Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rostast

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mario Monti és szakértői új lendülettel fogtak bele válságkezelésbe, fogadkoznak, hogy európai segítség nélkül is képesek lesznek kimászni a gödörből.Nem tudom, hogy az erőfeszítések mennyiben fogják befolyásolni a Goldman Sachs befektetési stratégiáját, a cég a második…..
világevő A fine dining halála 2012.05.27 11:45:00
[Update 05.28. 15h: Megvan Rathgeber budapesti menüje, lásd lent!]Miközben itthon még nagyon erőteljesen megfigyelhető az a törekvés, hogy sok étterem a lehető leginkább a fine dining, az haute cuisine felé igyekszik, művészien tálalt, extrém bonyolult, egzotikus helyekről…..
Kedves Olvasó! Nemrégen agyvérzéssel kerültem kórházba,lebénult a jobb oldalam és nem tudtam beszélni.Valami csoda folytán nem a Neurológiára,hanem a Belgyógyászatra kerültem.Kaptam öt infúziót amitől olyan lettem mint egy zombi és összevissza zagyváltam,nem tudtam…..
rostast 2012.05.03 20:30:17
@Irkutszk: Sajnos, lehet, hogy volt amikor így működött. De ma már minden "evidence based medicine". Azaz, csináld úgy, ahogy leírták. Ha eltérsz a szabályoktól, beperelnek. Ez a fojtja meg ma az orvostudományt.
rostast 2012.05.04 20:54:25
@Dr.laikus PhD: Netán ismerjük egymást? Amúgy, amit írt, akkora hülyeség, hogy nem kommentálnám (szakmabeliként).
rostast 2012.05.06 11:39:28
@karcsibácsi: Nekem pedig úgy tűnt, hogy folyamatosan azt teszi:-)
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
rostast 2012.05.01 20:25:22
@droid_: ok, értve, de amikor az aminózus íródott (ahogy az enyém is), akkor még nem voltak ilyen elektronikus hókuszpókuszok és a kötők minimálisan hármat vállaltak, amiből egy törvényszerűen a gyártónál maradt.
A hagyományokhoz ragaszkodni kell, akkor is, ha épp a Föld másik végén tartózkodom, egészen pontosan Costa Ricában, ahonnan egy kicsit talán nehezebb tájékozódni és nyomozni, de - ha rendesen működik a wifi - azért leggyorsabb még lehetek.   És akkor a lista a 2012-es Main…..
Ugye nem? Hiszen a híres "balatoni" hekk fagyasztva érkezik valamilyen távoli tengerből, és az egyszerűség kedvéért csak a törzse utazik. Van azonban feje, még hozzá elég rusnya, ahhoz képest, amit gondolnánk róla. És van egy különleges halpiac, ahova az utóbbi hetekben…..
Praxis Magyarországi orvos horror 2011.09.22 06:00:00
Tisztelt „praxisblog” ! Az én kálváriám az orvos szakértőkkel és a műtétemet elvégző orvos hanyagsága miatt, a mai napig is tart, a bírósági joggyakorlat a szakértői véleményre hagyatkozva hoz döntést! Gratulálok az orvos lobbisták munkájához, akik a polgári…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
rostast 2011.09.01 16:56:17
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Reménytelen... Az elvakultság parttalanná tesz minden vitát. Sajnálom, és azt is, hogy most már bő hatvan éve ez a gondolkodás mételyezi az országot. Ti mindig azt gondoljátok, hogy Nektek mindent szabad és legközelebb biztos rendbetesztek mindent. Kaptatok bő hatvan évet. Az eredmény önmagáért beszél... Gratulálunk Nektek, de bocs, nem szurkolunk, hogy megint Ti gyertek...
rostast 2011.09.01 19:15:06
@nu pagagyí: Persze, mert a KISZ-ben már megtette.
rostast 2011.09.01 19:16:04
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ha csak ennyit sikerült respektálni, az beismerés. Végre.
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
Praxis Le is bénulhattam volna 2011.08.22 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis blog! Pár…..
rostast 2011.08.22 19:56:55
@Dr.laikus PhD: Ok, még egy reflexió. A beteg a kórházban sosem a röntgenbe kerül először ilyen esetben, hanem a baleseti sebészetre. Szabály, hogy a rögzítőt mindig csak a traumatológussal egyeztetve vesszük le. Bízom benne, hogy itt is így történt.
rostast 2011.08.22 20:52:52
@gld: respect
A hívő lakosság megnyugodhat: az augusztus 20-ai misén megafonnal szaladgáló rendbontóról az elmeorvosi vizsgálat kiderítette: nem ő Jézus. „Erdő Péter arckifejezése elárulta, hogy az a férfi nem Jézus. Ő biztosan felismerte volna” – mondta el az egyik…..
rostast 2011.08.22 19:09:50
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
Szeretem, ha sok fideszes van egy időben azonos helyen. Ilyenkor garantált a kacagás, a jókedv és a vidámság. Már nekünk, ők vérkomolyan veszik magukat akkor is, ha tétje nincs matinét rendez nekik Kedves Vezetőnk. Ők ezt kongresszusnak és tisztújításnak hívják, bár…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
rostast 2011.01.20 15:54:56
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Nekem sajnos egy sürgősségi döntés után édesanyám került be május elején a szekszárdi kórház pszichiátriai osztályára. Idegorvosi konzílium után került be, ahova a saját lábán érkezett, majd került elhelyezésre. A részletektől mindenkit megkímélve: a negyedik napon…..