Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lófüle elemér

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CÖF vezéralakja megszólalásaiban ekézi a "rablóprivatizációt", de 1993-ban azért maga is magánosította a textilkereskedelemmel foglalkozó Bétex-et, melynek azóta is tulajdonosa és igazgatósági elnöke. S nem mellesleg a Köztársasági Elnöki Hivatal rendszeres…..
Korán reggel, amikor az ember félálomban van, vagy amikor a munkából hazafelé jön és kicsit fel szeretné pörgetni magát a délutánra ezért bekapcsolja a rádiót, majd teletömik a fejét, mindenféle, gyógyszer, kirándulás, életmód, étel, reklámokkal. Ezzel még nem is lenne…..
Nagyon nehéz lesz kordában tartani a miniszterelnökséget vezető Lázár Jánost, hiszen csak úgy árad belőle a sértettség. Székesfehérvári kormánybírálatát ugyan építészeknek tálalta, de nyilván tisztában volt azzal, hogy szavai eljutnak a keményen dolgozó kisemberekhez épp…..
lófüle elemér 2015.06.17 13:22:17
@♔batyu♔:

Ha ebben a szuper gazdaságban nem lennének azok az autógyártók, akiket a szocik hoztak be, te és a többi agyhalott az anyját kefélné meg élő adásban egy szelet kenyérért.
Ma reggeli idézet az egyik tévéből. Vadai Ágnes mondta ki, és így hangzott: „A miniszter össze-vissza hadovál, és hülyeségeket beszél.” Az ellenzéki Demokratikus Koalícióban politizáló volt honvédelmi államtitkár nyilvánított véleményt a jelenlegi hadügyminiszterről…..
Ha nem zavarna, hogy az egyáltalán nem bocsánatos önismétlés kockázatát vállalom ezzel, azt írnám most nem közéleti szereplő, nem mások lábán, így nem az én lábamon álló I. Orbán Ráhel egyelőre koronázatlan királykisasszony utóbbi napokban nyilvánosságra került…..
lófüle elemér 2015.02.01 14:54:26
@jogalany:

Jogos. A baj azokkal van, akik nem fogják fel, hogy nem az a jó, ha minden ellopott MSZP millió mellé fel lehet mutatni egy ellopott fidesz milliárdot.
lófüle elemér 2015.02.01 17:40:01
@zobod:

Nyugdíj.

Van még kérdés, agymosott narancsdroid. És ez csak a kezdet volt, ehhez még lazán hozzátehetsz egy nullát az elmúlt 5 év ámokfutása alatt.
lófüle elemér 2015.02.01 17:40:50
@Ms Diane Choksondik:

Az elvet nem érted.
Az intelligens kamerarendszerek  térnyerése szerintem megállíthatatlan, - jóllehet   az okostelefonokhoz mérten egyelőre - legalábbis hazánkban - sokkal lassabban halad elterjedésük. Véleményem szerint az alábbi főbb okok hátráltatják az erőteljesebb piacnyerést: o Viszonylag sokan tájékozatlanok…..
lófüle elemér 2015.02.01 17:06:33
@midnight coder:

És az eddig 300 kamerát figyelő 20 operátor helyett lesz egy.

@steve4security12:

Lásd fentebb.

Matematika, alsó osztály.
Mennyi munkavállaló marad, ha 20 darab operátort akik személyenként 15 darab kamerát figyelnek kiváltunk egy darab operátorral aki 300 darab kamerát figyel egy időben. (Attól, hogy elektronika figyel, a megrendelő nem fog felbaszni az épület köré 30 darabbal több kamerát)

Üdv az új világban, majd ha a 19-be estek, megtanuljátok a matematikát. A maradék egy (és a telepítő) szemszögéből tényleg jó az intelligens rendszer.
   Akik úton járnak bizonyára tudják, vagy már hallottak róla, hogy a meditáció mennyire hasznos, jótékony és segíti a folyamatot. Jómagam már több éve meditálok szinte napi rendszerességgel. Most megosztom tudásom, tapasztalataim, mely segítségül szolgálhat mind azoknak…..
lófüle elemér 2015.01.31 15:32:40
@beszélő majom:

Lövésed nincs a meditációról. Maradj pártkatona, képességeid alapján csak ikszelődroidnak vagy alkalmas.
A legutóbbi bejegyzésem elég nagy vihart kavart, de világosan kiderült a hozzászólásokból, mekkora bajok vannak sokak fejében. Az távolról sem baj, hogy másként látunk dolgokat, más véleményen vagyunk. De az önfelmentéssel párosuló hülyeség már komoly probléma. Kiemelek egy…..
lófüle elemér 2015.01.29 08:31:55
@Sandor Akarki:

Téves. Most is van minden. Pénz a fideszes tolvajoknak, lófasz a népnek.
lófüle elemér 2015.01.29 08:37:49
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Síkságra völgyhíd, "

Ezt a csúti féregtől kérdezd agyatlan barom. Az ő ideje alatt jelölték ki a helyét, csak ugye buta vagy, nem tudod, így könnyen fanatizálható vagy egyszerű szólamokkal.
„Ne lakj együtt bölcsésszel, mert megbukhatsz” – írja az Irodalmi Jelen egy, a Semmelweis Egyetem lapjában nemrég nagyon hasonló címmel megjelent cikkről. (Kép: SZTE Bölcsésztudományi Kar Facebook) A rövid, egyébként véleményem szerint nem különösebben igényes…..
Orbán azt nyilatkozta, hogy inkább megtartaná Magyarországot a magyaroknak, nem látna szívesen nagy létszámú, a magyartól eltérő kultúrájú kisebbséget. Pedig ha valamitől félteni kell a magyar társadalmat, az pont nem a bevándorlás, ugyanis európai viszonylatban nagyon kevés…..
lófüle elemér 2015.01.28 15:48:59
@Tidal Wave:

Szerencsétlen narancsdroid, még a szavakat sem érted, de kiadta a csúti gané, hogy mit kell hazudni, tehát hazudsz ész és gondolkodás nélkül.
Gyurcsány a munkaadóknak beszélt, nem a munkavállalóknak. Gugli a barátod, megtanulhatod a különbséget.
Nem újkeletű dolog, de egyre jobban bosszant. Hol ilyen, hol olyan apropóból bukkan fel a "takarodjanak az öregek" gondolata. Hol finomabban, hol durvábban, de lényegében azonos módon. Nem most kezdődött az ifjúság kultusz, de mostanra egészen abnormális méreteket ölt. Az, hogy 40…..
lófüle elemér 2015.01.27 10:15:18
@avelemenyszabad:

Te nagyon hülye. A mai "fiataloknak" fontosabb 450 millióért luxusautó, mint a kórházi retyópapír amit oly nagyon hiányolsz.
orbánod évente többet lop egymaga, mint a kommunizmus összes öregje 40 év alatt.
Nem baj ha segghülye vagy, de miért hirdeted?
 ...vagy már elfelejtetted. Nem volt olyan rég, amikor a most harcos antikommunisták még a mozgalom oszlopos tagjai voltak, vagy amikor még a hitbuzgó kereszténydemokrata képviselőkön gúnyolódtak a fiatal demokraták. A teljesség igénye nélkül emlékezzünk arra a Fideszre, amelyet…..
lófüle elemér 2015.01.26 11:45:48
@♔bаtyu♔:

"Tőle azt várom el, hogy Mo. érdekei szerint cselekedjen. "

Nem teszi. Mégis isteníted. Kezeltesd magad Endre, nagy barom vagy.
lófüle elemér 2015.01.26 11:53:31
@♔bаtyu♔:

Ezt a hazugságodat már sokan megcáfolták, nem állok be a sorba, az agymosásodat nem lehet felülírni az igazsággal. Hidd azt, hogy a gazdaság szarrá gyalázása, a mutyik és az ország kirablása a te érdeked. Jogod van azt hinni amit akarsz, de azt ne várd el, hogy a normális emberek is veled együtt tapsikolnak az ország tönkretételéhez.
Pár hónappal ezelőtt írtam egy közel 80 ezer olvasottságot számláló cikket "Ezért ne dolgozz Londonban" címmel, amiben elég keményen kritizáltam a kialakult magyar módit, a külföldre menekülők parasztvakítását és az itthon maradottak lenézését. Persze a kommentekből hamar…..
lófüle elemér 2015.01.26 07:56:02
@midnight coder:

Az a szép, hogy annyira egyszerű vagy, hogy le is írod, hogy miért.
Segítek, magadtól nem fogsz rájönni.

"szocik kezdték el tárgyalni a ruszkikkal."

Bizony. Van aki tárgyal, és van amikor egy csökött csúti tahó dönt mindenben, tárgyalás, hatástanulmány nélkül. Vastagon megfizethet a csúti mocsok a szocizásért, különben megpróbálnál gondolkodni.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) sem adott választ arra a kérdésre, hogyan is kell értelmezni a Fogócska utcai parkolóban kihelyezett táblát a mozgáskorlátozott személyt szállító járművekre vonatkozóan. Az egyirányú utca elején a merőleges parkoló végén található…..
Az állandó rohanás és a mindennapi küzdelem néha elfeledteti velünk azt, hogy bizony ha elengedjük a gyeplőt, bizony elveszíthetjük az irányítást. Mi a megoldás arra, hogy elég legyen egy nap mindenre, a munkára, a házimunkára, a sportra és még a pihenésre is? Pedig nem…..
Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított…..
lófüle elemér 2015.01.23 13:40:21
@yerico1:

"de ellenben az se tetszene, hogy ha rányomott a 12 millás kistévé vételi gombjára, akkor ne mondhassa, hogy nem akarom megvenni. "

Tökéletesen összefoglaltad a lényeget, amit a sok agymosott egybites agyú szerencsétlen nem tud felfogni. Egy normális világban mindkét félnek joga van az elálláshoz.
Ebösszeírás igen, ebadó nem lesz idén Pesterzsébeten. Jobb későn mint soha, Pesterzsébet Önkormányzatának honlapjára is felkerült: idén kötelező ebösszeírás lesz a kerületben is.  A kutyatulajdonosoknak 2015. március 31-éig kell bejelenteni négylábúikat. Az ehhez…..
A Virgin.com ismételten összegyűjtötte azokat a lépéseket, melyekkel idén igazi vállalkozó fenegyerekekké válhatunk. A 2014-es listát akkora siker fogadta, hogy az írója, Pedro de Abreu (vállalkozó, író, előadó) erre az évre is összeállította nekünk a szükséges…..
Egy régi tőzsdei történet szerint kétségbeesve hívta fel tőzsdeügynökét ügyfele azzal, hogy meghívták a családot egy rangos eseményre, ezért az asszony kihisztizett magának egy új ruhát, pénz meg nincs rá. Az ügynök higgadtan azt felelte, hogy kijön az nyolc kötés…..
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
lófüle elemér 2015.01.22 08:39:04
@nikmarcell:

Viszont kifizetődő.
Segget nyalni csak pontosan és szépen (és háttérben), ahogy Jáksó elvtárs vezette le a marslakóval, vagy mi a nyavalyával.
Mi történik? Shooting Bréking! 2015.01.20 20:07:38
Egy percig sem vitatom, vezérünk (pontosabban háttérmunkásai) mindig profi módon volt(ak) képes(ek) minden kommunikációs helyzetet marketingelni. De még mennyire! Gondoljunk csak például a tavalyi önkormányzati választások előtti „mindent átadunk, akkor is, ha csak majdnem…..
lófüle elemér 2015.01.21 19:11:46
@maxval bircaman szerkesztő:

Aj de szép, amikor összevesztek a seggen. Csak így tovább.
lófüle elemér 2015.01.21 19:14:45
@Parajpuding:

vityike kapja a sallereket, csak a lakájmédia ezekről nem számol be az agyatlan szavazóseregnek.
Anno Liam Neeson azt nyilatkozta az első Elrabolva-film után, hogy teljesen váratlanul érte a siker, ő arra számított, hogy a kis párizsi kiruccanásából legyártott tömeg-akciófilmnek kinéző mozi gyorsan a süllyesztőben, egészen pontosan a DVD-tékák polcain végzi. És bár nem…..
lófüle elemér 2015.01.20 11:15:10
lófüle elemér 2015.01.21 08:13:56
@Cormorant:

Amit nyafogó hipszter köcsögök lehúznak, az csak jó lehet.
Bár fél évvel korábban még nyilván nem erre számított, Orbán Viktor bemutatkozása "EU elnökként" igencsak viharosra sikeredett. Daniel Cohn-Bendit egyenesen Chávezhez hasonlította őt. "Hogyan lenne képes bárki az internet korában elnyomni a szólásszabadságot?"- kérdezett vissza…..
A pártsajtó és Orbán Viktor lelkesen ünneplik Orbán Viktor zsenialitását, amivel megmentette a frankhiteleseket egy hatalmas katasztrófától. A Magyar Nemzet “Orbán Viktort hősként üdvözlik most nyugaton” című cikkében  a Bloombergre hivatkozik, ami azt írja, hogy Orbánt…..
lófüle elemér 2015.01.19 10:41:16
@Mérnork:

"És hogy mért tartott idáig?"

Mert az egyszerű hívek, mint pl. te beveszik azt, hogy kétharmados törvényhozásnál négy évet kell várni arra, hogy a hatástanulmány nélküli rendelkezéseket ne a négy év elején vezessék be egyik napról a másikra, hanem a négy év végén kell bevezetni az egyik napról a másikra.
lófüle elemér 2015.01.19 10:48:27
@Mérnork:

Láthatóan lövésed nincs a valóságról. orbánod lehetővé tette a devizahitelt. Igaz, ezt csak a csókosok és a gazdagok tudták igénybe venni, ekkoriban indult be ugye az a módszer, hogy lakást hitelre, aztán azonnal kiadni, mert a bevétel bőven fedezi a havi részletet. Gyurcsányt ebbe belevonni érdekes tudatlanságra vall, ez orbán sara. A következő lépcsőfok Megyó volt, aki lehetővé tette azt, hogy nem csak a gazdagok juthattak sokadik lakásukhoz, hanem a szegényebb réteg is kapott lehetőséget az első lakás megszerzéséhez. Gyurcsány még mindig sehol, buta vagy, ha ezt is neki rovod fel.
A folyamat elindult, mint mondtad orbán nem állt pisztollyal senki mögött, mint ahogy Gyurcsány sem.
A következő nagy lépcsőfok már a ti időtök, amikor szíjÁrtó-kósa párosotok hazavágta a forintot, és évtizedekre tett tönkre százezreket.

Agyatlan droid vagy, próbálj a valóság talaján élni, a pártközpontban kiadott mantrákon csak röhögni lehet.
lófüle elemér 2015.01.19 10:51:13
@Mérnork:

Nem kéne leszarnod azt, hogy az önkormányzatok százmilliárdokat tapsoltak el azért, hogy a hozzád hasonló barmok szavazatát megvegyék.
Sokba kerül ez mindenkinek, és ebben a mindenkiben te is benne vagy, csak buta vagy, hogy ezt felfogd.
Nem elég kiállni a jogainkért, azt célszerű megfelelő formába is önteni. Nem tartotta be ezt az aranyszabályt az egyik pesti bérház lakója. És óriásit hibázott. Indulatos üzenete könnyű céltáblává tette a rutinos és hidegvérű közös képviselő számára. Aki nem volt…..