Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Végh Petra

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasod a blogot, de van olyan kérdésed, amire még nem kaptad meg a választ? Nosza, tedd fel a kérdést, és én megpróbálok válaszolni rá! Vagy kommentben, vagy akár egy teljes bejegyzésben! Kérdésre tehát fel! Üdv, Macska-fogó LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, ha tetszett egy cikk, vagy rendszeresen…..
Végh Petra 2014.11.26 10:05:25
Kedves Macska-fogó
Nekem van két cicám Muc es Mogyi. Ők kinti cicák. Kb egy hónapja átköltöztünk masik házba. Mogyival nem is volt semmi baj, fél éves cica gyorsan alkalmazkodott, be se zártam csak a költözés délutánján egy par órára. Muccal mar annal tobb baj volt. Mar az első pillanatba ahogy athoztam kiugrott a kezemből es menekült. Aznap haza jott meg vacsizni, de utána Elment. Egy hét múlva Megtaláltam ott ahol laktunk. Amikor visszahoztuk akkor behoztam a lakasba megmutattam a tükörbe saját magát. Melegitettem tejet nekik es kivittem a kazanhazba, csinaltam neki meleg agyat, tettem a ladajaba egy polomat is, jatszottam vele egy ideig megszeretgettem, es otthagytam. Reggel mikor kimentem h kapjanak reggelit Muc nem volt Sehol. Kitorte az ablakot. Ő alapjáraton se szereti a bezartsagot, azert csuktam oda mert az eleg nagy hely. Delutan vissajott es utána egy hétig itt maradt, de minden Estére mind a kettőt becsuktam mert ott meleg van es megis vissza ment a masik házhoz. Akkor gondoltuk megilyedhetet mert traktoroztak az udvaron es minden élénkebb hangtól felnek. Hiaba simogattam mert hat tudtam hogy fél.
2 nap múlva megint visszahoztuk. Már csaj Estére csuktam be mind a kettőt. Szigoruan tartottan a napi rendjük. Hogy mikor engedem ki őket, a reggelit, a nasit, a vacsit es az esti becsukast is. Most vasárnap megis Elment. Megint. Mar nincs tobb ötletem h mivel tarthatnam itt Mucot. Mogyi is nagyon szomorú ha nincs itt Muc.. A rengeteg szeretgetesen, a játékon es a finom kajakon felül meg mit tudok csinálni? A lakasba nem marad, csak akkor szeret bent ha o akar bejonni. Különben meg ul az ajtóban es nyávog h ki akar menni. Ott ahol laktunk most nem lakik senki. A szomszédos házak is üresek nincs is akitől enni kapjon ott. Nem ertem. Kerlek addj valami tippet hogy hogy tartsam itt. Nagyon szeretjük es nemakarok lemondani rola.