Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toswuj

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valencia Caballa 2011.02.21 21:03:30
Egy kis spanyol nyelvlecke, ha már holnap vizsgázunk...Spanyolul a "caballo" lovat jelent, az "a"-ra végződő szavak pedig az "o" végűek nőnemű párját szokták jelenteni. Kézenfekvő lenne tehát, hogy a "caballa" a kanca, de mégse. Lovat azért…..
 Egy hónapja indultunk el Leával, és mostanra már kezdünk megszokni. Az albérletünk szerintünk nagyon szép, és az itteni viszonyokhoz képest az alsó-közép kategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy 175 euró plusz rezsi / fő / hó. A kollégium 600 euró / fő / hó, és…..
Valencia Cihelődünk 2011.01.22 22:13:00
 Van albi. A cuccok egy részét átvittük. Még a hostelben lakunk. Arról nem akarok beszélni. Amiről nem beszélünk, az nincs...A sulival kicsit beijesztettek ma. Egy vizsgalehetőség, és multiple-choice.Jó = +1Rossz = -1,5 pont.Javítás szeptemberben. Időpont nem opcionális. Meg…..
18 nap Vietnam utan mar ujra buszon ultunk (ezuttal 13-14 ora buszozas vart rank); az uticelunk a kambodzsai Siem Reap volt. Talan az egesz turankbol ezt a 4 napot vartam a legjobban, valoszinuleg azert, mert mindenre kivancsi vagyok Kambodzsaval kapcsolatban. Hogy elnek itt az emberek? Valojaban…..
Figyelem! Az írás 2009-es, a teszt napjára vonatkozó infromációkat tartalmaz, melyek már elavultak lehetnek!  tétel: A nyarak elmaradhatatlan kelléke a fröccs.bizonyítás: triviális.def.: fröccs: Bor és szódavíz keveréséből alkotott ital. Az első fröccsöt…..
A sztártanya SZE NAPOK 2009 2009.04.02 23:09:00
Akkor hol is kezdjük? Minden évben, így idén is megrendezésre került imádott városunkban a Széchenyi Egyetemi Napok. Az előzetes programtájékoztató alapján hatalmas élmények és bulik vártak ránk. A szervező GYEKE most talán tényleg kitett magáért, és ahogy Németke is…..
A sztártanya versenykiirás 2009.02.14 13:34:00
 I. JOGA BONITO Teremtorna   2009. február 15-én vasárnap megrendezésre kerül az I. JOGA BONITO Teremtorna az Eötvös József Gimnázium tornatermében. A torna 8 csapat részvételével lesz lebonyolítva. A résztvevő csapatok: Pletyca Esélyes IHB BEFU FC Löwen Helkama…..
A sztártanya my birthday party:) 2008.06.24 19:06:00
Június 17én sikeresen túlestem 23. születésnapomon (úhh bazz már nagyon öreg vagyok), viszont mivel keddre esett aznap nem sokat ünnepeltem, mert másnap meló volt. Előtte pénteken viszont csaptunk egy kis előbulit a Lui-ban, hű társam, Csák Ádám társaságában. Szokásos péntek…..
Sokak nagy örömére és a szári lakók bánatára szombaton ismét megnyitotta kapuit a hírhedt Bozsorzó buli, ahol tiszteletét tette a Györökutca 26. 3 lakója is, kivéve egyet, de nem szeretnék nevet mondani /ugye BenyóJ/. De ne szaladjuk előre, csak a kezdetektől! Keke…..