Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TerepszinűKatica

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis mi még sosem láttunk ennél édesebb lekecskézett kisbárányt. Hát Önök?..
TerepszinűKatica 2010.04.02 00:54:14
de Sade márki Pornó 2010.02.25 17:18:00
Na, akkor most Kálvin, te leszopod Buddhát, miközben Mohamed áhítattal nyalogatja az ánuszod, mondom. Mirjam, nyomjál már egy kis sminket a seggére, mert ki van pörsögve. Mirjam jön és nyom egy kis sminket Kálvin seggére, bár kicsit nehéz dolga van a göndör szőrök miatt. És…..
de Sade márki Napló 2010.03.18 20:30:00
"Fagyasztott csirkével vert eszméletlenre egy postást."  "Vak gyerekeket erőszakoltak meg papok." "Hitlernek öltöztette kislányát a dán fotós." "A kínai férfi feltehetően két gyermeket is megölt, hogy egyen az agyukból."Heh, valakik…..
TerepszinűKatica 2010.04.02 00:05:33
de Sade márki Best of the plebs II 2010.03.23 12:00:00
Mikrobi · 2010.02.10. 22:43:13 Rohadt szemétláda Szeptim 2010.02.11. 00:30:53 A legművészibb dolog, amit valaha olvastam. Mindjárt ráélvezek a monitorra.  Gatinho 2010.02.11. 06:56:26 Hát ez elég fos... :) Disznó Úr 2010.02.11. 09:05:37 Véletlenül tévedtem…..
de Sade márki Gyorsétterem 2010.02.11 18:43:00
lerogyok egy asztalhoz, a csaj elmegy kérni egy menüt, leteszi elém, aztán még gyorsan elugrik kezet mosni a vécébe, én meg addig, mivel utálok másnaposan zsírgőzben ülni, kitépek pár szál szőrt a seggem lyukáról, bekenem a húspogácsa alá, aztán bámulok magam elé tovább,…..
de Sade márki Best of the plebs 2010.02.05 22:42:00
Yvettebabacool 2009.12.03. 01:15:49 leszopnalak utana meg szetroppantanam a heredet dfactor · http://shortstories.blog.hu2009.12.03. 07:37:48 Mondanám, hogy "sick fuck" vagy, de dicséretnek vennéd. Slanger · http://tudtad.blog.hu2009.12.03. 17:58:24  Sejtettem én,…..
de Sade márki Az utolsó vacsora 2010.01.29 16:50:00
A sörösdoboz már üres és összegyűrt. Még szerencse, mert csak sejtem, mekkorát üthetett volna, ha kinyitatlan és teli. A bal szemöldökömhöz csapódik, és oda sem kell nyúljak, hogy érezzem, felszakította a vékony bőrt a csonton. Vagy tizenöt perce veszekszünk. Ő azon, hogy…..
de Sade márki Buszozás 2009.12.09 15:34:00
Utazom haza egy konferenciáról, busszal, hiszen kifizetik a jegyet utólag. Hirtelen nagyon belém rúg a hólyagom, úgy tizenöt kilométerre a céltól. És nincs több megálló már sehol. Az én bajom most már csak az enyém. A buszon épp, hogy csak olvasólámpa van. A tájat sem én…..
XVI. fejezet – Kilenc élet, második rész(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)              A híres-hírhedt CMU-irattár (CMU=Central Marketing Unit, a Nemzetközi…..
TerepszinűKatica 2009.06.07 01:50:19
Nem olvastam el a korábbi fejezeteket, tehát nem tudom, mi minden lehet ennek a lélektani előzménye, de nem tudok mit elképzelni, hogy ne azt érezzem, gondoljam, hogy aki akkora k*b@szottnagy b@lf*sz, hogy mindezt a megaláztatást hagyja önmagával megtenni, az bizony pontosan ezt érdemli, semmi mást. Miscavige és az ilyen lúzerek tökéletesen kiegészítik egymást, ez az igazi szimbiotikus együttélés. Csodálatos... Nem az a barom az igazi probléma, hanem az ilyen bárgyú áldozat alkat birkák, akik hagyják az ilyeneket önmaguk fölött ekkora mértékben uralkodni, saját lényüket így kiszolgáltatni... eszem megláll.
Mostantól néhány kattintással a webről tudsz faxot küldeni, sőt saját telefonszámodon fogadni is tudod a neked küldött faxüzeneteket. Nem kell hozzá telefonvonal, faxkészülék, papír vagy toner sem, az Indafax a számítógépedről küldi el a kimenő faxaidat és tárolja,…..
TerepszinűKatica 2008.11.05 18:31:27
jeremy.zawodny.com/blog/archives/009460.html

commentek között javasolnak egy csomót, csak sajnos a többség inkább csak az usán belül működik. nekem is szükségem lenne rá, de tuti nem fogok egy ilyen szolgáltatásért fizetni, röhej is lenne (ingyen telefonálhatsz, de egy k. faxot nem küldhetsz el, ha egy kőkori cég erre kényszerít). de ahogy az idő halad előre, szerintem hamarosan úgyis beépítik pl. a google applikációk közé, és akkor az ilyen indás társaságok koppannak majd. (haha, érzem, ki leszek moderálva) :)
A vasárnap az értelmetlen posztoké, én megmondtam. Van itt leszbikus kajakos, 40 kilós pasi, meg gyermekpszichológus nő.Kedves Szakítósok!Úgy látom, egy másik fórum-társnőmmel inspiráljuk egymást a sztorizgatások terén is. Tegnap elejtett egy pár szót, mit ír nektek mélben,…..
Csodálatos dolog történt az előbb: jött egy futár, és csomagot hozott nekem. Húsz darab szakítóskönyvet. Vl persze ilyenkor vidéken tekereg, úgyhogy egyedül kellett átélnem ezt a történelmi pillanatot. Alant láthatjátok a galériát, amit a konyhában…..
TerepszinűKatica 2008.09.30 20:44:18
Egy elszalasztott nagy szerelem úgy látszik jobban fáj, mint egy rosszul végződő megélt. Vagy nem? Meglátni és megszeretni, Na ez az, ami nem mondható el rólunkJ Életem leghosszabb kapcsolatán (durva fél év) és egy orrcsonttörésen voltam éppen túl 6nappal, mikor egy…..
Az ultimátum jó dolog, ez már a múlt héten is kiderült, mész vagy maradsz, széna vagy szalma, én vagy a zongora.    Kedves Szakítós,   röviden a storynk: már két éve éltünk egyutt ( én lány, ő fiú, vagyis inkább nő és férfi ), és bár a kapcsolat nagy…..
A wiwet nem is kell fejleszteni, mert ingyenes társkeresőnek bőven elég, pluszban meg tudhatunk mindent volt és leendő kapcsolataink életéről. A tíz millió Barabási Albert-László országa vagyunk, ahol egyébként minden idők legnehezebb döntését minden nap meg kell hozni: Helyes…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..
A maszatolós poszt szerzője írt nekünk, és mi a tanulság meg a folytatás miatt közöljük. Mert mindenben van tanulság, így ebben is. Kedves Szakítós! "Inkább maszatolás, mint szex" címmel hoztad le a kis sztorimat kedden délelőtt. Nagyon meglepett a kommentek…..
Egy kefélgetős barátság kefélgetős részének mondata. Szeretni való történet, amelyben a magyar nyelv nem a nyelvtanórák része, hanem mindennél élőbb eszköz. Összehoz és elereszt.Sziasztok! Rövid, de ütős történet következik :) Nem voltak benne óriási, mindent elsöprő,…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
A Zugügyvéd már többször jelezte, hogy ez nem egy jogi tanácsadó blog, de az alábbi levél tényleg olyan kérdéseket feszeget, ami túlmutat az ügy egyediségén. Szóval házasodjunk, vagy ne házasodjunk, és szerződjünk vagy ne szerződjünk? A Zugyügyvéd várja  a…..
Hát, akkor indítsuk a hetet egy zseniális levéllel, amit Cápalánytól kaptunk. Valami Demi Moore-os nőt képzelek magam elé, aki megkapja a cég Michael Douglasét. Ha lehetne osztályozni, amit hamarosan lehet, akkor most öt csillagot nyomnék. Üdv az olvasónak! :-) Nos a történet…..