Regisztráció Blogot indítok
Adatok
____

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karvalytőkés-e Bagaméri? Igen, ha ugyanúgy számolunk, ahogy a gazdasági szabadságharcosok, akik szívesen példálóznak megdöbbentő nyereségrátákkal, bizonyítva a nálunk tobzódó globális vállalatok extraprofitját. Szándékos megtévesztés, de tudatlanság is lehet a…..
____ 2012.05.23 17:30:51
Nívó Hisztiország 2012.05.22 09:26:00
Szia! Hogy vagy? Lehet pár kérdésem? Te is 40 %-os THM-re vetted a tévédet? Hiszen csak párezer forint volt a törlesztő havonta, és a szomszédnak is volt már! Aztán persze sírtál, hogy a sok hitel miatt nem marad pénz másra. Te is 1500-ért adtad el az 5000-ért vett OTP…..
A morgás joga Kós(z)a ötlet 2012.05.08 13:20:00
Abban nagyjából mindenki egyetért, ami hazánkban a mozgássérült parkolókártya intézménye körül van, az tarthatatlan és a rendszerváltás óta bárki bármit is ígért, valójában egyetlen kormány sem tudta a kérdést megnyugtatólag megoldani. Javaslatok jönnek-mennek, a jogtalan…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
____ 2012.04.12 01:39:22
@Blogger Géza: valoban, nyilvanosan elnezest kerek az egesz vallasbiznisztol, vallasbizniszmentol, a kliensektol, minden velt vagy valos erintettol.

hala a keserves busszut allo josagos atyauristennek, meg kisfianak, az anyukajanak es a tobbi szenteknek, az anyaszentegyhaznak - o mar nem erte meg:
hu.wikipedia.org/wiki/Proh%C3%A1szka_Ottok%C3%A1r
  Jogalkotóink gyermeknevelésre alkalmatlannak találták a magyar családokat. Legalábbis a köznevelési törvény alapján. Réthelyi Miklós a "Lelki nevelés - hitoktatás - esély a holnap számára" című ökumenikus tudományos konferencián arról beszélt, hogy a társadalomban nagy…..
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Levéltári kutatások szerint Széll Kálmánt Mikszáth Kálmán találta ki, majd átvették egyes hírlapi források. Széll Kálmán a polgármesterek Csáky grófja volt, aki a tipikus nagyvárosi bürgermájszter szimbólumaként számos városházi beszámolóba is bekerült. …..
Kovács Gáborné, a Sarokház nevű intézmény (a helyieknek csak Botyi) kocsmárosa 1964-ben született, és mint bemutatkozásának második mondatában elmondta, tősgyökeres kamuti. „El nem mennék semmi pénzért – mondta. - Ez itt egy nagyon összetartó kis közösség, ebben…..
____ 2011.05.11 13:38:29
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
____ 2011.01.25 16:06:30
itt nem a drogstategiarol hanem A SZIGORU RENDRAKASROL, a totalis REND eszmejerol van szo. innentol kezdve felesleges szajtepes megprobalni barmilyen eszervet felhozni

@Logan Grimnar: szerintem meg mindent legalizalni kellene, tamogatni a tiszta cuccok eloallitasat, igy hamar kipurcan aki ki akar purcanni... Vagy lajt verzio: TB nem ingyenes annak azt rendesen cuccozik, stb
Subba Facepalm: Vastag Csaba 2010.12.28 13:24:00
Ásítunk miközben nézzük, igazából nem is várjuk el, hogy extrém reakciókat váltson ki, de mégis: ..
____ 2010.12.28 13:42:25
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
Aki rendszeresen olvassa a blogot, tudja, hogy nem vagyok elfogult a Ferihegyi repülőtérrel, ha valami jót látok, ugyanolyan szívesen megírom, mint amikor valami bosszant. Következzen most egy olyan poszt, amit kimondottan lelkesen írtam. Előzmények: az elmúlt hónapokban többször is…..
Appleblog Windows az AppStore-ban? 2010.12.01 14:51:00
Már nem először történik meg, hogy valamit furcsállok az AppStore-ban, ám amíg eddig csak meg nem nevezhető nyugtalanság fogott el a játékok között időnként, most rájöttem, mi okozza a disszonanciát. Nézzük csak:Sima játékok, Windowsra, izé, Game Centerrel. A hasonlóság…..
____ 2010.12.02 11:10:21
@NewWay: te nem?
Hatalmas!! Remélem nem kapott szívrepedést az öreg!..
 ..
____ 2010.10.28 14:02:58
Az Orange brit telekommunikációs multi összebútorozott az amerikai Kaleidoscope designcsapattal a Glastonbury Solar Concept Tent elnevezésű sátor kidolgozására. A napenergiát hasznosító sátor mindennel fel van szerelve, ami a társaság szolgáltatásainak zavartalan használatát…..
____ 2009.07.08 13:32:27
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
Ugyan a sajtóközlemény még nincs kint, de a T-Mobile üzletszabályzatai között már megtalálhatóak az új ikon 200-as díjcsomag árai. Eszerint ötezer forintos havidíjért cserébe 200 lebeszélhető percet kap az ügyfél, valamint 1 giga adatforgalom és 100 darab hálózaton belül…..
____ 2009.04.29 17:40:53
Vajon meddig tart, amíg a Viasat3 példáját követve a nagy tévétársaságok is fogják magukat, és külföldre költöznek, hogy kivonják magukat az ORTT joghatósága alól?..
____ 2009.04.28 16:43:11
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Újabb titkok kerülnek elő a magyar csodaló, Overdose életéből. Nemrég derült fény gyorsaságának titkára, most azonban a múltjának egy eddig rejtett részlete került napvilágra. A milliárdokat érő versenyló korábban pornófilmekben játszott. Kategórájában több sikeres film…..
Nem csoda, ha a rendes adófizetőknek böki a csőrét, ha mások a kiskapukat kihasználva kevesebbet fizetnek a közös kasszába, amit aztán persze azokból facsarnak ki, aki amúgy is fizet. Ebből adódóan bosszantó, amikor magyarok furikáznak saját autójukon külföldi rendszámmal, ami…..