Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kritizálom A. Marhaságokat

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János több fordulóban és hangfekvésben fejezte már ki nem tetszését a kormányzat működésével, Orbán káderpolitikájával, és konkrét fideszes személyekkel szemben. Legutóbb tegnap egy olyan dupla fenekű érvelésbe bocsátkozott, amelynek olvasataiban lehet a minisztert…..
Kritizálom A. Marhaságokat 2015.10.07 19:43:33
@HaFr: Miért lenne bármilyen lecke feladva? Ezek mind csak játékok. A hatalmon lévők játékai. Gondolhatja bárki komolyan, hogy Lázár szembe megy Orbán Viktor akaratával ? Gondolhatja bárki, hogy ha így volna, nem lenne seperc alatt partvonalon kívül ? Ez a 'játék' arról szól, hogy legyen min 'csámcsogni' ellenzéknek, sajtónak, blogoknak és addig se olyannal foglalkozzanak, amivel nem szeretnék, hogy foglalkozzanak. Vagy ha több ilyen téma is van, akkor az egy témára eső foglalkozás-intenzitás jóval kisebb lesz. Magyarul : a több 'érdekes' téma közül nem emelkedik ki egyik sem túlzott mértékben.
Csak lesünk kifelé a fejünkből, hogy mennyire behülyítette, sőt lealjasította az internet népének nem csekély hányadát ez a menekültkérdés. Én csak kétszer írtam róla, először még júniusban, amikor már látszott, hogy Európa baszik az egészre, de Viktor már tolta a…..
Kritizálom A. Marhaságokat 2015.09.15 00:25:47
@David Bowman: És az Aranybullát. :-)
Alighanem ez az egyik legfontosabb kérdések egyike a határátkelés során (is), a külföldre költözés tervezésekor a legfontosabb (mert általában legnagyobb) tételek egyike a…..
Kritizálom A. Marhaságokat 2015.08.16 12:27:40
@svájci sapka (ch): Jól értem 2 évi átlagkeresetből lehet venni Zürichben jó helyen egy 70 m2-es lakást? Tehát ha a gyerek az iskola befejezése után elmegy dolgozni közepesen jó állásba -és közben otthon lakik még a szüleivel- akkor 2 év múlva önálló lakása van, jó helyen?
Kicsit utánanéztünk annak a cégnek, melynek jórészt abból származik a bevétele, hogy a Wizz Air utasait büntesse meg a milliméterekkel túllógó poggyászok miatt. A Budport még csak két éve alakult, árbevételét szépen hizlalják az utasoktól beszedett pénzek, de már indult…..
Kritizálom A. Marhaságokat 2014.11.29 18:15:38
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ahogy írod. De sajnos az a gyanúm, hogy a ketrecméret tizedmilliméterre pontos. Viszont ha bőröndméret egy tizedmilliméterrel nagyobb, akkor büntetés. Ami teljesen jogszerű, bár esetenként gyomorforgató. De az nem jogi kategória.
Ezért írtam : kicsivel kise4bb bőrönd és a dolog rendben van, nincs belekötési lehetőség.
Kritizálom A. Marhaságokat 2014.11.29 19:07:22
@bkkzol: Én sem szeretem a lehúzásokat. Sem az udvariatlanságot. De tudod, sokan vannak, akiknek kevés a pénzük, de szeretnének világot látni.És ha jó időben veszik meg a jegyet, akkor igenis SOKKAL olcsóbb, mint a 'normál' légitársaságok árai. Viszont akik így utaznak, azoknak kell(ene) sokkal figyelmesebbnek lenni és pontosan betartani mindent, sőt kicsi még pontosabban (pl. ahogy említettem : egy kicsivel kisebb bőrönd). Csak ezt a megoldást kevesen akarják belátni.
Kritizálom A. Marhaságokat 2014.11.29 19:23:55
@CsekklisztNo.10Reloaded: átlátszó állítását nem vonom kétségbe, de nagy eséllyel a németek nem vették olyan szigorúan az előírást, illetve méretpontosságot, a magyarok pedig igen. A dolog kivédésére már leírtam a teendőket. NAGYON odafigyelni és akkor nincs esély a lehúzásra. Ez a nagyon odafigyelés az ára annak, hogy olcsón utazhasson valaki.Nem kell esélyt adni az esetlegesen bunkó személyzetnek. Ha odafigyelsz, nincs para a beszállásnál.
Kicsit hasonló a hitelkártyához.
Rengeteg mindenért gyűlölhető a Fidesz, de úgy látszik, a magánnyugdíjpénztárak lemészárolásába minden elképzelhető mocskukat belesűrítették. Ha egy embernek lenne ennyi rossz tulajdonsága, környezete jó esetben ignorálná, de lehet, hogy likvidálná. Úgy tűnik viszont,…..
Kritizálom A. Marhaságokat 2014.11.28 13:35:20
@dont be such a nazi: " dont be such a nazi 2014.11.28. 06:28:17
" Tudod ezt nem hiszem el, h van olyan pénztár amelyik még 2008-ban is nyereséget könyvelt el amikor mindenki bukott akkor. max úgy csak ha a magyar államkötvényeket vett. Akkor pedig ugye csak feleslegesen volt beiktatva közéd és a magyar állam közé."

Ja, ha a gazdaság hit kérdése és a PSZÁF adatok hit kérdések, akkor kár vitára szót vesztegetni.
Hitvitákba nem kezdek.
Kritizálom A. Marhaságokat 2014.11.28 13:40:10
@dont be such a nazi: "Pontosan olvasom.
"DE még akkor is a Nyugdíjpénztári hozamok 1999-2008 közötti időszakot véve 99 % ban POZITÍVAK voltak (szintén PSZÁF adat). "

És ezt újra megerősítetted.

"Azon a részen pedig elegánsan átugrasz, hogy még 2008-ban is pozitív volt a hozam. "
NEN erősítettem meg. Csak leírtam ismét. Ha szerinted nem úgy van, akkor nem velem, hanem a PSZÁF-fal van vitád.Minden bizonnyal jobban értesz a témához a PSZÁF-mál és pontosabb adataid is vannak.