Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buksi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Börtönszagot érzek 2006.11.15 22:53:00
Két, egymással semmiképp össze nem függő hírt szeretnék bemutatni. Az egyik ropogós-friss. Kurva nagy balhé alakul a Siemensnél. Bizonyos országokban tízmilliós nagyságrendű kenőpénzeket osztott szét a cég; így olajozták egyébként saját jogukon is kitűnő termékeik…..
Osama Bin Laden és az arab terroristák kedvenc csatornája, a (szerintük) egyetlen hiteles hírforrásnak tekinthető Al-Jazeera nevű arab hírcsatorna november 15-től beindítja nemzetközi adását, mehetnek az itthon meccsre palesztin zászlóval szurkolni járó tömegek tüntetni a UPC…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..
buksi 2006.11.02 22:58:02