Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malcolm32

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat év telt el az AC/DC legutóbbi lemeze óta, ami az ő mércéjükkel nem is olyan hosszú idő. Ezalatt azonban annyi csapás érte őket, hogy kevesen fogadtak volna rá, hogy egyszer ők még lemezt készítenek. Aztán két éve elkezdtek szivárogni a pletykák, most pedig megjelent a Power Up, ahogy a lemezcím…..
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
A földönkívüli létformákkal való találkozást egy a mienkénél fejlettebb technikával és magasabb intelligenciával rendelkező lényekkel szoktuk elképzelni. A neves szerző, Michael Crichton egyik első regényében ennél jóval egyszerűbb és reálisabb lehetőséget vázolt fel: egy lezuhant műhold magával hoz…..
Csak azért kérdem, mert most ezt kezdték el erősen pletykálni. Mármint azt, hogy a Guns N' Roses frontembere pótolná Brian Johnsont a megmaradt tíz amerikai állomáson. (A pletykák Európáról nem szólnak.) A felvetés érdekes. Egyrészt azért, mert Axl Rose elég jól énekli az AC/DC-dalokat, régebben…..
Malcolm32 2016.03.26 00:40:02
@FigyL.M. 1 ideYEeeah: Gratulalok a pompas postodhoz. Jo tudni, hogy ilyen remek es muerto kritikusok meg elnek a foldon. Tedd kozkincsse kerlek, mi az amit birsz. Hatha nem vagyunk egy velemenyen es legalabb lesz lehetosegunk velemenyezni a nagyszabasu kedvenceid.
Egyre zavarosabb, hogy mi történt az AC/DC-ben. Van ugye a hivatalos hír, hogy Brian Johnson énekes fülproblémái miatt mással fejezné be a turnét a zenekar. Ez úgy tűnik nem csak a rajongókat lepte meg, hanem magát az énekest is. Ugyan nem ő nyilatkozta, de az egyik barátja, Jim Breuer humorista…..