Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitmanus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összeszoktatós sorozat harmadik, és egyben befejezőző részében a cica-kutya összeszoktatásról írok, hogyan szoktam én csinálni. Több kutyát és macskát szoktattam már össze, volt köztük olyan is, aki korábban máshol macskát ölt, nálam pedig rövidesen átadta a fekhelyét egy kölyökcicának zokszó…..
Kérdés jogos! Amúgy meg alig várjuk a visszatérést Pont még egy hét. #nagybanlevési..
Ha esetleg sorban állsz egy Birkin táskáért, vagy egy Rolex Day Date-ért, Ilyen áron készülnek a luxus kiegészítők a krokodil bőréből:  Hát így :(..
Ebbe a tünci kis műtagba 21 grammot adagolhatsz szüleid szerelmed porából, hogy az intimitás se vesszen oda. Hát így. ..
Subba Voksán Virág, te vagy az? 2015.03.30 10:27:39
Nyuszilányok Bárány Attilája épp Miamiban lebzsel dobálja a píszjeleket.  Kafa az új szemöldök!!..
Hitmanus 2015.03.31 09:05:15
Ahogy megjósolták a már nem emlékszem kicsodák: a vasárnapi bolt bezárások miatt ingerültebbek a vásárlók. Szombaton már meg is volt az első áldozata az ügynek: egy idegbeteg nyanya menetelt a Mammut alatti fenyőfás cébéában:  ..
Az amerikai fegyveres erők az 1980-as évek elején rendszeresítették a BDU szabású és woodland álcázó színnel ellátott harci gyakorló ruhákat, és egészen a 2005-2006-ig rendszeresítve volt, bár napjainkban is felbukkan a különféle különleges alakulatokon. A nadrágon elöl a…..