Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iszkiri

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken az atlétikai Diamond League monacoi állomásán olyat láthattak a nézők, amit csak nagy ritkán: két francia atléta, Mehdi Baala és Mahiedine Mekhissi Benabbad a rivalizálásuk közepette a célbaérkezés után úgy egymásnak esett, hogy a versenybírók is alig tudták őket…..
iszkiri 2011.07.24 12:49:49
@moszkvicssluszkulcs:
érdekes, nekem is ez volt az első gondolatom :)
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
iszkiri 2011.01.27 21:12:58
@Hilux94: ha ennek az írásnak nincs stílusa, akkor minek van?
mondjuk a te hozzászólásod kétségtelenül stílusosabb. a baj csak az, hogy szar a stílusod.
peace.
Orosz tudósok elkezdték építeni a XXI. század Noé bárkáját. Végre van esélyünk túlélni a világvégét!Ha a Földet veszélyezteti a kipusztulás, a globális felmelegedés, vagy éppen egy újabb jégkorszak, az emberiség biztonságban lehet Noé bárkájában. A bibliai nevet az…..
iszkiri 2011.01.20 19:46:51
@phaszfej:
nomen est omen
köszönjük az építő jellegű hozzászólást
 Avagy még néhány gondolat Szalai Annusról, és az ő tejhatalmú szargyáráról.  Nem mennék bele az új médiatörvény részletes kivesézésbe, - megtették ezt már sokan - pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy a szabályozás jelenlegi formájában nem mutat…..
iszkiri 2010.12.23 11:14:31
A Jobbik belecsapott a lecsóba.A kormányoldalon mindenki a költségvetéssel és a manyupokkal van elfoglalva, és kölönben is a romeltakarítás utáni újjáépítés elvette az időt a szellem pallérozásától. A Jobbik ötleteit rendre felülírta a kormány, ezért enyhe vákuum…..
iszkiri 2010.12.01 21:14:10
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
Gyerekszoba Nagycsaládos bicikli 2010.10.28 16:29:00
Nem jutunk ezzel a biciklivel sehová - se kis-, se nagycsaládostul -, de legalábbis előre biztos nem. Viszont ráférne egy kilenctagú család és addig tekerhetne körbe-körbe-karikába, amíg le nem borulnak róla szédületükben.Jópofa ötlet, még ha kisebb gyereket nem is lehetne…..
Subba Időutazó! 2010.10.28 12:23:00
Chaplin 1928-as Cirkusz című filmjében tűnik fel ez a mobilozó(!) asszonyság, 00:25-től érdemes figyelni! ..
Freire Szilvia (nem baj ha nem tudod ki az) tetoválásának fejlődése / átalakulása garantáltan a hét legviccesebb sztorija, Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága.Előtte:Utána:Zárásul egy gyönyörű versike, köszönjük!"...mégse járja,hogy amennyiben új szerelme,…..
Bigyóblog Fikusz Kukisz bornyitó 2010.10.25 15:45:56
Ugye nem nevetsz? A Monty Pythonból jól ismert római katona, Pilátus jóbarátja dugóhúzó formájában tér vissza. Szerencsére otthon hagyta feleségét, Fortisszima Finguszt. Na, dobjátok a padlóla, de nagyon dulván! A Monty Python negyvenedik születésnapjára sok vicces…..
iszkiri 2010.10.26 07:13:20
@geegee: szerintem az. de dulván!
Sokszor merül fel a kérdés egy társadalmi célú kampánnyal kapcsolatban, ami nem tesz mást, mint felhívja a figyelmet egy problémára, hogy tulajdonképpen mi értelme is van. Hiszen én a számítógép vagy tévé előtt ülve nem tudunk tenni semmit Ahmenidzsád atomprogramja, a…..
iszkiri 2010.09.30 20:00:41
@magrethia:
nem kis dolog, hogy eszedbe jutott felhívni őket. nekem nem.
rejtő jenő szerint "Az emberi részvét éppen fordítottja egy kirándulásnak. Mennél távolabb fekszik térben a szánalom célja, annál gyorsabban és kényelmesebben eljut hozzá megértő embertársainak szíve!"
mint mindig, most is igazsága vagyon, hogy ez mennyire igaz nap, mint nap láthatjuk.
ugyanakkor számomra a film nem távoli országok konfliktusainak, tragédiáinak lenyomata csupán.
értsük meg, itthon is, a közvetlen környezetünkben is igaz mindez. örüljünk, hogy nálunk más jellegűek a gondok.
ettől a nyilvánosság ereje talán itt is, ott is visszatartó erő lehet. a közöny az egyetlen, aminél nincs rosszabb.
ha ezt sem hisszük el, akkor mit?
ha van jobb ötlet, elő vele! aki előrukkol a tutival, valósítsa meg és elmondhatja: többet tett, mint ez a balfasz AI.
de addig kuss!
 Alig néhány nap alatt körbeszáguldotta a webet az alábbi videó, sőt, hivatalosan már el is tűnt onnan. Én az alábbi címet találtam, beágyazom ide, hogy aki még nem látta, végig tudja nézni. Már ha végigbírja. Egyszerű karbantartási rutinfeladatról van szó,…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
iszkiri 2010.09.03 17:52:39
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
iszkiri 2010.08.27 15:05:53
@antisystem: te öreg egy született fasz vagy a hülye érveléseddel.
iszkiri 2010.08.27 15:07:09
@ke-cula: kár, hogy nem te vagy egy ilyen helyen. az összes hozzád hasonló véresszájú buzeránst elküldeném egy kis időre valami hasonló helyre.
istenem, mennyire gyökér vagy. tényleg nem érted, hgy a te gyereked is kerülhet ide? nem azért, mert bűnöző, hanem mert hülyéskedtek, vagy mittomén.
 Tényleg jópofa, aranyos, fricskája pártjainknak és görbe tükre a magyar politikának, de ha a T. választónak kettővel több agysejtje lenne, mint általában egy csirkének, akkor észrevehetné az utóbbi húsz év legnagyobb politikai megállapítását, amit a Kétfarok…..
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
iszkiri 2010.08.05 21:28:24
@Aabroncs: perelnéd anyádat te szerencsétlen hülye.
mi a fasz bajotok van nektek?
szerintetek normális dologbárkinek az autójába belerúgni?
igazi gyökerek.
iszkiri 2010.08.05 21:36:10
@Aabroncs:
akkor elmagyaráznám neki, hogy csak igazi balfaszok rúgnak bele egy autóba.
olyanok, mint te, akik még ideológiát is gyártanak ehhez.
na azok az igazi nyomorultak.
a többi csak zsigeri véglény.
iszkiri 2010.08.05 21:37:05
@pengusz:
jól látod, itt tényleg te vagy a hülye.
ennél nem is kellett tovább olvasnom.
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
iszkiri 2010.07.04 19:14:03
@sosem: Igazad van!
A fehéreket meg Európában.
Asszem ezt kifelejtetted.
iszkiri 2010.07.04 19:14:39
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
Új MÁV blog Egy utas elveszett 2008.02.01 14:10:58
No comment:T. Címzett!   A blogban olvasottak után gondoltam, elküldöm az én hozzáállásomat is. Amint látszik, az eszrevetel@mav-start.hu és a vezerigazgato@mav.hu mail címekre már eljuttattam. Igazán szégyen, hogy ilyenek mint Gaskó és társai még mindig a vasutasok pénzén…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..