroszország barátságos, de csak azért nem, mert április 21-én lesz helyette. Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a jövő évi svájci világbajnokság szervezői felajánlották, hogy a sierre-i edzőtábor keretében 04.22-én…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..