Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thajos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simicska Lajos a héten bombát robbantott: bejelentette, hogy talán indul Navracsics Tibor megüresedett parlamenti mandátumáért. S akkor mi van? Szerintem minőségileg új helyzet van. Simicska Lajos olyanra lehet képes, amire az ellenzék vezetői közül ma senki, s amiről egyelőre a…..
thajos 2014.11.29 14:20:11
thoschiffer.tumblr.com/post/103788533176/simicska-lajos-csunyan-keresztbe-tett-torok-gabor

De pont ebből, pont az ilyen politikából kiábrándultaknak lett volna egy esély, egy választás ha elindul. És ez akkor is megmaradt volna, ha Simicska, vagy bárki más indul. Az is lehetett volna egy játszma, persze, mondhatjuk hogy érdekes, de az alapelveken kevéssé változtat, ha Simicska képviselő lesz, lehet változnak majd a szereplők, de az elvek, ami alapján odakerülnek és maga a játék, ahogy játszák nem változik ettől, pedig erre lenne a legnagyobb szükség.

Olyan érzés volt amikor TG bejelentette az indulást, mint amikor a netadó ellen tüntettek, egy lelkesítő Végre! - hogy lehet más, lehet változás, hogy elegünk van és nem lehet velünk mindent megcsinálni, lesz még jobb a magyar politka, ha összefogunk, ha van aki vállal kockázatot, kiáll és kimondja amit annyian gondolunk..

Kár.