Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lüsi

48 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lüsi a nagyvilágban Vissza 2015.08.28 22:34:02
Holnap megyek vissza Pestre. Már itt vannak a cuccaim táskákban, és azt hiszem, saját magamat is sikerült összeszedni.  Katasztrofális nyaram volt. És hülye vagyok azt gondolni, hogy mostantól majd minden magától helyre áll.  Szeretnék végre rendbe jönni.   Szerintem nem…..
Lüsi a nagyvilágban . 2015.08.06 23:38:49
Kedd reggelre elpusztult a kutya.   Talán jobban viseltem volna, ha nem én találok rá. A legyek már megtalálták előttem, de én még mindig fel akartam ébreszteni.  Néha tudatosul bennem, hogy mégsem…..
Egy hétre beköltöztem Balázshoz, üres a ház. Nincs egyéb dolgom, mint hogy főzzek és takarítgassak, ő meg dolgozik. Tegnap szűnt meg a munkaviszonyom, és így utólag már sajnálom, pont, amikor belejöttem és nagyon tetszett, akkor lett vége. De így is a legjobb másfél hetem…..
lüsi 2015.08.03 09:43:16
@Erendir: Igen, ez így van :) Köszönöm
Nem tudom, mit írhatnék... Összejött a meló az utolsó másfél hétre, de ez is éppen elég, hogy belelássak a leendő szakmámba. És nem olyan szörnyű. Balázst felvették a Corvinusra.  Itt járt Csenge, aki még nálam is szarabbul van. Pattival nem kívánok többet beszélni…..
lüsi 2015.08.03 09:42:31
@Erendir: Igen, élveztem a melót, bár tudom, hogy ennél, amit csináltam, azért sokkalta több dolgom lesz majd. :D
Igazából Balázsnak most az volt a lényeg, hogy egyetemre járjon... :D

Nem szabad, hogy kísértsen, bármennyire is nyomasztó pest. Most azt kell élhetőbbé tennem.
Fú, jó rég nem írtam! Lássuk csak, mik történtek... Tartottunk egy nagycsaládos univerzális balhét, két napig nyomtuk az ipart, és olyan hangosan énekeltük a nótákat az udvaron éjszaka, hogy a szomszédok visszaénekeltek. A gyerekek örültek egymásnak, és mi is. Eljöttek…..
lüsi 2015.07.20 22:41:59
@Erendir: Igen, vannak események :) Hát félek a csúszdán, ez van :D Most hétvégén sikerült érdekes színt szereznem magamra a Tiszánál, csak ott égtem le, ahol a fürdőruhának vége van, nem tudom, mi történhetett :D Úgy néz ki, hogy Balázs családjával megyek Szigligetre nyaralni augusztusban pár napra:)
Over the Sea Válogatós 2015.07.10 20:17:18
A napokban elfilóztam azon, hogy igazából az ilyen párkapcsolati meg barátnőzős dolgokban lehet, hogy nem is velem van a gond, mármint abból a szempontból értem, hogy lehet hogy nem is én vagyok a válogatós. Nincsenek kivételes igényeim, csak kivételes vagyok. (De nagyképű…..
Over the Sea Ghouls 2015.07.11 01:25:06
Arzén kijöttével megszaporodott azoknak az étkezéseknek a száma, amit együtt fogyasztok el valakivel, és mint ahogy azt mind tudjuk, sokkal jobban esik az étel, ha van az embernek társasága.  Mivel jól nevelt kockák vagyunk, ezért szívesebben eszünk a szobában, és nézünk…..
Lüsi a nagyvilágban Soksokminden 2015.06.29 22:53:19
Rengeteg minden van... Szombat este kibebaszott sokan voltak a kocsmában, ráadásul jött 3 lengyel katona, és az egész társaságból csak én tudtam angolul, és én tudtam beszélgetni velük, meg mindenkinek én fordítottam, meghívtak vagy 5 tequilára, és tízszer elmondták, hogy "you…..
lüsi 2015.07.16 19:15:49
@Erendir: Igen, és be is tartottam, egy kivétellel, de az nem volt rossz nap :)
Ma itt kezdtem a melót a faluban. Fél 8-ra mentem le, persze a hivatalban senki, mert köztisztviselői nap volt ma, ilyen is van. Barna bácsi, aki egy fasz, elküldött engem a két léhűtővel kigyomlálni a "felfutó gazt" a kerítéstől, ami a múzeum körül van. Nos, amikor odaértük,…..
lüsi 2015.07.16 19:14:55
@Erendir: Úgy néz ki, nem jön össze, de egyébként ez is közmunka-diákprogram, tehát ugyanannyit kapok, csak máshol dolgoznék... De már nem bánom, mi lesz. :D
Nekem a vízfestékes festés nem megy olyan rosszul, de van egy rohadt drága watercolor festékkészletem, és egyszerűen nem jövök rá, hogyan kell használni...
Lüsi a nagyvilágban News 2015.06.30 20:55:09
Elég érdekesen telt ez a nap...  Reggel lementem a hivatalba 10 körül, hogy a titkárnőcivel felhívjuk azt a cuccost, ami el tudja intézni nekem, hogy bekerüljek a gyógypedes melóra. Persze átirányítottak az igazgatóhoz, mert hogy ő tudja ezt megengedni, de ő csak holnap van…..
ZENE BE! NAGYON JÓ!   Tegnap ahogy ültem a vonaton, izzadtan és fáradtan a vizsga után, elkezdett kiszivárogni belőlem minden, amit az elmúlt napokban magamba fojtottam.  Meg is írtam Balázsnak, hogy nem érzem jól magam, és nem biztos, hogy jó ötlet, ha ott alszom nála.…..
lüsi 2015.06.26 13:39:42
@Erendir: Hát igen. Ez az igazság mondjuk rajtam múlt. Rajtam múlik, hogy feladom, vagy építkezek inkább felfelé.
Érdekes azt is látni, ahogy te változol. És érdekes azt látni, hogy mások hogyan változnak. Én is tudom, hogy megyek előre, és nem vagyok benne biztos, hogy jó irányba tartok, de ki kell tartanom amellett, ahogy döntök.
Igen, tervezem a leszokást, valszeg sikerülni is fog. :D
Mindenképp ajánlom neked ezt a zenét :DDD
lüsi 2015.06.29 22:38:39
@Erendir: Mondtam, hogy tetszeni fog. A gyilkos elmékben volt. xD Én nem mondanám amúgy, hogy áldozatot hoztam, mert az olyan... negatív. Az olyan, mintha feladtam volna valamit. Nem adtam fel, csak változtattam. Úgy érzem, semmi nem lett kevesebb. És ő is változtatott. :) Majd megpróbálom kifejteni, miben látom a változást. :D
Lüsi a nagyvilágban Okos emberek 2015.06.26 13:48:57
Ez megint egy hiba bejegyzés lesz, mert nem szeretek más emberek hülyeségeivel foglalkozni. De azért piszkálja a csőrömet. Pár embertípus, akik hirtelen nagyon okosak lettek. Gyereke született. "Te ezt nem tudhatod, még nincs gyereked." Nyilván lehet igaz a mondat, de gyakran látni…..
lüsi 2015.06.29 22:35:56
@Erendir: Igen, így van... (na jó, valójában engem a tini okosságok irritálnak legjobban xd)
Over the Sea Nap Ló 2015.06.26 12:41:33
Ez a netbook 100%-on 5 órát bír, omg. :DMost nem jön filozofálgatás meg semmi ilyesmi, csak egy kis helyzetjelentés. Túl sok volt mostanában már az agyalás itt a blogon. XDSzóval kijött a bence. :3 Minden király, és nagyon sokat javt a kedvemen is. :3 Minden nap várom hogy hazaérjek…..
Péntektől "csak úgy vagyok".  De kezdjük az elején. A koncertet egy órával előtte lemondta Csenge, mert rossz kedve volt, és nem akart úgy ott lenni, hogy nem tudja élvezni, és ezzel engem is lehúz. Nem is haragszom rá.  Álltam ott egyedül, hallgattam a zenét, és próbáltam…..
lüsi 2015.06.22 22:18:16
@Erendir: Ez egy nagyon jó hasonlat :) és igen, érzem, hogy ezzel most nekem nem kell foglalkoznom...
i'm not OK.   Tudod, azon gondolkodtam, hogy segítséget kellene kérnem. Vagyis már kellett volna, de ahogy eddig, most sem érzem méltónak hozzá magam. Nem érzem úgy, hogy panaszkodhatok.  Tudod attól félek, hogy a pszichológus azt mondja: te egy nyavalygós szar picsa vagy. Félek…..
lüsi 2015.06.18 22:37:24
@NidaleeChan: Akarok, de nem tudok.
lüsi 2015.06.22 10:16:39
@Erendir: Én nem tudom, mit érzek. Talán azt, hogy "mindegy, majd én megoldom"
nem panaszkodok, inkább nem írok semmit hallgassunk zenét ..
Lüsi a nagyvilágban Trip 2015.06.12 22:14:46
Nagyon egyhangúan és rendszerezetten telnek a napjaim, és ez tetszik. Egyébként lehet, hogy kényszerbeteg vagyok, imádom a rendszert.  Minden nap 9 és fél 10 felé keltem, reggeli torna, aztán valami kaja, 2-3 óra tanulás, közben napozás, este pedig futás, így teltek ezek a…..
lüsi 2015.06.18 22:39:08
@Erendir: Igen, csak ha megtörik a rendszer, akkor felrobbanok. :D
Hát annyira nem vagyok vagány, mert bevállalhattam volna, hogy lefújom őket, és kiszellőztetek. Csak nem akartam, hogy még több zizegő látogató jöjjön be éjszakára.
Lüsi a nagyvilágban Csak egy nap 2015.06.10 22:09:56
Végre itthon...  Annyi mindent csináltam ma...  Fél 10-kor keltem, és egy kicsit szerettem volna még lustálkodni, de tudtam, hogy sok dolgom van. Elrendeztem a szobámat a visszaköltözéshez, kidobáltam a felesleges dolgokat... tornáztam, napoztam és közben tanultam... aztán…..
Hármas lett a pszichóm, ami jó, most már megkönnyebbültem teljesen, és végre tanulhatok az utolsó trükkös kis vizsgámra.  Tegnap 9-re értem haza, legalábbis az állomásra... de volt fuvarom! Ami nagyon jól jött, mert egy bőrönd és egy utazótáska volt nálam, utóbbi pedig…..
Lüsi a nagyvilágban Pörögés 2015.06.06 15:58:11
Tegnap átjött Csenge Janival, igaz, rohadt későn, de azért elég jól éreztük magunkat. Azt leszámítva, hogy a vitánk, amit napokon keresztül nem tudtunk lezárni, még mindig tartott Balázzsal. Tegnap elmagyaráztam neki, hogy két lehetősége van. Az egyik, hogy megérti és…..
lüsi 2015.06.09 21:37:19
@Erendir: Igen, én békás haribot ettem, és szó szerint béka nőtt a hasamban xD
Köszönöm :) most van egy kis lazított tempó, mert csak 24-én vizsgázok. Aztán meg egy rövid pihi, és remélem, munka...
Nem volt netem hétfőtől. Ami nem volt nagy gond, mert nem kellett semmi sürgős dolgot csinálni, csak kicsit azért unatkoztam. De felhívtam a UPC-t, és ma megcsinálták.  Hétfő reggel Balázs morcos volt, és nekem hiányzott volna pár támogató ölelés, mielőtt elutazom az üres…..
lüsi 2015.06.09 21:35:25
@Erendir: Igen, ő nehezen teszi félre az apró hülyeségeket, amik felidegesítik. De nem gondolom, hogy csak neki kellene változni, nekem is elfogadóbbnak kell lennem, és nem szabad felvennem ezeket a kitöréseket. :)
Igen, egy pár nap volt net nélkül, mobilnettel persze, de ami a legjobban hiányzott, az a ZENE volt. Amúgy tökre elvoltam magamnak, nem sok mindent csinálok a neten :)
Over the Sea Tsumetai yo 2015.06.05 02:40:54
Ma gondolkoztam egy kicsit a melóba menet reggel. Miért van az, hogy mindig úgy teszek, mint akinek nincs szüksége segítségre? Mármint... Abból a szempontból nincs is, hogy meg tudom oldani a gondjaimat egyedül is, de mégis, sokszor hajlamos vagyok teljesen magamra hagyatkozni, akkor is,…..
Tegnap nem tanultam semmit. Tesóm meccsen volt, anya is vele, mindenki más itthon, főzni kéne. De akkor elmenni a boltba, leállni beszélgetni mindenkivel, aki leszólít... aztán délután még Balázzsal is összevesztem, tiszta ideg voltam. Este meg szalonnát sütöttünk…..
lüsi 2015.06.04 19:18:17
@NidaleeChan: Mostanában gyakran, mert kisebb a tűrőképességem a vizsgaidőszak miatt, és ugye ha van egy összekapás, nem vagyunk egymás mellett, hogy megöleljük egymást. De amúgy nincs gyakorisága, van, hogy 3 hétig csend van, és vannak egymásutáni, veszekedős napok. A lényeg, hogy este mindig nyugodtan alszunk, mert bízunk benne, hogy megoldódik a probléma.
Nem mennek valami jól a dolgok. De legalább pozitív vagyok a 3-án írandó vizsgáim iránt. Közben pedig itthon tanulok, néha sírok egy kicsit, és próbálok nem keseregni olyan dolgok miatt, amiken egyelőre nem tudok változtatni.     ..
lüsi 2015.05.29 00:25:08
@NidaleeChan: Lehet, hogy majd később leírom, de igazából már vége van, és nem akarok most rossz dolgokat előhozni :)
lüsi 2015.05.31 21:43:55
@Erendir: Valójában már azt sem tudom, mikor sírtam utoljára. Ott akkor nem adom ki magamból, és utána meg már úgy érzem, felesleges.
ÜZENEM A TÖBBIEKNEK, hogy unalmas úgy blogolni hogy hiába nézegetem jobb sarokban a kis csengőt, mert NEM ÍRNAK! Mostanában minden bejegyzésem címe egy dalszöveg részlet, kezdek visszafejlődni tinivé. De most be is linkelem a számokat utólag is, meg majd a következőket is, ha lesz…..
lüsi 2015.05.31 21:43:09
@Erendir: Hát igen, meg a pesti sötétség meg szmog nem ad túl sok energiát az embernek :')
Hát eszek én, csak ha nekiállok főzni, akkor kiesek a ritmusból... tegnap is ez történt. De legalább a kaja finom lett...