Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az egyszeri Juhász

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..
Az egyszeri Juhász 2008.02.22 13:09:19
Sokszor tényleg hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az alant következőhöz hasonló elvetemült sajtóközlemények csak a mi kedvünkért születnek. Valami autós játék promóciós megmozdulásáról adták ki a minap a szervezők ezeket a sorokat, mi pedig úgy döntöttünk szenvedjetek ti…..
Subba De3,14sek vagyunk irtóra 2008.02.11 15:32:37
Kezünk közé került Magyarország legsiralmasabb zenekarának új píárosának friss promóciós anyaga, és megállapíthattuk: az új kolegina nem fukarkodott a kreativitással, sikerrel összegereblyézte az összes létező popipari sablont. Van itt minden: büntető szóviccek (DePikálás,…..
Bede Kínáról írt cikke valami érthetetlen okból megrengette a világsajtót és magát György Pétert is. Az öreg matávos ennek apropóján újfent elmondta véleményét az Indexről, jót nevettünk rajta. Pl. azon, hogy "az Index semmi más egyébként csak egy médiahack". A…..
Az egyszeri Juhász 2008.02.08 10:34:39
Minél mélyebbre túrok a firkahalomba, annál nyilvánvalóbb, hogy az unalom a mocsok melegágya. Nyilván ezért dolgoztatják végkimerülésig a szerzeteseket. Én otthon hagytam a reverendámat, ezért a levegőtlen szerkesztőségi értekezleten az agyam kiszelektálta a fajsúlyos…..
Az egyszeri Juhász 2008.02.08 10:28:53
Lassan két éve már, hogy eltávozott körünkből Magyarország kedvenc szexológusa, de hála az égnek úgy tűnik, szellemisége és öröksége még nem kopott ki teljesen a színes magazinok oldalairól. A Kiskegyedből kiemelt alábbi olvasói levél is őt idézi elénk, a szakszerű…..
Az egyszeri Juhász 2008.02.08 10:14:54
Az egyszeri Juhász 2008.02.08 10:15:31
Ebben a rohanó világban ugyan kinek van ideje végigülni másfél-kétórás filmeket? Ha hozzávesszük, hogy olyan 5 éve szinte csak szar filmek készülnek, talán érthető, hogy mai feltörekvő Youtube-artistánk miért klasszikusokat igyekszik 5 másodpercben összetömöríteni.…..
Az egyszeri Juhász 2008.02.05 14:39:16
Az utóbbi idők legbugyutább, és egyben legszemtelenebb sufni dizájn oldalával találkoztam minap. Valaki egy korábbi kommentben javasolta, hogy érdemes néha az AdSense hirdetésekre kattintani, sok érdekességet lehet találni. Megláttam a szót: webkaméleon, és nem tudtam nem…..
Hogyan lehet egy iPoddal hat fülhallgatóba szórni a zenét? A Belkin új kütyüje, a RockStar feloldja ezt az ősi dilemmát. Bár azt nem pontosan értem, hogy aki zenét akar megosztani másokkal, az miért nem a jól bevált hangszóró nevű eszközzel próbálkozik, de azért biztos van…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
395 ember csinált hupikék törpikét hülyét magából Horvátországban, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe, ám nem fog, mert rosszul tudták a korábbi csúcslétszámot. Az internetre hagyatkoztak, ahol 290 fős a törprekord, ám Guinnessék 451 embereset tartanak számon.…..
tbg wrote: Drogbanda 2 árul, 1 vásárol Fiatalokból álló drogbandát számoltak fel a rendorök Zalában - tudta meg a HavariaPress. A Lenti Rendorkapitányság nyomozói csaptak le három fiatalemberre a Zala megyei Hernyéken, szerdán délután: kettejük árulta a kábítószert, míg…..
Subba Subba duplaszív nemzetiwiw 2008.01.31 08:28:00
Még csak hat regiszrált felhasználó (öt fő Csonka-Magyarországról, egy fő Erdély és Partiumból), de akárki meglássa lesz ez még több is, és eljön az idő, amikor a pénteki válogatást már innen merítjük. Emeljük hát nemezsüvegünket az első mélymagyar társkereső oldal…..