Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papp Márton

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem Némulunk El Az elmúlt 26 év 2015.11.17 20:20:38
Egy éve, 2014 november 17-én szerveztük a "Közfelháborodás napját", egy érdekes tüntetést. A választás nem csak az ellenzéki pártoknak, a civileknek is kudarc volt. A korábbi mozgalmak elhaltak, kiüresedtek, vagy nem is voltak jelentősek, nem sikerült a közbeszéd alakításában…..
  Egy facebook oldal? Amit egy volt MSZP-s működtet, aki most civilként sürgeti a civilek és a pártok összefogását?Az, aki különösebb mondanivaló nélkül a leghamarabb hirdeti meg a civilek március 15-i tüntetését? Aki a legjobban használja fel a korrupciós ügyeket a saját…..
Papp Márton 2015.03.11 22:29:21
@heindlpeter: az a nagy kérdés, hogy egy választáson kik indulnak majd, mint az ellenzék, és ez milyen összefüggésben van a tüntetésekkel? egy tüntetés szervezése vagy egy felszólalás lehet politikai tőke, jó kérdés, hogy ki mire tudja vagy akarja használni, egy régi típusú összefogás alakul majd ki, vagy a régi pártokat elhajtják? meg hogy mennyire fontosak egyáltalán ezek a kérdések, mennyire múlik a tüntetéseken, hogy kiből lesz később komoly tényező.