Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szembe Szél

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szemtornáról rengeteg információ található a neten, tudnunk kell azonban, hogy ebből sem igaz kivétel nélkül minden. Van, amire tényleg nagyon hasznos, egyes esetekben azonban akár még árthat is. A kisgyerekeknél például tényleg nagy haszna lehet, ha tornáztatják a szemet, ez…..
...legalábbis ami a különféle kijelzőket illeti, ha minden jól megy ugyanis, hamarosan egy új találmány segíti majd a gyengén látók életét, amely bármely kijelzőt szemkorrekció nélkül is élessé varázsolja számukra. A gyengén látást lényegében a szem egyes részeinek…..
Vannak, akik csak néha tekintenek a Napra, vannak, akik percekig vagy még hosszabb különféle hiedelmek miatt rendszeresen űzik ezt. Tényleg olyan veszélyes szemünket kitenni a Nap közvetlen fényének? A válasz egyértelműen igen. Ez nem vita tárgya – tudományosan bizonyított…..
Aki arra adja fejét, hogy lézeres eljárással javíttat a látásán, ma már nem vállal nagy kockázatot, mégiscsak szemünk világáról van szó ugyanakkor, tehát érhető, ha feszültek vagyunk a megelőző napokban. Éppen ezért nem árt megfelelően felkészülni. A legjobb orvosság…..
Rengeteg olyan ember él, akik különféle betegségek, sérülések vagy éppen egyszerűen az öregkorral járó elváltozások matt elveszítik szemük világát. Régen ez azt jelentette, hogy valószínűleg soha többé nem látnak majd, de ez ma is így van? Az orvostudomány rendkívüli…..
A kontaktlencse hordása higiéniai követelményekkel is jár - aki nem figyel oda, az a látásával játszik. A kontaktlencse, bár a szemüvegnél bonyolultabb használni, mégis olyasmi, amiről hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Nap közben nem is vesszük észre, hogy hordjuk, nem kell…..
Nemsokára valóság lehet a Különvéleményben látott technológiáknak legalább egy része - a kutatók megfeszített erővel dolgoznak ezen, persze nem kifejezetten azért, hogy valóra váltsák Spielberg vízióját. Nemrég mutatta be egy vállalat a Spirit nevű rendszert, amely egészen…..