Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csacskakacsamama

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég ijesztő belegondolni, hogy ha például valaki komolyan rosszul lesz ma Budapest egyik metróaluljárójában vagy csak az utcán, akkor esetleg nem érkezik segítség, mert részeg turistának vagy hajléktalannak nézik. De nem is kell ilyen messzire menni, elég, ha egy zöldfülű kismama próbál meg…..
csacskakacsamama 2016.06.23 05:33:26
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Az igazi kettős mérce: a bank, ami a rá vonatkozó törvényi határidőnek nem bír eleget tenni, de az ügyfeleket azért képes határozottan felszólítani arra, hogy csak 30 napon belül tehetnek panaszt. Mondjuk, ha se számla-, se kamatértesítést, de még csekket sem küldött évekig…..
A komáromi Duna-híddal kapcsolatos vállalást ő maga teljesíti és az is ő, aki úgymond megküzd saját kormányzatának bürokráciájával. Egy rövid bejátszás egyenetlen fogalmazásmódja ütötte meg a fülemet a Klubrádió hírei között, a linkkel elérhető adásrészlet…..
Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úrhölgy! Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr! A Magyar Országgyűlés által a „Kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról” elfogadott törvényjavaslat egy, a szakmámra ható negatív következményére szeretnék…..
Szélesre tártam az ablakokat, hadd jöjjön befele a jó novemberi hideg, ködös levegő. Szükség is van erre, a fejem túlzottan tele van mindenfélével, azt is nem árt jól kiszellőztetni. Ránéztem az ablakra, no az is csodás, jöhetne egy iromány "Értekezés a takarításról"…..
csacskakacsamama 2014.11.28 13:26:44
@csepke: :)
55 éves nő vagyok, 15 éve végtelenül boldog párkapcsolatban.
Az előzmények iszonyatos szenvedésekkel teli. Az apám molesztálásai elől a házasságba fiatalon beleszédülve, 20 év terrorból három kislányommal menekülve, megküzdöttem a boldogságomért.
A legtöbb, amit egy társ adhat, hogy elfogad. Te lehetsz Önmagad!
Csak ehhez ezt előbb meg kell találni.
Lehet, h időigényes, de izgalmas, és megéri.