Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RockSolid

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén ledarálom a The Knick első évadát, esküszöm. Az MTVA sajtóosztálya miatt amúgy is gyilkos kedvemben vagyok.  ..
A Sikoly-franchise többek között azért működött, mert nem vette magát komolyan. Nemcsak meta volt, és folyamatosan kikacsintott a nézőkre, hanem teli szájjal röhögte szembe önmagát, amitől mi megbocsátottuk minden gyengeségét, és szívesen néztük a hentelést, közben meg…..
comment:com A nap képe 2015.07.03 11:30:00
Jön a The Strain második évada. Örülünk, Vincent? ..
Miután éveket töltött a eredménytelen fejlesztés poklában, végre szabad utat kapott az amerikai Starz csatornánál a Neil Gaiman brit regényíró Amerikai istenek című regényéből készülő tévésorozat. A hivatalos bejelentéssel egyidőben Gaiman egy londoni pódiumbeszélgetésen…..
Volt egy jelenet a Férjem védelmében évadzárójában (lesz kritika), amiben Kalinda és Alicia egy bárban ivott és dumált, majd Kalinda lelépett, Alicia meg szomorúan nézett. A fenti képen a szomorúság előtt vagyunk még. A jelenet érdekessége: a két színésznő egy percig nem…..
RockSolid 2015.05.23 06:21:46
Őszintén bevallom, nem nézem a Starz skótszoknyás-időutazós sorozatát, mert annyi idő a világba' nincsen, ami arra elég lenne, hogy minden beleférjen. Az első 3 rész nem volt rossz, de nekem túl sok benne a mélyen egymás szemébe meredő skótember, így hagytam. Azóta is…..
RockSolid 2015.05.23 05:49:07
@glad az egyetlen: Én a közeljövőben terveztem elolvasni a könyvet, de most elbátorodtam. :(
Az első évad után úgy voltam vele, hogy a Vikings egy kurva jól megcsinált, egységes, láthatóan tudatosan alakított, és nem ad hoc összedobált ötletekből építkező, pszeudotörténelmi sorozat, amiben vannak ugyan valós karakterek, meg olyanok is, akik olyan neveket kaptak, mint…..
Június 12-én folytatódik az online videókölcsönzőből a szórakoztatóipar nagyágyújává előlépő Netflixen a női elítéltekről szóló Orange Is the New Black. A széria igen népszerű, és nemcsak a szabadszájú női szereplői miatt, hanem mert a sajátos bűnözőhumorról…..
RockSolid 2015.04.12 11:43:12
Introverzió: nyomokban objektivitást is tartalmazó személyes vélemény Pörögtünk már itt a blogon is azon, hogy egyre másra jelennek meg tudományosnak látszó elemzések arról, hogy miért is más (miért káros, ugye) a villanyon olvasás. Anno a média jól felhájpolta ezt a…..
E-könyv olvasók Résjátékosok 2014.11.22 23:48:57
Intro Közeledik a karácsony, és ilyenkor kicsit jobban nyílnak a pénztárcák. Kedvenc forgalmazóink pedig próbálkoznak, hogy valami újdonságot villantsanak ezen nyugodt kis piacon. Mert azt látni kell, hogy ha valakinek van már egy jól bevált olvasója, akkor azért olyan nagyon nem…..
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
RockSolid 2015.03.02 09:38:43
@Ken Adams79: Igen: bugyitlan (bár a biszex is játszott nála)
Mire emlékeztet ez a szinopszis? Van egy olyan rendőri egység New Yorkban/Los Angelesben/Chicagóban, aminek tagjai kőkeményen lépnek fel a bűnözőkkel szemben, minden esetben kiállnak egymásért, és velejükig korrupt szemétládák. Ugye, hogy a The Shieldre, avagy a Kemény zsarukra.…..
Nem kéne zabálni, ugye, de hát mi az istent csinálhatnak odabent egész nap? A képen VV7 Dóri. ..
RockSolid 2015.02.14 19:24:48
@mikimackó: ...meg makkot és mogyorót! :)
Ennyi, kommentár nem kell hozzá, a jelenlegi sorozatkínálat egyik legszórakoztatóbb darabjáról van szó, amiben olyan verekedések vannak, amilyeneket moziban sem nagyon látni, nemhogy tévében. ..
A mindig csodálatos Lilu celebrálja az összefoglalót, amitől a mezei néző cián kapszulára is haraphatott volna, annyira cefet unalmas is lehetett volna, de adjunk hálát az aranykezű és sasszemű villaszerkesztőknek, akik ebből a temérdek bélsárból is ki tudták meríteni a…..
RockSolid 2015.02.12 08:34:59
@csiri bá: Ne kapkodj! Még a kilencest sem sikerült elérned.
RockSolid 2015.02.12 08:45:56
@csiri bá: Attól függ..., ha a kommentelőket számoljuk, akkor második vagyok, ha a kommenteket akkor nem. :)
RockSolid 2015.02.12 09:04:01
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Az vagyok, de udvarias típus, szóval a hölgyek esetében a mottó: just after you
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
RockSolid 2015.02.03 08:25:16
@kismalacka: köszi
RockSolid 2015.02.03 08:44:06
@Csak ügyesen!: Sinus görbe, vannak jobb pillanatai és vannak kevésbé jobb, ezek vannak többségben szerintem.
RockSolid 2015.02.03 08:44:54
@Conchobar: Teljesen egyetértek, szerintem is csak ködösítés amit csinál.
Benedict Cumberbatch és Martin Freeman egy rendhagyó Sherlock-epizód erejéig az 1890-es évek Holmes és Watsonjának öltöztek be. És milyen vicces, hogy az 1890-es évek Sherlockja és Holmesa, Robert Downey Jr. és Jude Law minden nap XXI. századi ruhában mászkál, de az sose hozza…..
RockSolid 2015.01.31 09:58:27
@the.man: Helyesen:The Boscombe Valley Mystery
Dráma, vér, budesligafrizurás harcosok, szakáll, új nő, kard, hajó, hódítás, Paris is Burning. Vikingek, harmadik évad, február 19. ..
Múlt héten lement az első, számomra végtelenül unalmas és mesterkélt, rossz nótákkal, hamis előadókkal, ideges műsorvezetővel, két álságos, és üres frázisokat pufogtató zsűritaggal (Rákay + Csiszár) és állítólag egy jó dallal, legalábbis mi ezt írtuk a Passedről.…..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
RockSolid 2015.01.24 09:02:38
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nekem is hiányozna, ha nem lenne. Nyerjen Fannika! Kapjon szoláriumot meg műcsöcsöt, a maradék pénzt meg a lakás árat osszuk el!
RockSolid 2015.01.24 09:03:09
RockSolid 2015.01.24 09:15:57
@csiri bá: Nem értek egyet. Ha már ennyi időt rászántam a VV-re, akkor jusson nekem is valami. Tudod, az idő pénz. :)
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
RockSolid 2015.01.17 10:15:35
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
RockSolid 2015.01.16 10:49:40
@másodpéldány: Én a külsejével sem vagyok megelégedve, mert borzasztóan irritál, hogy az esetek kilencven százalékában kócos. Egy NŐ ne tegyen ilyet! A haja a koronája, viselje azt ennek megfelelően!
RockSolid 2015.01.16 10:52:38
@másodpéldány: Teljesen igazad van, ettől függetlenül én már roppantul unom, hogy szinte csak a farka köröl forog a világ.
Kis jubileum ez, az ötvenedik VV7-hogyvót de akkor is, ha a hatodik évadból indulunk ki, kb. félúton vagyunk, könnyes is a szemem egy picit. Lilué és Bencusé nem, rém vidámak, egyikük miniben, a másik ahogy szokott, és nem, nem Bencére adták rá a platformcipőt sem. Lehet nem is…..
RockSolid 2015.01.05 10:42:05
@sanyix: Ahoz képest, hogy milyen soványka, valóban nem rossz a cickó, csak ne lenne szinte állandóan kócos.
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..