Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travelguide Hungary

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, hogy hazánk milyen sok szebbnél szebb tóval büszkélkedhet. Az alábbi fotósorozaton ezek közül mutatunk be néhányat. Öreg-tó, Tata Forrás/Source: http://indafoto.hu (Déév) Délegyházi tavak Forrás/Source: http://hu.pinterest.com…..
For English please scroll down Az Írország egyik természeti csodájaként számon tartott Giant’s Causeway egy 40 ezer bazaltoszlopból álló vulkanikus képződmény Észak-Írországban, Antrim megyében, melyet 1986-ban az UNESCO a világörökség részének nyilvánított. A drámai…..
For English please scroll down Prága az olcsó és finom sörök városa, ahol egymást érik a hangulatos kocsmák és beülős helyek. Azt hiszem nem véletlen, hogy a legjobb ételeket is egy tradicionális cseh pubban ettük. A főleg helyiek által látogatott Markotányos nő kocsmája…..
Az alábbiakban Juhász-Fekete Anita írása és képei alapján mutatjuk be a turai kastélyt. A turai Schossberger-kastély Pest megye egyik rejtett és eddig elhanyagolt kincse. Az 1883-ban épült épületet a francia Loire menti kastélyok mintájára Bukovics Gyula tervezte (bár sokan Ybl…..
Az indonéz szigetvilág közepén elhelyezkedő Bali évtizedek óta az európai turisták kedvelt ázsiai célpontja. Bár a nyaralók évről évre egyre többen özönlenek a szigetre, Bali varázsa és spirituális energiája még mindig tapintható. Az istenek szigetének lakossága 93%-ban…..
For English please scroll down Burano a velencei lagúna legbájosabb szigete, egyben az egyik legrégebben lakott település is a térségben, a szomszédos Torcellóval és Mazzorbóval együtt. A sziget lakossága kezdetben halászatból és csónaképítésből élt, majd a 16. századtól a…..
For English please scroll down Magyarországon számtalan csodaszép kilátást biztosító hely létezik, az alábbi képsorozatban ezek közül mutatunk be néhányat. *** In our photo gallery, we are going to show you the most beautiful look out points in Hungary.  1. Erzsébet-kilátó,…..
Travel Guide Hungary Dubai-video 2015.03.15 08:35:27
  ..
Az alábbiakban Kati élménybeszámolója olvasható egy igazi "télből a nyárba" típusú nyaralásról a mexikói Cancunban. Az európai téli időszakban a hagyományos sí üdülések mellett sokan utaznak egzotikus országokba, ahol ilyenkor van nyár. Ezekből az utakból szerencsére…..
For English please scroll down Februárban karneváli hangulat uralta az egész világot. Mai képsorozatunkban megmutatjuk, hogyan ünnepeltek az emberek Brazíliában, Németországban vagy éppen Amerikában. *** February is carnival time for most countries around the world. In our photo…..
For English please scroll down Néhány hete interjút készítettünk a sárga ruhás lánnyal, aki eladta a lakását és felmondott a munkahelyén, hogy elindulhasson délkelet-ázsiai útjára. Következzen most egy újabb írás tőle arról, hogy miért érdemes a Fülöp-szigetekre…..
  ..
For English please scroll down A karneválok városában lassan a végéhez közeledik az idei maszkos mulatozás, de az utolsó hétvégére még odaérhet, aki szeretne részt venni az álarcos forgatagban. A karneváli időszakban Velence zsúfolt és méregdrága, de az ide látogatóknak…..
For English please scroll down Idén február 12-én, csütörtökön kezdődik a legnépszerűbb hazai tavaszköszöntő/télbúcsúztató fesztivál, a mohácsi Busójárás. Az eredetileg a helyi sokác nemzetiséghez kötődő, de mára az egész város ünnepévé váló fesztivált az UNESCO…..
For English please scroll down Újabb remek poszt a sárga ruhás lánytól, ezúttal arról, hogy hogyan lehet átvészelni a kultúrsokkot, vagyis azt a rengeteg hatást, ami egy új, eltérő és furcsa szokásokkal bíró országban éri az utazót.Forrás/Source: A sárga ruhás lány A…..
For English please scroll down Ma kezdődik a közel három hétig tartó, évente több tízezer turistát vonzó Karnevál Velencében. A 11. századi hagyományokkal rendelkező világhírű esemény idén február 17-ig tart, így még azoknak is van idejük megszervezni egy karneváli túrát,…..
For English please scroll down A videó készítője 2013 májusában 4 hetet töltött Mozambikban és Dél-Afrikában a barátnőjével. Az utazás során megkérte a lány kezét. A film az utazás alatti érzéseiről, gondolatairól szól. In May of 2013, a man spent 4 weeks traveling through…..