Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyingPython

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly változásokon ment át idén A Dal, a köztévé saját eurovíziós dalversenye. Új produkciós cég gyártja a műsort és lecserélték a zsűri nagy részét, pontosabban azokat (Rákay Philip, Csiszár Jenő), akiknek egyébként is akad bőven más munkájuk a közmédián belül. Már a műsor előtt érezhető volt,…..
Loiza Lamers nyerte a holland Topmodell leszek! című tévés versenyt, írja az MTI. Lamers győzelme azért nem hétköznapi, mert a helyi sajtó a verseny közben elkezdett arról cikkezni, hogy Loizát valójában Lucas néven anyakönyvezték, és valószínűleg nemi…..
Az NBC negyven éve(!) műsoron levő szombat esti szórakoztató műsora vasárnap ünnepelte a születésnapját, olyan vendégsztárokkal, mint Jack Nicholson vagy Tom Hanks, de a nettó 2,5 órás őrület alatt kamera elé kerülő celebek listája valami elképesztő volt egyébként is - az…..
FlyingPython 2015.02.17 16:25:50
@sixx: Pedig az volt.
Vannak olyan filmek, amik úgy beépültek a popkultúrába, hogy a néző gyomra egyszerűen nem veszi be, ha feldolgozzák, és nem olyan lesz, mint az eredeti. Mondok egy példát: mi lenne, ha forgatnának egy Indul a bakterház-sorozatot, amiben a bakter Szabó Győző lenne, és olyan…..
FlyingPython 2015.01.21 16:59:46
@scottish: Azért a Stargate-nek nem ez volt a "lényege".Volt egy elég erős főszál is,ami mellett kitartottak,ezért tudott szerintem ennyire népszerűvé válni.Sorozat volt,de mégis haladt valamerre,nem pedig csak egy helyben állt.
FlyingPython 2015.01.22 18:11:53
@scottish: Nem bántasz meg,ha erre a rajongó alatt engem (is) értettél,mert bár szerettem a sorozatot,tisztában voltam a hibáival is,voltak olyan részek,amelyekre teljesen igaz amit mondasz,de a 4. évadtól egy erős váltás figyelhető meg az évadok részeiben,nagyobb hangsúlyt kapott a gouldok elleni harc,de megmaradtak a "töltelék" részek is.
comment:com A nap képe 2014.12.25 11:53:06
VV Plasztik PVC Dóri a nyugiban. ..
FlyingPython 2014.12.25 19:28:13
Hogy miért van egy évaddal elúszva a számozás, azt nem tudom, talán majd valaki felvilágosít, aki nézi is a sorozatot, ami engem ugyan nem érdekel, de ettől még tudom, hogy kibaszott népszerű. Ezeket az epizódokat (is) a Comedy Central vetíti, és ez lesz az az évad, amiben egy…..
FlyingPython 2014.12.02 16:47:57
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Olyan monológunk van, besírsz tőle. Piramis, DNS, Darwin, történelem, mindenki mehet a picsába, itt van Dr. Török, és megmondja, mi hogy van. A csajt két konteó között még a Répás Lajos-féle escortprostikurvalénykereskedelem ügyben is kihallgatják, ahogy Vajna Tímeát is…..
FlyingPython 2014.11.28 10:03:41
@RevoltED: Ekkora butaságot is rég olvastam.A három Gizai piramas hogy készülhetett volna egy fáraó uralkodása alatt? Három különböző embernek vannak tulajdonítva.A piramisok égtájolása elég egyszerű egy olyan nép számára,amely az elsők között alkotott naptárat és figyelte meg a Hold-ciklusokat.Az arányok pedig az aranymetszés alapján készültek,amit elég sok építménynél használtak a későbbi kultúrák is.Az pedig,hogy a tudomány és a matematika nem lehetett ismert (elvileg),akkor hülyeség,hogy még megcáfolni és képtelenség.Javaslom,hogy járj utána az egyiptomi matematikának.Ők voltak az elsők,akik kitudták számolni a kör területét,ezáltal meg is tudták határozni a Pi értékét.Hogy a csonka gúla területének kiszámolását ne is említsem.Hány ember tudná ma kiszámolni ezeket magától? Pedig mi vagyunk a tudomány kora ? Nem ?
FlyingPython 2014.11.29 10:54:50
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Igen,lehet benne helyesírási hiba,nem vagyok tökéletes.Viszont Te meg járj utána egy kicsit az ókori civilizációknak,ajánlom figyelmedbe az egyetemeket és a könyvtárakat,nem pedig az internetet. :)