Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsi Wedding Decoration and Flowers

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajnali harmatgyöngyök, lágyan simogató napsugarak, őszi párát lehelő pázsit vendégei voltunk az első őszi esküvőnk reggelén. Budai helyszínünk: a Fióka étterem, századvégi hangulatot árasztó kerthelyisége, a tőle megszokott kedvességgel nyitotta ki kapuit. A reggeli kávé illatától mámorosan lázas…..
"Köd szitál,hull a dér,lepörög afalevél:földre szökik, szemétnek,aki éri, ráléphet, -sziszegő szélsöpri-hajtja,hullongó hóbetakarja." Nagyon kedvelem az átmeneti évszakokat és az ősz színeit az őszi erdő illatát sosem tudom megunni. Nem csak a nyári hangulatban megrendezett esküvők lehetnek…..
Valami régi, valami új, valami kölcsön és valami kék – jelentésük, tippek és ötletek  Az esküvői szokások közül az abszolút klasszikus Angliából származik, talán ez a legismertebb ma is a menyasszonyok körében. Az esküvő napján a menyasszonynak valami régit, valami újat, valami kölcsönvett dolgot,…..
Amerikai álom a Duna-parton Duna-parti sétány… fák árnyékában ropogó tűz… Egy pár lounge box és két régi Setra busz előtt Amerika színeinek szalagjait lobogtatja vidáman a májusi szellő. Esküvői előkészületek zajlanak. Mert így is lehet ám: A szándék komoly, a díszlet bohém. A maga egyszerűségében…..
Örök hűséget fogadni valakinek, bátorság. Kinyilatkoztatás, hogy az úton Vele szeretnél tovább menni, mindaddig, amíg csak teheted. A jövőt nem látod, csak reméled, hogy lesz elég erőd, hogy az akadályokon átsegítsétek egymást. A történelmi Várnegyed macskaköves utcáin barátok gyülekeznek, hogy egy…..
Eljegyzett a párod, és javában kezdenéd a szervezést a nagy nap előtt? Kiválasztottad már a koszorúslányaidat? Még nem tudod, hogyan kérd meg őket a nagy feladatra? Szükséged lehet pár koszorúslányra, akikkel közösen szorgoskodhattok az előkészületeken. Itt merül fel a kérdés, hogy milyen kedves…..
Ha azt mondom a Matematika nem volt az erősségem, akkor a közelében sem vagyok az igazságnak, bár ha valami akkor a geometria még nagyjából átjött. Talán ez lehet az oka annak, hogy bár ez egy modern vonal és inkább ipari stílus, mégis nagyon tetszik. Az esküvő dekorálása során ezek a fémes…..
Június elején volt egy csodaszép türkiz-pink vintage, utazás tematikájú esküvőnk a Rókusfalvy birtokon. A helyszínt sokan ismerhetitek, a szőlőhegy alatt kialakított gerendás terem, nagyon hangulatos sokan bele szeretnek "ebbe is" első látásra. A ceremónia a domb aljában páratlan élmény a festői…..
Manapság egyre többször hallani a zöld esküvő kifejezést, de valójában mit is jelent ez?   Amerikában nagy népszerűségnek örvend a zöld esküvő irányzat, ami annak is betudható, hogy az USA népessége sokkal inkább hozzászokott a nagy fogyasztáshoz, míg nálunk sokáig a hiánygazdaság vagy a…..
Még a tavaszi napot is előcsalogattuk Pécsett, hogy egy kedves ifjú párnak felhőtlen, boldog, egybekelős napot varázsoljunk. A Pezsgőház étterem kitűnő helyszínül szolgált, az ódon falak hűsét mályva és fehér dekoráció szelidítette barátságos meleggé. Igazi vintage hangulatot árasztott a leheletnyi…..
Karácsonyi, téli esküvő A lánykérés egyáltalán nem szokatlan a karácsony ünnepi fényében, de az esküvő már annál inkább. Pedig a téli esküvőknek megvan a varázsa. Az advent várakozással teli hangulata fahéj és fenyő illatúra fűszerezi az amúgy is izgalmas családi ünnepet. Az esküvők és lakodalmak…..
  Esküvőszervezőként az a dolgom, hogy az esemény napján mindent egy kézben tartsak, és koordináljak. Az esküvő nagyon intenzív élmény mindenki számára, hektikus lehet, és mindig történik valami váratlan, még akkor is, ha azt gondoljuk, mindenre felkészültünk! Íme néhány hasznos tanács, az eddigi…..
Tegnap a mennyországban jártam, persze csak átvitt értelemben, a Rooms - your photo place nyílt napján. Ez az egyedülálló romantikus fotózási helyszín két hónapja nyitotta meg kapuit.Ideális választás a vintage stílus kedvelőinek, akik ilyen környezetben álmodták meg, jegyesfotózásukat, esküvői…..
A 20. századi vintage menyasszonyi ruhakölteményekből szemezgettem ma nektek.Today I collected nice vintage gowns for You from the twenty century.   1920-30-as évek /  from 1920-’30 A 20-as években, mely az egyik kedvenc időszakom az Art deco stíusjegyei jelentek meg az esküvőkön is, a ruhák…..
zsuzsann készítette ezt a képet. ..
Múlt hét Pénteken egy csodaszép verőfényes napra ébredtünk Tihanyban, ahol Mariann és Gábor esküvője előkészületei már javában zajlottak.In the end of August on a wonderful sunny Friday we just start to decorate a unique venue of Mariann & Gabor 's wedding.   A szerelmes párral nyár elején…..
Rusztikus stílus az ősz jegyébenKözeleg az ősz, ahogy a héten ízelítőt is kaptunk belőle, ennek az évszaknak a színei leginkább a rusztikus stílusban jelennek meg, amit sokan választanak témaként esüvőjükre. Rusztikus alatt a vidékiest értjük, amikor az esküvő mondjuk egy pajtában, csűrben, erdő…..
Manapság az internetes értesítések, facebook, email világában, igazi felüdülés, ha igazi hagyományos papír alapú kézzel fogható meghívó érkezik postán. Az esküvői meghívó ezen típusú küldemények legkülönlegesebb darabja, az ifjú pár első nagy lépése, mellyel kihirdetik azon elhatározásukat, hogy…..