Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kijelölt Önkéntes

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    "Az a kérdés, hogy a németek otthon érezhetik-e magukat a hazájukban" - mondta a Führer, majd azon kezdett merengeni, hogy vajon ez egy olyan ország, "ahol egy kisebbség rendszeresen rá tudja kényszeríteni az akaratát a többségre". "Az nem fordulhat elő, hogy a többségnek idegennek kell…..
Az Új Időszámítás első hete után pont ugyanolyan zavartalanul áramlanak keresztül rajtunk a menekültek, mint a Régi Időkben, mégsem volt teljesen értelmetlen a röszkei zavargás kirobbantása. Lehet mutogatni micsoda erőszakos állatok ezek, és tanári módon szopórollerre…..
Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet. Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi…..
Kijelölt Önkéntes 2015.09.18 17:26:33
Tegnap Feri kidobolta amit ki kellett. A menekült ügyet felhasználva szidta Orbánt ahogy kell, üzent Európának, hogy ő támogatná a kvóta rendszert, minket szívünk kinyitására kért, és mondott olyat is, amitől a jobb és szélsőjobb a migránsinváziónál is sokkal jobban…..
Az Ősmagyar Nemzeti Bölcsesség azt tartja, ha sokáig rángatod a színültig teli geciputtonyt, akkor az előbb vagy utóbb de biztosan rád ömlik. Orbánék ezek szerint nem ismerik ezt, ők leragadtak az amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is dolognál, és sajátos nevelési…..
Legalábbis dagilaca házmester úr univerzumában. Nem érted? Figyeljél, magyarázom: Aszonta őkelme legutóbb:  "a baloldal és támogatói egyszer és mindenkorra lelepleződtek. Kiderült róluk, hogy csak addig humanisták, amíg nem magyar emberrel, közösséggel találkoznak. Akkor…..
Varánusz TV2: megkúrjunk, wazze?! 2015.07.16 10:37:12
A tévékettő megbaszta a sajtószabadságot és kibaszta a hiszterométert. Egyben azt is elérte, hogy életemben először nyomtatott Heti Választ vegyek. Pff. Az Éden Hotellel én is úgy jártam, mint az egyszeri politikai elemző: Sixx hogyvótjai után belenéztem és ott ragadtam.…..
Kicsit lemaradva olvastam a Viktor - dinnyefej sztorit. Már abban a stádiumban, mikor a hír önálló életre kelve megjárta a filmfőváros lapját, és eszembe jutott erről pár dolog azon túl, hogy nem így szerettük volna a magyar film hírét Hollywoodig vinni. 1: Vajon mit szóltak az…..
Van itt nekünk egy a Gömöri Zsolt ex paralimpiai bizottsági elnökünk, akit lemondása után hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt hallgatott ki a rendőrség. Meg van a dajcstamás végtörlesztés lobbista és alelnök, aki a lemondás után ügyvezetőként viszi a paralimpiai…..
Kijelölt Önkéntes 2015.07.02 16:48:17
@habakuk000:
Talán segíthetek(?).
Ebben az országban közel sincs annyi megfelelő műveltségű, tapasztalt és logikus gondolkodású személy, mint 30-40 évvel korábban, pedig akkor sem volt kedvező az általános helyzet.
Az ilyen összetételű társadalomra rászabadult a - korábban nem, vagy alig ismert - demokrácia, melyben 1 lángelmét kapásból leszavaz 2 kretén...
Aszongya a hírek, hogy ez a mi kedves bukott polgármesterünk és országgyűlési képviselőnk, a papcsákferi végre új, testhezálló feladatot kap: az MNB felügyelőbizottságának elnöke lesz. Hiába, az Orbán kormány nem képes kitörni a kecskére káposztát ördögi…..
Varánusz Ne zavarj, épp lopok! 2015.06.27 11:27:42
Kurvaéletbe, Tisztelt Bíróság! Az oké, hogy jól teccenek végezni amit kell, de ez a rakásra meghozott ki kell adni a Századvég ügyeket, Lázár utazást meg satöbbit az már meghaladta az egészségügyi határértéket. Na nem nálunk, hanem a Pártban. A Ne zavarj, épp lopok…..
Varánusz Maffiózók a Fideszben 2015.06.26 09:27:54
Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor…..
Tegnap megszavazták, pályázunk a 2024-es nyári olimpiára. Mikor Tarlós végszavát olvastam... "vannak pillantok, amikor egy nemzetnek meg kell mutatni, hogy képes összefogni. Hozzátette: korábban ő is szkeptikus volt, de az Agenda 2020 program megteremtette az olimpiarendezés…..
Kijelölt Önkéntes 2015.06.25 20:42:32
@látjátok feleim szümtükkel:
Másutt már több kommentet írtak erről az újabb, lélekemelő ügyről.
Vannak, amelyekkel azonosulni tudok és a következőt pedig érdekesnek találtam:
"Jól illik a mostani - politikusoknak becézett - csapatba.
Csak emlékeztetnék arra a bravúrjára, amikor a női válogatottal az olimpiai döntőt a hajrában 6 (!) gólos előnyről "sikerült" elveszíteni a sorozatos, rossz döntései miatt.
A szövegelés és a helyezkedés - minden jel szerint - kifizetődik."
Kijelölt Önkéntes 2015.06.26 08:21:41
@jaegtoer:
Azért nem kellene figyelmen kívül hagyni az elődök tapasztalatain nyugvó bölcsességet, hogy "pénz olvasva, asszony verve jó"!
Kijelölt Önkéntes 2015.06.26 09:05:15
@jaegtoer:
Még a következőt bátorkodom belinkelni, mely szerint kiderült, hogy miért élnek hosszabb ideig a nők, mint a férfiak (a türelmetleneknek annyit már most elárulok, hogy arról is a nők tehetnek!):
www.otvenentul.hu/egeszseg/94692
Orbán Viktor szerint amit ő épített - munkaalapú társadalom - olyan, mint a pornó: Nem tudod meghatározni, de ha valahol baszást látsz azt se meghatározod, hanem tudod róla, hogy pornó. Ezek szerint Kedves Vezetőnk egyenesen pornósztárnak érzi magát. Hááát sok mindent…..
Kijelölt Önkéntes 2015.06.22 15:03:21
@jaegtoer: @Sir Bates dö Hól:
Nekünk megvannak a saját problémáink, a más földrészek/országok túlnépesedési gondjait az adott térségben és helyeken - alapos előkészítés után - csak megfelelő jogszabályi keretekkel és hatékony érdekeltségi rendszerrel lehet kezelni.
A mi demográfiai helyzetünk javítása ügyében a nálunk már korábban nagy sikert aratott jelmondatot idézem:
"Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!"
Garancsi nemsimicska eddig nem állt hadilábon a szerencsével. Eleinte még csak kimentették az államosítási mizéria alól, és állami offshore bizniszkébe delegálták, mint megbízható, keményen dolgozó nagyembert. Bajnok lett a  Fideszoton a bohócligában, és a Simicska…..
Lázár Jánost mutogatni kéne, mint a ner nemzeti büszkeségét. Szemforgató álszent patkányból ekkorát ugyanis nem csak itthon, de a világon is csak elvétve láthatunk. Volt ez a puccsista, kormány, állam és önostorozó sztori, amiben Szempörgető János elborzadva mesélte, hogy…..
Kijelölt Önkéntes 2015.06.19 14:40:43
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az amerikaiak kidöntötték a kályhacsövet FIFA-ügyekben, utána következhet a NOB. Remélem, hogy rövidesen nekilátnak a nemzetközi sportszervezetek másik legkorruptabb csapatának a megfingatásához.
Engem nagyon érdekel, hogy a volt álamfő-exdoktorral felmossák-e a padlót, vagy esetleg - vesztegetési részleteket feltáró együttműködését értékelve - enyhébb következményekben részesülhet.
Innen üzenem a CIA-nak és az FBI-nak, hogy rövid időn belül essenek neki az olimpiai eszméket megcsúfoló társaságnak, mert fogy a türelmem!
Lehet csak szerintem vicces és jelképes. De én bizony jót röhögtem mikor megláttam ezt: - Varga Mihály gazdasági miniszter kormányára ráégett, hogy nem kapkodja el az élelmiszeráfa csalások üldözését. - Varga Mihály gazdasági miniszter kormányára ráégett az amerikai…..
Kijelölt Önkéntes 2015.06.16 20:20:22
Kijelölt Önkéntes 2015.06.17 07:27:58
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet, hogy alapjában véve jó szándékú az asztalos, de helytelen megoldást választott. Először a hivatalos népesedés-politika céljait és legújabb eredményeit kellett volna megismernie, majd azt követően bölcsőket készíteni és a köz javára felajánlani.
A jövő munkaalapú társadalmában nincs helye a morbid, NER-inkompatibilis látásmódnak/magatartásnak!
Óvnak minket az eurótól a szabadpiaci héják. Nem várt helyről kapott méltatást az orbáni unortodox gazdaságpolitika: a libertárius és szabadpiaci ideológiát népszerűsítő, nemzetközi Free Market Road Show budapesti konferenciáján méltatták a magyar egykulcsos jövedelemadót,…..
Kijelölt Önkéntes 2015.06.08 08:58:28